R E K L A M A

Xiaomi Poco F2 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 44. Pokazuję od 11 do 20.
79,5% 
 9,1% 
 11,4% 
fazek
Mam telefon 3 miesiące, jest przecudowny, ładny, symetryczny z niepowtarzalnym wzorem tylnego aparatu. Śmiesza mnie opinie ludzi narzekajacych że jest za ciężki i za duży, to akaurat można sprawdzić przed zakupem i porównać z posiadamym/zmienianym sprzętem, w przeciwienstwie do np. wygody trzymania ze względu na wyprofilowanie boków czy użyte materiały. Bebechy cóż topowa półka u mnie działa wszystko płynnie i bez zarzutu, ale kupiłem wersję 8/256. spory minus taki prawdziwy jest jeden ALBO 5G albo 2 aktywne karty SIM. Nie wiem czy to się da w przyszłości poprawić softowo, jeśli nie to jest spory minus.
.221.138.13 | 04 Nov 2020, 13:11
Andrzej
Na początek bardzo fajna pomocna stronka o telefonach dane techniczne itd pomocne . Nie ma telefonów idealnych kierując się kupnem chciałem coś solidnego dobrze wykonanego i szybkiego mającym wszystko co sobie wymyślę i nie ma takiego urządzenia.Zainteresowalem się Poco F2 Pro w sumie przez opinie poczytałem postanowiłem sprawdzić go w sklepie i jest już u mnie za nie całe 1900pln może nie jest to iPhone za 5tysiaków czy sliczniutki Samsung za prawie 4 tysiaki ale jest kompromis za naprawdę fajne pieniążki . Szybkość działania fotki dla mnie wystarczające bateria 2 naweet 3 dni przy moim korzystaniu wyświetlacz amoled jest wszystko zadowolony jestem bardzo polecam wszystkim i pozdrawiam
.47.12.17 | 03 Nov 2020, 16:11

Kuba
Konkretnie sprzęt kupiony za 1900. Jest w nim wszystko co potrzebuję. Dużo jeżdżę, navi, muza, foty, portale, po prostu zamiata. Przesiadka z Samsunga i Oppo. Tutaj prędkość działania petarda, do tego GPS, wifi w wersji 6, poezja. Wisienka na torcie - cena. W takim zestawieniu snap 865, amoled, bateria, - super sprawa. Polecam wszystkim.
.184.75.166 | 02 Nov 2020, 14:11
Michal
Posiadam telefon 1.5 miesiąca, kupiony w Polskiej dystrybucji za 1900 i lepiej nie można kupić takiego kombajna z takimi bebechami. Rakieta - tak go nazywam - robi wszystko w mgnieniu oka, fotki jak dla mnie super nocne robię w trybie prof i są całkiem dobre, zasięg GPS i wifi rewela, naprawdę nie myślałem, przesiadka z Xperia 1 i LG G8s jest różnica w szybkości, brawo zrobić taki telefon, który zostawia daleko w tyle flagowce w dodatku w takiej cenie - polecam wszystkim
.184.73.15 | 30 Oct 2020, 23:10

Kropek
Posiadam telefon już 2mce,naprawdę mogę go polecić,szybkość działania genialna,aparat b.dobry, tylko nocne zdjęcia mogły być lepsze,za 2000zl nie kupicie nic lepszego.Telefon petarda
.124.116.111 | 29 Oct 2020, 12:10
Zbyszek
Witam kupiłem telefon trzy tygodnie temu za 1700 nowy za taką cenę czy można znaleźć coś z takim motorem który w nim siedzi chyba nie. Telefon rewelacja fotki wyświetlacz muzyka co prawda jeden głośnik ale naprawdę donośny głośniejszy od moich poprzednich s10e czy mate 20 pro ale to co w nim najlepsze to szybkość jest naprawdę szybki używam go na Unii dużo jeżdżę używam mapy portali i innych często na punktach z wifi i tu jest progres tam gdzie kresek nie było teraz są i to naprawdę bardzo pomocne wifi 6 robi tu konkretną robotę bateria 1.5 do 2 dni naprawdę polecam szczególnie kierowcom tam gdzie wielozadaniowość kompatybilność niezawodność to podstawa za taką cenę strzał w dziesiątkę
.151.38.229 | 19 Oct 2020, 16:10
Kacper
Przesiadka z S10 i P30 pro. Na początku było dziwnie w pozytywnym znaczeniu, chodzi mi o prędkość działania nauczony byłem na wolniejszych telefonach, a tu co nacisne to jest otwiera się w mignieciu oka. System, multimedia, GPS no bajka optymalizacja i procesor z szybką pamięcią robi tu naprawdę robotę. Fotki też nie są zle, wyświetlacz wydaje mi się że jest nawet jaśniejszy w słońcu od S10, bateria 2 dni czasami 1.5 zależy czy więcej używał LTE czy Wifi no i tu szczególną pochwała - tam gdzie w domu miałem schodzic do piwnicy dwie kreski nawet jedna tu jest pełny komplecie wifi 6 tu mnie bardzo zaskoczyło super. Na koniec chyba najważniejsze cena 1780 PLN kupiłem nowy i powiem tak: nie wiem czy jest coś lepszego w tej cenie z takim nadzieniem raczej nie. Polecam każdemu, kto lubi prędkość działania i wielozadaniowość w jednym urzadzeniu.
.225.44.0 | 04 Oct 2020, 18:10
Sssu
Na POCO F2 przesiadłem się po 2 latach użytkowania F1 i jest sporo rzeczy, które negatywnie mnie zaskoczyły. Co do zalet nie będę się rozpisywał, bo pełno ich w internacie, natomiast skupię się jedynie na wadach. Ze względu na to, że telefon służy mi jako narzędzie do pracy, skupię ma dużo użyteczności telefonu, która spadła.
- brak możliwości nagrywania rozmów z wbudowanej aplikacji. W F1 można było ustawić automatyczne nagrywanie rozmów z poziomu dyktafonu. Przy połączeniach z nieznanych numerów dziennie, umożliwiało mi to powrót do szczegółów rozmowy, których nie byłem czasem w stanie zapisać/zapamiętać. Tutaj takiej możliwości nie ma.
- odblokowanie telefonu. POCO F2 jak i jego poprzednik umożliwia nam kilka rodzajów odblokowania telefonu.
- odcisk palca - odblokowanie w F2 działa wolniej niż w F1, poza tym trzeba docisnąć mocniej palec do ekranu, niż w starszym modelu do czytnika na pleckach.
- odblokowanie twarzą - w F1 ta funkcja działała IDEALNIE - była szybka, 100% skuteczna i dzięki podświetleniu diodą IR działała nawet w CAŁKOWITEJ ciemności. W połączeniu z wybudzeniem przy podniesieniu telefon, miałem zawsze gotowy do działania smartfon, gdy wziąłem go do ręki, a dodatkowo był zabezpieczony przed osobami trzecimi. F2 nie oferuje takiej opcji. Wysunięcie aparatu w celu rozpoznania twarzy należy zainicjować przesunięciem palca w górę ekranu... twarz musi być oświetlona... wszystko trwa dłużej przez wysuwający się aparat... = 3x gorzej :(
- jakość głośnika. Nikt normalny nie kupuje telefonu, żeby słuchać z niego muzyki, ale przetestowałem różnice w dźwięku. POCO F2 gra głośniej niż poprzednik, ale zdecydowanie gorzej jakościowo (jakość testowana przy tej samej głośności).
- należy pamiętać, że telefon ma 5G, ale tylko gdy korzystamy z jednej karty SIM. Przy włożeniu 2 kart sim mamy jedną z opcji do wyboru: 5G albo aktywne 2 karty.
- dioda powiadomień jest umieszczona w wysuwanym aparacie = funkcjonalność 0. Czy ktoś odkłada telefon "górą ekranu w swoją stronę"?
Czy warto zmienić F1 na F2? Uważam że tak, ale z łezką w oku będę wspominał "automatyczne" odblokowanie POCOPHONE F1, które ze względów technicznych nie da się zastosować w POCO F2.
.225.42.6 | 29 Sep 2020, 00:09
Patryk
Zastanawiałem się nad kupnem ex flagowca lub flagowca ale niestety ceny flagowca z tego roku przyprawiają o ból głowy za co pytam i wtedy kolega doradził mi Poco pobawiłem się trochę różnymi telefonami i stwierdziłem że za 1800 PLN jest to strzał w dziesiątkę gierki multimedia Patarda bez swych zdań bateria trzyma mi 1.5 2 dni fotki również dobre zasięg i wifi rewelacja wyświetlacz w amoled robi robotę naprawdę warto zainteresować się tym sprzętem za takie pieniądze z takimi topowymi podzespołami nie znajdziecie nic innego
.151.38.237 | 27 Sep 2020, 21:09
Rafał
Kupiłem telefon miesiąc temu, więc już mogę coś o nim napisać. Dla mnie jest doskonały pod każdym względem, używam dużo neta, gram w gry, słucham muzy, po prostu korzystam z niego ile się da i jest rewelacyjnie. Gierki chodzą jak marzenie, nic mi się nie zacina wifi. Przy okazji dodam, że jest rewela tam gdzie mój poprzedni Samsung kulał, tutaj jest przepaść, zresztą w odpalaniu aplikacji, rozmowach przez kamerkę to samo jest zimno :):) więc powiem tak: polecam kombajnik wszystkim, co używają telefonu tak często jak ja. Zamiast laptopa za taką cenę 1900 PLN nie ma lepszego sprzętu z takimi bebechami co ma ten kombajnik. Polecam.
.47.0.130 | 22 Sep 2020, 13:09

Wszystkich opinii: 44. Pokazuję od 11 do 20.