R E K L A M A

Sony Xperia J
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 741 do 750.
47,8% 
 28,5% 
 23,7% 
łukasz
Bateria tragedia. co 2 dni ładowanie. Zdjęcia w sztucznym świetle tragedia. Reszta ok.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Jan 2013, 14:01
szymo24
Mam ten telefon od kilku dni. Pozytywnie mnie zaskoczył. Jestem bardzo zadowolony z jego działania, czasami zdarzają sie krótkie zacięcia. Serdecznie polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 Dec 2012, 17:12

marcela
Taka mała uwaga do administratorów, na mojej baterii napisane jest że jest to bateria litowo-polimerowa, nie wiem jak w innych egzemplarzach :)
W kwestii formalnej: polimerowa jest również baterią litowo-jonową - ale fakt, staramy się zawsze dookreślać jeśli to możliwe. Na mojej również jest Li-Polymer. Dziękuję i oczywiście poprawiam. (jf)
.olsztyn.vectranet.pl | 31 Dec 2012, 16:12
Kuba11213
Witam wszystkich! Jestem w posiadaniu xperi j od dwóch dni i Jestem strasznie niezadowolony. Telefon jest nowy prosto od operatora sieci. Nie wiem dlaczego, ale zachowuje się taj jak by żył swoim życiem. Aplikacje uruchamiają się same!!! I co najgorsze telefon sam sobie wybiera numery tel i sam dzwoni!!! Może ktoś coś poradzi? Może problem tkwi w jakimś szczególe?
Jeśli przeczytałeś instrukcję i postępujesz zgodnie z jej wskazaniami, znasz system Android i umiesz go obsługiwać, a problemy nadal występują, zwróć/wymień telefon ze względu na niezgodność z umową, bądź też wadę fabryczną. Jeśli nie przeczytałeś instrukcji albo kompletnie nie znasz systemu - sporo nauki przed Tobą. (jf)
.centertel.pl | 31 Dec 2012, 15:12

nowy
Telefon ma kilka wad
- bardzo kiepskie zdjęcia
- brak przycisku do robienia zdjęć
- Przycisk do odblokowywania/zablokowywania/wyłączania obok przycisku ściszającego (czasami denerwujące)
.238.194.1 | 31 Dec 2012, 12:12
aaaaaaaa
Telefonik bardzo fajnie się sprawuje, co prawda przycisk od odblokowanie jest trochę nieporęczny i dotykowe przyciski pod wyświetlaczem, podczas gry, przeglądania internetu, zdarza mi się przypadkiem wyjść z aplikacji. Poza tym wszystko jest ok.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Dec 2012, 21:12
ady
Mam ten telefon 3 tygodnie i jestem z niego naprawdę zadowolony. Jest to mistrz pod względem wytrzymałości baterii. Trzyma ona 6-7 dni. Jedynym mankamentem który dostrzegłem i został on wymieniony poniżej jest brak przycisku do robienia zdjęć i brak słuchawek w zestawie. Gorąco polecam! 5!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Dec 2012, 17:12
draven
Generalnie telefon daje bardzo dużo za bardzo mało, więc dla ludzi o umiarkowanych wymaganiach telefon idealny. Pytanie mam do użytkowników czy mają problemy z działaniem radia? U mnie dzieje się dziwna sytuacja. Znajduje stacje i ogólnie działa, ale nie daje dzwięku ani przez słuchawki ani przez głośnik. Wiecie cos o tym?
.cityconnect.pl | 29 Dec 2012, 20:12
minia
Witam. Posiadam swoją Xperie już jakiś czas i też się wypowiem. Wcześniej przed zakupem sugerowałam się wieloma opiniami na jej temat. Opinie wiadomo pozytywne jak i nie. Wreszcie po miesiącu poszukiwań zdecydowałam się na ten telefon i nie żałuje. Prze moje ręce przewinęły się dziesiątki telefonów od tych z najwyższej półki po te zwykłe. Moja opinia dotyczy telefonów z tego samego przedziału cenowego jak Xperia J.
Telefon faktycznie wykonany jest z gorszych materiałów, ale jest dobrze wykonany. Nic nie trzeszczy nie skrzypi. Ekran bardzo dobry. Duży, czytelny. Wadą jest to że szybko się brudzi, ale wystarczy przetrzeć. Dotyk na bardzo dobrym poziomie. Bardzo czuły. Płynność w działaniu telefonu jest dobra. Jak się rozkręci to śmiga aż miło. No może demonem prędkości nie jest ale za te pieniądze jest bardzo dobry. Internet bardzo szybko działa i wczytuje strony.
Zdjęcia przy świetle wychodzą bardzo ładne, trzeba się nauczyć je wykonywać. nagrywanie w dzień tez jest w porządku, jednak nocą bardzo kiepskie. Ładnie nagrywa głos. Bateria przy moim użytkowaniu ( sporo korzystam z internetu, muzyka, radio) 2 dni, przy spokojniejszej eksploatacji 4-5 dni. Bardzo dobry wynik. bateria dość długo się ładuje ale to pewnie przez to że ma większa pojemność.
Połączenia - bardzo ładnie słychać rozmówce, na słuchawkach które miałam w zestawie i które również są niczego sobie jeszcze lepiej. Muzyka odtwarzana jest na bardzo wysokim poziomie. Największy minus jaki zauważyłam to brak klawisza po środku telefonu jak np. w samsungu galaxy s czy w innych podobnych modelach ponieważ odblokujemy lub podświetlimy telefon tylko jednym klawiszem tym po boku a to nie jest już zawsze tak wygodne. No nic jednak na to wpływu nie mamy. Klawisze dotykowe działają bez zarzutu.
Podsumowując, po przeczytaniu wielu opinii spodziewałam się trochę rozczarowania. telefon jednak bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Jestem bardzo zadowolona. Nie ma co sugerować się opiniami tylko kupić to czego sami chcemy. Za te pieniądze telefon jest jak najbardziej do polecenia.
.dynamic.chello.pl | 29 Dec 2012, 18:12
DjDavid
Mam dylemat mam do wybaru sony xperie j lub miro. j-ka lepszy i nowszy procesor dotykowy ekran 4" odpory na zarysowanie posiada zyroskop i NFC i ma wiekszo pojemnosc baterii a miro. Posiada obsługę pamięci masowej USB (Może przesyłać pliki, muzykę, zdjęcia przez USB, bez potrzeby instalowania dodatkowego oprogramowania ) Przeglądarka posiada zawijanie wyrazów Odtwarza Adobe Flash a j-ka tego nie ma i nie wiem co mam wybrac prosze o pomoc. Ps telefon bedzie przeznaczony do gier sms-owania i przeglądania internetu, dla 15latka.
.scansafe.net | 28 Dec 2012, 17:12

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 741 do 750.