R E K L A M A

Sony Xperia T HSPA
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 282. Pokazuję od 61 do 70.
62,8% 
 10,6% 
 26,6% 
Pak0x3
Pierwszy raz wystawiam opinie ale mysle ze ten telefon na nia zasluguje. Mialem mozliwosc ostatnimi czasy testowac kilka telefonow... Lubilem je po prostu zmieniac :-) Poczawszy od s2 po nawet s3, nexusy, iphone tez sie znalazl. Mysle ze z ww ten zostanie ze mna na dluzej. Nie brakuje w nim nic co mogloby mnie od niego odciagnac. Rozmiar jak dla mnie idealny, ani nie 4,8" z s3, ani tez 4 cale z s advance. Jakosc wyswietlacza jak dla mnie bomba. Zawsze bylem zdania ze tylko AMOLED i nic wiecej. To mnie dlugi czas odciagalo od telefonow marki sony, ze niby kolory, ze niby katy widzenia o ktorych sie tylko naczytalem. W xperii T nie przeszkadza mi wyswietlacz, w sloncu widocznosc bdb, przegladanie filmow i multimediow rowniez na wysokim poziomie.
Parametry techniczne spokojnie wystarczaja do plynnego uzytkowania telefonu, a dodam ze nie gram w zadne gry bo do tego mam konsole. Nie potrzeba mu 4 rdzeni by i tak nie dzialal plynnie jak np s3, ktorego szybko sie pozbylem, bo nie tego oczekiwalem.
Aktualizacja do androida 4.3 upodabnia go do Z ktorego ma ojciec wiec dla mnie to zaszczyt :-)
Na minus jedynie co moge zarzucic to skrzypienie obudowy oraz niezbyt oszczedna bateria :-) ale w tych czasach trudno oczekiwac od smartfona tygodnia bez ladowarki.
W koncu znalazlem swoj model, ktorego dlugo nie zmienie, chyba ze bedzie to kolejny wyzszy model sony.
Koniec z pastikowymi samsungami choc xperia tez do idealnych nie nalezy.
Tyle w temacie :-) szczerze polecam!!!!
.dynamic.chello.pl | 21 Mar 2014, 11:03
romario2216
Mam Xperię T od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Super wyświetlacz, bardzo dobry aparat, bateria wytrzymała jak się używa telefonu tylko do rozmów, jak do zabawy to gorzej, ale ogólnie jestem za tym telefonem :)
.play-internet.pl | 18 Mar 2014, 11:03

romario2216
Mam Xperię T od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Super wyświetlacz, bardzo dobry aparat, bateria wytrzymała jak się używa telefonu tylko do rozmów, jak do zabawy to gorzej, ale ogólnie jestem za tym telefonem :)
.play-internet.pl | 18 Mar 2014, 11:03
pietrucha
Muszę przyznać że jak dla mnie jest do super telefon, aparat świetny do zdjęc w dobrym świetle, bateria co wytrzyma 2 dni jak człowiek będzie używał telefonu jako gierka
.play-internet.pl | 15 Mar 2014, 02:03

Opinietesty
jak się dba,tak się ma !
Smart fon idealny praktycznie to samo co Z1 tylko za dużo mniejsze pieniądze może nie jest Full HD ale samo HD + bravia engine spokojnie wystarcza co do aparatu 13 mpx , iso 6400 jak na telefon jest okej to nie lustrzanka czy hybryda wiadome jest że telefonów nie ma co porównywać do aparatów , nigdy telefon nie zrobi lepiej zdjęcia od aparatu taka jest prawda a kto sądzi inaczej jest po prostu napaleńcem który nie ma pojęcia o fotografii
.cpe.marton.net.pl | 09 Mar 2014, 08:03
Sadek
Telefon polecam działa płynnie każda gra działa nie zacina tak samo właczone kilka aplikacji na raz z telefonem nie dzieje sie nic działa super pobrałem androida 4,3 jest super wiele zmian ja mowie ze na plus jedyna wada telefonu to bateria która pada i nie mamy dostepu by ja łatwo wymienic inna wieksza
.piekary.net | 01 Mar 2014, 19:03
Gotxxx
Telefon posiadam od ponad roku dziś wgrałem aktualizację android 4.3 9.2A.0.295 przez komputer jakoś nie szło ale przez fona szybko i sprawnie przeszedł aktualizacje. Teraz tak na szybko moje odczucia:
Wady:
-zmiana ustawień aparatu fotograficznego
-mam wrażenie że jest większe zużycie energii
Telefon w Orange ale zaraz po zakupie wgrałem czysty system. Do dziś telefon stabilny. Fon cichy słaba jakość głośników zarówno przy odtwarzaniu muzyki jak i podczas prowadzenia rozmów za to na słuchawkach jest ok. Obudowa trzeszczy ale telefon po roku użytkowania bez futerału tylko folia na wyświetlaczu wygląda jak nowy. Bateria trzymała 2 dni(60% rozmowy ok 1h 30% SMS 10% sprawdzanie poczty) teraz po aktualizacji zobaczymy. Dobry aparat fotograficzny można zrobić bardzo dobre zdjęcie ale i fatalne też się zdarzają wszystko zależy od osoby robiącej zdjęcie.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Feb 2014, 17:02
mm
Telefon Xperia T dostałem jako zamiana za uszkodzony Xperia S, który zresztą działał tylko 4 miesiące. T działała prawie 4 miesiące, po czym padł głośnik, przekaz przez NFC. Mogłem rozmawiać w trybie głośnomówiącym albo przez słuchawki. Serwis tym razem dopatrzył się zalania telefonu i anulował mi gwarancję, wody ten telefon oczywiście nigdy nie widział bo nawet w deszcz nie rozmawiałem przez niego. W sumie zostałem bez telefonu bo jak się okazało u elektronika problem jest w płycie głównej a nie w cieczy która znalazła się pod baterią w monoblocku. Zresztą poszukałem trochę w internecie i znalazłem jeszcze parę takich osób, których telefony również miały kontakt z cieczą i anulowano im gwarancję - dziwne jest, że wszyscy oni już mieli raz wymieniane telefony i nowy model kopcił się po ok. 6-ciu miesięcy. Reasumując - jak działa to ok, chociaż zawieszanie się systemu jest na porządku dziennym, bateria to prawie 2 dni, szyba podatna na rysy (brak gorilla glass). Porażką zaś jest wejście na kartę pamięci i SIM, które wygląda jak właz do kanalizacji. Po zamknięciu nie pasuje do obudowy i wyraźnie odstaje. To chyba nie w tym przedziale cenowym szanowni projektanci Sony. To był ostatni model Sony.
.zamosc.mm.pl | 18 Feb 2014, 16:02
Bajena
Posiadam ten telefon od 1,5 roku i spokojnie mogę go polecić.

Jest to chyba najlepszy kompromis pomiędzy rozmiarem ekranu a jakością wyświetlanego obrazu.

Wydajność telefonu naprawdę nie pozostawia wiele do życzenia - nawet z zamontowaną kartą SD 64 gb smartfon działa bardzo płynnie (zwłaszcza z nowym androidem 4.3)

Największą bolączką z jaką się borykam w Xperii T jest problem z autofokusem (a raczej z jego brakiem) podczas nagrywania filmów. Przy słabym oświetleniu kamera traci ostrość i obraz staje się bardzo niewyraźny. Na szczęście udało mi się rozwiązać ten problem - wystarczy, że zaczniecie nagrywać filmiki za pomocą programu LG Camera.
.warszawa.vectranet.pl | 16 Feb 2014, 17:02
daro
Wszystko super, poza trzeszczącą tylną klapką. Dodam, że telefon kupiłem nowy a obudowa już po kilku dniach wydawała dźwięki...
.dynamic.gprs.plus.pl | 05 Feb 2014, 13:02

Wszystkich opinii: 282. Pokazuję od 61 do 70.