R E K L A M A

Sony Xperia J
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 421 do 430.
47,8% 
 28,5% 
 23,7% 
lol12
Macie takie opinie o tym telefonie, bo trafiliście na "wadliwą serie J'tki". Mi Działa ona bez zarzutu a w benchmarkach przebija nawet dwurdzeniowego Optimusa 2X. Gry i interfejs nie lagują choc to ulepszone adreno 200, a każda gra w jaką grałem ja np. Gangstar Rio czy Vegas lub Modern Combat 3 i 4 lub różnego typu Most Wanted czy inne.
.net.tvkaura.pl | 08 Aug 2013, 18:08
juna57
Niestety podzielam opinie wiekszości głosów . Nie polecam tego telefonu, zacina się, przy kliknięciu na iknę długo sie zastanawia albo się zawiesza. Po dóch miesiącach padł mikrofon, oddałam do naprawy, odebrałam nie naprawiony pomimo, że było napisane "wykonano testy"-zgodne. Ponownie oddalam do naprawy. Odebrałam i....... Musiałam głośniej krzyczeć do mikrofonu żeby mnie usłyszeli. Ponownie oddałam do naprawy. Totalne nieporozumienia. A do tej pory były same samsungi, oberwało mi się za zdradę marki :-(
.mofnet.gov.pl | 08 Aug 2013, 09:08

wolo1997
Ten telefon ma bebechy starego telefonu... Moja xperia mini pro jest starsza od "jotki" lecz bebechy ma podobne z tym, że mini pro nagrywa w HD a J nie myślę że w tych czasach HD jest już obowiązkowe w smartfonach. Niżej ktoś się wypowiedział, że poszła mu szyba od wyświetlacza... z jakiej racji przecież J ma gorilla glass... Miałem mini pro i mam sole i szybka nie pękła chociaż nie mają gorilla glass
.free.aero2.net.pl | 07 Aug 2013, 13:08
Użytkownik ok.Roku
Mam telefon prawie rok od nowości.I używam bateria trzyma bardzo dobrze duży wyświetlacz.Nie rozumiem dlaczego negatywy?Każdy ma inne wymagania co do telefonu.Moje wymagania spełnił i to bardzo dobrze miałem kilka smartfonów aten okazał się najlepszy.Pozdrawiam
.adsl.inetia.pl | 05 Aug 2013, 15:08

bogda
Sony Xperia J - używam od 7 miesięcy, jak dla mnie bubel, ekran nie działa poprawnie, stukam, dotykam a telefon albo nie reaguje albo wybiera nie to o co chodzi użytkownikowi - zdecydowanie odradzam zakup, jestem rozcarowana.
.8.163.180 | 04 Aug 2013, 22:08
FishiuMichu
Odradzam! Telefon na początku wydawał sie fajny ale... po pól
Roku użytkowania okazał się jednym wielkim gównem!Ciagle sie tnie a o przegdlądaniu stron internetowych nie mówiąc!ODRADZAM!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 Aug 2013, 18:08
Absollut
Telefon posiadam od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolony. Ekran idzie na wielki plus, 4 cale i nie rysuje się.
Lagów nie mam wcale, aparat robi dobre zdjęcia, gry działają płynnie. Po mimo zaktualizowania do Jelly Bean nadal się nie zawieszał. Co się dziwić, że innym się zacina, wystarczy nie instalować zbędnych aplikacji.

Plusy:
-Duży ekran
-W miarę dobry aparat
-Android 4.1.2 Jelly Bean
-Design
-Ekran nie rysuje się
-Odtwarzacz muzyki Walkman

Minusy
-Mało pamięci (tylko 4 gb)
-Mało ramu
.204.11.217.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 02 Aug 2013, 08:08
duduś
Potwierdzam!Głośność to porażka.I niech nie mówią że to spełnienie norm UE.A co w przypadku podłączenia zestawu głośników?Też klapa!Radio?W dużym mieście znajduje 4 stacje i co chwila je gubi!Aparat foto?porażka!Przy bardzo dobrych warunkach zdjęcia są ładne ale np.w pomieszczeniu masakra!Wszystkie powyższe mankamenty porównałem ze starą Nokią która jest o niebo lepsza!!!No i GPS na trasie co chwila się zawiesza i szuka satelity.Szkoda że się dałem namówić na to g...o i teraz muszę zostać z tym 2 lata :(
.cable.net-inotel.pl | 30 Jul 2013, 12:07
Filionus
Dobra więc dostałem go na urodziny od rodziców. Telefon jest super, może zewnętrznie... ludzie to jest GNIOT !!!
muli się, są lagi, w ogóle się zawiesza aplikacje i gry się same wyłączają i powracają do menu, cały czas jest "proces zatrzymany", żenada ! Jedna wielka żenada ! Moja ocena : 3/10
.4web.pl | 28 Jul 2013, 22:07
1632694348
Xperię J mam od czterech miesięcy i oceniam go dobrze. Ładnie wygląda dobrze trzyma się w ręce ale przycisk włączania i głośności jest za mały. posiada diode powiadomień. aparat bardzo dobry zdjęcia też. wiadomości ( gdy telefon jest w pionie ) można pisać na zwykłej klawiaturze ale i na pełnej ( osobiście nie polecam (małe litery) ). wyświetlacz bardzo dobry ładne kolory można dostosować jasność w ustawieniach. dźwięk czysty, głośny. album fajny można jednym "uszczypnięciem" zmienić wielkość wszystkich ale również pojedyńczych wyświetlanych zdjęć. zdjęcia można też edytować, dodawać różne efekty bateria trzyma długo nawet i 5 dni no chyba że ciagle gramy słuchamy muzyki internet to wiadomo ze krócej
.244.136.236 | 27 Jul 2013, 17:07

Wszystkich opinii: 890. Pokazuję od 421 do 430.