R E K L A M A

Sony Xperia E
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 335. Pokazuję od 121 do 130.
39,1% 
 43,0% 
 17,9% 
marcinc5
Użytkuje ponad 5 miesięcy. Na początku zajefajny, wszystko było ok. Teraz wyłączenie budzika czasem jest nie możliwe, wybieranie numeru lub próba odebrania rozmowy też często kończy sie nie powodzeniem. Podsumowując najgorszy telefon jaki miałem, nie nadaje sie nawet do dzwonienia. Wiecznie sie zawiesza. Nie gram w gry, nie mam żadnych wgranych aplikacji, telefon cały czas w stanie oryginalnym. Podsumowując nie da sie go użytkować. W tym miesiącu tak czy owak skończy swój żywot i teń dzień będzie pierwszym szczęśliwym dniem z tym telefonem. Następny tylko iphone 5s. Miałem w użytkowaniu roczny egzemplarz, zero zawieszeń, chodzi szybko, płynnie itd. Ktoś powie bateria, ok ale lepiej codziennie ładować i użytkować telefon z zadowoleniem jak marzyć codziennie o jego rzuceniu o ściane. Cena? Za badziew xperie dałem 600 a po 5 miesiącach jej nienawidze i nie da się już z niej dzwonić. Wole wydać 2000 i chociaż rok cieszyć że mam telefon.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 Oct 2014, 07:10
smartFONowiec
jak że ze sto modeli w rękach miałem to szczerze opisze co myśle o C1505. Mój egzemplarz nie ścina się, bateria trzyma 4 dni a dużo używam, i model mój ma już 2 lata i jest porysowany i poobijany a chodzi jak nowy. Wszystko pięknie śmiga.

+
dobry głośnik z czystym i głosnym dźwiękiem
dobra oszczędność baterii (nawet z 3G)
Szybkie działanie jak na jeden rdzeń i 512mb ram
dobrze się rozmawia (dobry głosnik i mikrofon)

-
mały ekran jak na dzisiejsze czasy i mało kolorów
słabiutki aparat fotograficzny
nietrwała obudowa
.centertel.pl | 03 Oct 2014, 23:10

Tomek
Trzeba umiec go z optymalizowac i uaktualnic i bedzie git nie jest to formuła1 ale na codzien styka ot taki fon muzyka esy pozdrawiam.
.233.195.17 | 03 Oct 2014, 17:10
RozaxD
Niewypał totalny. Miałam okazje posiadać telefon przez około 3 dni, lecz gdy zobaczyłam jak ścina przy podstawowych czynnościach jak pisanie smsów, odrazu wzięłam się za sprzedaż - z całego serca nie polecam nawet wrogowi.
.sanok.biz | 03 Oct 2014, 14:10

Foczka
Używam ten telefon od ponad roku, mam doświadczenia z innymi telefonami z androidem (różnych firm) i muszę przyznać, że Xperia E zdecydowanie jest najbardziej znienawidzonym przede mnie urządzeniem.
- Po pierwsze: słabe wykonanie obudowy, jest cienka, co powoduje niewygodne trzymanie, przy delikatnym naciśnięciu "trzeszczy", a ekran ma podatność na zarysowania. Telefon jest dość "delikatny".
- Po drugie: (o czym pisało wielu użytkowników) telefon jest bardzo niestabilny, zacina się bez powodu, zawiesza się m. im. klawiatura, głównie podczas próby wstawiania emotikonów, nie można polegać też na budziku czy innych ważnych funkcjach, gdyż telefon jest bardzo kapryśny. Nie używam żadnych aplikacji, które nie są fabrycznie dostępne w telefonie, nie gram w gry, nic zbędnego nie chodzi w tle, mimo to szybkie odpisanie na ważnego sms'a czasami stanowi nie lada wyzwanie. Pisanie na tak małym ekranie nie należy do najwygodniejszych.
- Po trzecie: aparat jest naprawdę kiepski, stare telefony sprzed 10 lat z powodzeniem robią lepsze zdjęcia. Jeżeli komuś zależy na w miarę dobrym aparacie w telefonie, nie polecam owego modelu.
- Po czwarte: zbyt mało wewnętrznej pamięci, która nie pozwala nawet na aktualizację wbudowanych aplikacji.

Telefon nie spełnia dobrze podstawowych funkcji takich jak dzwonienie, pisanie smsów, używanie budzika itp. Absolutnie nie polecam kupna, nawet za niską cenę.
.icpnet.pl | 03 Oct 2014, 14:10
xperia :)
Mam go już rok i trochę mogę o nim powiedzieć
Plusy:
-bateria trzyma spokojnie 3 dni
-wyświetlacz i obudowa wogóle się nie rysuje
-fajny wygląd
-dioda powiadomień
-odtwarzacz muzyki walkman
-głośny
-dobrej jakości kolory
-aparat(przy dobrym oświetleniu
Minusy:
-mało pamięci telefonu
-lubi się zacinać
i to na tyle minusów :)
Polecam!
.profnet.com.pl | 30 Sep 2014, 18:09
Eryk
Kupiłem ten tel kolo 2 tygodni temu i nie rozumię przeciez to dobry fon mi nic sie nie tnie kasujcie nie potrzebne procesy dbajcie o fona to nie bedzie zawiech mi chodzi jak ta lala po aktualizacji do 11.3.A.2.33 tel git polecem i pozdrawiam.
.233.195.17 | 26 Sep 2014, 17:09
Eryk
Kupiłem ten tel kolo 2 tygodni temu i nie rozumię przeciez to dobry fon mi nic sie nie tnie kasujcie nie potrzebne procesy dbajcie o fona to nie bedzie zawiech mi chodzi jak ta lala po aktualizacji do 11.3.A.2.33 tel git polecem i pozdrawiam.
.233.195.17 | 26 Sep 2014, 17:09
miodzio
Faktycznie tak jak piszą inni użytkownicy, telefon bardzo często łapie potwornego muła, proste aplikacje potrafią się otwierać nawet kilkadziesiąt sekund, potwornie to irytuje. Gdyby nie te zmulenia to był by bardzo fajny telefon
.dynamic.chello.pl | 24 Sep 2014, 19:09
voldzia
Z całego serca nie polecam tego telefonu. Na początku myślałam, że może natrafiłam na jakiś lewy aparat, ale czytając opinie innych widać, że jest to niewypał firmy sony. Zdecydowałam się na telefon w salonie bo nie było takiego jakiego chciałam. Pani zachwalała jaki to super, ultra fajny telefon. Otóż nie. Ciągle się zacinał - przy pisaniu sms, przy grach to już w ogóle, nawet przy wybieraniu numeru czy dzwonieniu. Właściwie mulił przy każdej czynności. Czasem nawet przeglądanie menu sprawiało mu trudność. Aparat na prawdę beznadziejny. Stary telefon mojej mamy robił lepsze zdjęcia od tego telefonu.
Jedynymi plusami dla mnie była świecąca dioda która informowała o sms czy połączeniu, to że nawet dość ładnie wyglądał i odtwarzacz muzyki też był niczego sobie.
Powiem szczerze, że chyba nawet dla starszej osoby która używa telefonu tylko do dzwonienia i smsowania, tez bym go nie poleciła bo i tak się zacinał nawet wtedy, gdy nie miał zainstalowanej żadnej aplikacji.
.static.ip.netia.com.pl | 22 Sep 2014, 18:09

Wszystkich opinii: 335. Pokazuję od 121 do 130.