R E K L A M A

ZTE Blade III
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 78. Pokazuję od 31 do 40.
38,5% 
 20,5% 
 41,0% 
RandomShape
Telefon posiadam od ok. 6 miesięcy. Jak na tą półkę cenową jest świetny. Android nie jest problemem, gdyż na forum modaco.com jest mnóstwo ROM'ów do tego modelu. Bateria może faktycznie nie powala, ale to normalne przy tego typu telefonach
.adsl.inetia.pl | 17 Nov 2013, 21:11
jojojojo
Czytam wasze opinie i nie wiem co robicie z tymi telefoniami. Ja na mojego nie mogę narzekać. Działa sprawnie i dosyć szybko. Bateria może nie zaskoczyła, ale przy moim użytkowaniu trzyma półtora dnia. Dużo rozmawiam i serfuję po necie, wiec wynik nie jest zły wady to słaba szybka... Wygląd, według mnie super, prawie htc :D
.interkar.pl | 06 Nov 2013, 17:11

blablabla
mam telefon od 10 miesięcy i jest on totalną porażką. mikrofon ledwo działa a telefon cały czas się zacina. NIE POLECAM
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 Oct 2013, 20:10
Kasztan
Nie polecam tego telefonu. Telefon zacina, wyłącza oraz automatycznie przy pełnej baterii się resetuje. Mam go pół roku i żałuje do tej pory, że nie wziąłem LG L5. ZTE jest to telefon z pozoru wyglądający na bardzo fajny, jednak gdy użytkuje się go już jakiś czas można spokojnie zobaczyć błędy. Obecnie oddałem go do serwisu aby mi go naprawili ale nie sądzę aby to coś dało. Gdyby nie błędy w Androidzie to myślę, że telefon byłby bardzo fajny. Minusem kolejnym jest to, że ma tyko 512MB, ponieważ przy większej ilości aplikacji telefon nie wytrzymuje.
Radzę się zastanowić kilka razy za nim zdecydujecie się go wziąć.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 Oct 2013, 12:10

JJ
Bardzo dobry telefon używam go od 6 miesiecy i jakos sie nie muli a mam wgranych około 50 różnych aplikacji i gry . Jedynie aparat jak na 5 mpx robi gorszę zdjęcia od starszego se k 850 ale reszta jest całkiem fajna i ANI RAZU MI SIĘ NIE ZRESETOWAŁ !!!!!!!!!!!!!!
.dip0.t-ipconnect.de | 24 Oct 2013, 19:10
settanen
No niestety miesiąc posiadam telefon i już daje się we znaki.
Telefon zaczyna sam się resetować, przegrzewać i zacinać. A mam zainstalowane jak przy kupnie tylko antywirusa optymalizacje i jedną gierkę sobie pobrałem, więc wina w tym nie leży. Więc szczerze nie polecam go na dłuższy dystans.
.160.218.104 | 21 Oct 2013, 23:10
legions
W jego cenie (zarówno normalnej - rynkowej, jak i przy wyborach na abonament) jest masa lepszych smartfonów. Bardzo słabe wsparcie xda, a to przy stockowym 4.0 jest tragiczne. Bardzo się muli, ekran jest przeciętnej jakości. Na plus jest wykonanie.
.xdsl.centertel.pl | 03 Oct 2013, 14:10
UncleSam
Pożi,

Zużycie baterii w nowoczesnych telefonach, typu smartfon jest przede wszystkim za pomocą włączonej transmisji danych (3G), WiFi, jak również duże znaczenie ma podświetlenie ekranu. Zobacz w ustawieniach, co zużywa najwięcej energii i wtedy zobacz, jak możesz temu zaradzić.

Osobiście mam włączone 3G prawie 24h/db i nie narzekam, telefon trzyma nawet 14h, pod warunkiem, że wyświetlacz jest przed dłuższy czas zgaszony.

Niestety - taki problem będziesz miał w każdym smartfonie.
.polkomtel.com.pl | 03 Oct 2013, 07:10
Pożi
Witam.
Telefon posiadam od miesiąca i byłbym z niego zadowolony, gdyby nie bateria... Wszyscy piszą, że długa żywotność itd. ale u mnie jest to niemożliwe! Przy korzystaniu z internetu z włączoną transimsją danych w 10 minut tracę 10% i wg. mnie nie jest to normalne... Wie ktoś jak temu zaradzić? Obroty mam ustawione na minimum, być może dostałem bubel?
.ronus.pl | 01 Oct 2013, 20:10
UncleSam
Nowa wersja ZTE Blade RMB One / San Francisco sprawdza się rewelacyjnie w codziennym życiu. Co mnie przekonało?
-niska cena
-dobre "bebechy" [tzn. specyfikacje]
-duży wyświetlacz o niesamowitej rozdzielczości (np. w porównaniu do LG L5 Igen)
-aparat 5MP (który niestety nie powala na kolana)

No przekonałem się do ZTE po moim pierwszym Bladzie San Francisco.
Telefon genialny. Przyjemny w ręce, niezła bateria, usługi raczej standardowe, 4GB na pokładzie z dostępem 2GB dla użytkownika, głośny w rozmowach, nie gubi zasięgu 3G - niestety H w blokach już potrafi zgubić. Android 4.0.4 na pokładzie miażdży poprzednika, choć na tą chwilę już nie najnowszy. POLECAM !
.polkomtel.com.pl | 01 Oct 2013, 11:10

Wszystkich opinii: 78. Pokazuję od 31 do 40.