R E K L A M A

Sony Xperia T HSPA
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 282. Pokazuję od 11 do 20.
62,8% 
 10,6% 
 26,6% 
Paweł
A więc tak
Kupiłem telefon 6 miesięcy temu i jestem troszeczkę zawiedzony

Ekran bardzo fajny, aparat także
Działał jak błyskawica
Po 3-4 miesiącach zaczął się grzać
Padł mikrofon i szkoda go naprawiać
Jak na pierwszy rzut oka jestem oczywiście za
ale trzeba mieć delikatną rekę do niego
Ekran przeżył już 4 upadki i wszystko działa, 0 pęknięć
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 Oct 2015, 21:10
Tomek
Telefon używałem przez 2.5 roku. Na początku swej pracy był wyśmienity. Nie zacinał, nie zamulał, wszystko ok. Lecz z biegiem czasu, coraz mniej aplikacji mogłem na nim mieć(początkowo z 6 stron pobranych aplikacji kończąc na 1 stronie). Dodatkowo telefon coraz bardziej zamulał z biegiem czasu. W czasie użytkowania kilkakrotnie aparat nie chciał się włączyć, potrzebny był reset telefonu, a także 2 razy się full zawiesił, że tylko twardy reset dało się zrobić. W ostatnim miesiącu swej działalności 3-4 razy pamięć wewnętrzna się odłączyła i brakowało wszystkiego. Telefon zakończył swa działalność nie planowanie, a mianowicie poprzez rozładowanie podczas nawigacji i nie możność jego naładowania powtórnego, co za tym idzie włączenia.

Telefon wbrew opinii polecam. Lecz opinia może być sentymentalna, ponieważ w wielu przypadkach był on jedynym urządzeniem elektrycznym podczas wyjazdów i nie jeden kraj zaliczył.

Lecz fakt że zakończył swa pracę w tak nie oczekiwany sposób jak zwykłe rozładowanie daje mi opinię Negatywną.
.dynamic.chello.pl | 03 Oct 2015, 12:10

niezadowolony13
Telefon kupiłem w komisie niecały rok temu za 530zł, od początku miałem z nim problemy, restartował się sam, problem z łącznością bluetooth, czasami zawieszał się gdy ktoś do mnie dzwonił. Aktualnie mogę powiedzieć że jest stacjonarny... Od tygodnia sam się wyłącza albo restartuje i nic nie da się zrobić, dobrze jest jedynie kiedy jest pod ładowarką. Nie polecam!
.play-internet.pl | 16 Aug 2015, 20:08
Krzysiek
Trochę problemów z nim miałem przez 2 lata użytkowania. Nie działał mi początkowo w trybie WCDMA, teraz nie chce działać w trybie GSM. Potrzebne ponowne wgranie oprogramowania do naprawienia tego. Nie wiadomo czemu i kiedy przestaje mi działać, w którymś z tych trybów...
Z minusów: Zdjęcia słabe robi w nocy w porównaniu do konkurencji, mało oświetlone.
Plus wyświetlacz też kilka razy padał. Dawał się naprawić ponownym wgraniem oprogramowania. Przy rozładowaniu całkowitym nie chciał dać się naładować. Ogólnie trochę za dużo tych słabości mu się przytrafiło ;)
.goleniow.vectranet.pl | 30 Jul 2015, 17:07

great
Najlepszy telefon jaki miałem.Wszystko płynnie chodzi bez zacinania.Zdjęcia bardzo dobre,płynne odtwarzanie filmów i nagrywanie w jakości Full HD.Świetna jakość rozmów.Wyprofilowana obudowa powoduje że dobrze się go trzyma w ręce,nie wyślizguje się.Wysoka jasność i kontrast.Odtwarzacz Walkman powoduje,że przyjemnie słucha się muzyki(podbicie basów)Jedyna wada to,że szybko nagrzewa się kiedy korzystam z nawigacji Google.Polecam ten telefonik naprawdę warto !!! Mam go już dwa lata i działa bez zarzutu.
.adsl.inetia.pl | 20 Jun 2015, 13:06
Madziia
Ogólnie pozytywna ocena ponieważ w porównaniu do tego syfu co robi/ROBIŁA nokia telefon prezentuje się naprawdę dobrze, oprócz tego ze w model w wersji Bonda ma wadę fabryczną - uszkodzony głośnik/mikrofon. Telefon mimo tego sprawuje się dobrze, mega aparat, dobrze nagrywa, czasami przytnie ale to kwestia optymalizacji systemu do potrzeb, Ogólnie polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Jun 2015, 12:06
Klaudia
Świetny telefon, niezniszczalny, polecam wszystkim. Samsung s3 się przy nim kryJe, używałam ody dwóch wiec mam porównanie. :)
.gdynia.mm.pl | 29 May 2015, 00:05
Necia
Telefon działa bez zarzutu nawet po tym, jak przez przypadek wylądował w sedesie (oczywiście po włożeniu do ryżu). Jak najbardziej polecam, to chyba najlepszy telefon jaki miałam. Telefon mam od 10 miesięcy, a kupiłam od siostry, która używała go rok. Polecam!
.232.151.43.netsystem24.com.pl | 24 May 2015, 11:05
Victoria
Niestety działał bez zarzutu ok. pół roku teraz włancza się i wyłancza sam, nie mogę zadzwonić, zrobić zdjęcia bo natychmiast się wyłancza, sądząc po opiniach innych użytkowników, które czytałam jest to częsty problem Xperii, nie polecam
.175.12.20 | 15 May 2015, 11:05
maga
Był świetny, ale umarł po roku użytkowania. :( Dobra wielkość, chodził jak złoto, aż pewnego dnia umarł. Mimo to sentymentalnie ma u mnie dobrą ocenę.
.162.216.34 | 10 May 2015, 18:05

Wszystkich opinii: 282. Pokazuję od 11 do 20.