R E K L A M A

Samsung GT-S7560
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 81 do 90.
42,1% 
 41,0% 
 16,9% 
ananas32
Telefon drugi raz był oddany na gwarancję i tego samego dnia co został odebrany kilka razy zdążył sie powiesić. Nie polecam, TOTALNE DNO.
.adsl.inetia.pl | 07 Feb 2015, 23:02
Asia
Po tym telefonie chyba na zawsze zraziłam się do samsungów. Nic nie chodziło płynnie, od samego początku wszystko się zacinało, a zrobienie czegoś na tym telefonie zajmuje wieczność. Po niecałym półtora roku używania bateria ledwo wytrzymuje 5 godzin normalnego użytkowania z włączonym wifi bądź transferem danych, na dodatek telefon często podczas używania aplikacji wyłącza się i znikąd pokazuje się 0% baterii. Tylna klapka rysuje się niemiłosiernie, a z boków odchodzi farba. Nie polecam.
.246.15.3 | 07 Feb 2015, 19:02

alinka
Muszę dodać jeszcze, że szybka aparatu to wyjątkowy bubel, błyskawicznie się niszczy i zdjęcia do niczego się nie nadają. Po roku normalnego użytkowania telefonu nie ma sensu już robić zdjęć. Dla porównania: szybka w Samsung Galaxy ACE po 3 latach intensywnego użytkowania jest gładka. Podobnie w starej Nokii po 8 latach... To chyba już ostania randka z Samsungiem.
.dynamic.chello.pl | 04 Feb 2015, 19:02
Sandiii
Telefon jest naprawdę super nie zacina się w ogóle i działa bez problemu naprawdę polecam :)
.play-internet.pl | 02 Feb 2015, 21:02

Rafal
Telefon totalne dno .. Nie polecam muli, zawiesza się . Słuchawka dla bardzo cierpliwych i mało wymagających użytkowników . Telefon użytkuję już rok po przesiadce z Lg Swift gt-540 niestety rozczarowanie . Lagi lagi i jeszcze raz lagi . Jest jego jedyna bardzo doskwierająca wada . Pochwalić mogę tylko baterie . Telefon w moim przypadku potrafi wytrzymać 3,5 dnia więc bateria na plus . Mimo wszystko Odradzam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Feb 2015, 14:02
alinka
Za dużo aplikacji, których nie da się usunąć, ale na szczęście da się niektóre zatrzymać. Zablokowałam też automatyczne aktualizacje. Po tych operacjach i po zainstalowaniu programu do czyszczenia pamięci udało mi się uniknąć zacinania - teraz chodzi więc całkiem dobrze. Ale na mapach i niektórych ważnych dla mnie aplikacjach zacina się i tak.
Odporny na wstrząsy i upadki - to jego duży plus.
Ale aparat to po prostu dno. W dużo starszym modelu (Samsung Galaxy ACE) miałam aparat który robił naprawdę ładne zdjęcia, więc teraz oczekiwałam czegoś jeszcze lepszego. Niestety, jest tragicznie, zdjęcia fatalne, a aplikacja obsługująca to toporna i gorsza od starszych wersji. Bez względu na to jakie robi się ustawienia, zdjęcia zawsze tak samo do kitu.
Ogólnie rzecz biorąc, żałuję że kupiłam. Pociecha tylko taka, że w pakiecie z abonamentem dałam 1 zł. Następnym razem jednak zastanowię się czy w ogóle brać pod uwagę Samsunga, skoro zamiast poprawiania jakości i funkcjonalności - pogarsza ją.
.dynamic.chello.pl | 01 Feb 2015, 18:02
qulek
Telefon w rodzinie od 2 lat. Działa normalnie nie wiesza się nie zacina. Aparat taki sobie jak na obecne czasy, procek nie powala. Ale to tani telefon wiec co wymagać. Nadrabia wyświetlaczem, i czasem pracy na baterii(bez transmisji danych około 4 dni). Nie rozumiem wypowiedzi poprzedników, spadł i się potłukł(z paru centymetrów). Spadł nie raz i żyje. Według dzisiejszych standardów zabytek, niemniej jednak wart uwagi.
.dynamic.chello.pl | 30 Jan 2015, 18:01
grzanka
Telefon to katastrofa!!! Cały czas się zawiesza, nie da się nic zrobić. Ciągle wyskakuje komunikat że nie ma pamięci, a prawie wcale nie mam żadnych plików i aplikacji. Gdy chcę zainstalować coś ze sklepu play to wyskakuje mi że za mało pamięci w urządzeniu! Telefon strasznie się rysuje, ekran jest bardzo podatny na rysy, obudowa jest z kiepskiej jakości materiałów ( telefon spadł z kilku centymetrów u powstało duże wgniecenie na boku obudowy). Aparat robi takie sobie zdjęcia, odtwarzacz jest do bani, nie można oglądać filmów ( za bardzo się tną). Korzystanie z wi-fi jest koszmarne, telefon często nie chce się połączyć z siecią. Przeglądarka WWW bardzo się muli.. Klawiatura jest głupia, czasami nie chce się nawet pokazać.. Wiadomości pisze się koszmarnie, telefon często ich nie wysyła, oraz nie pokazują się powiadomienia o sms. Telefon często gubi zasięg. A jakość rozmów jest fatalna, czasami nawet nie mogę odebrać połączenia.
OGÓLNIE NIE POLECAM TEGO TELEFONU!!!!
.opera-mini.net | 29 Jan 2015, 16:01
Maisha
Ten telefon to totalna porażka. Jestem użytkownikiem od roku i nie spisał się w żaden sposób. Gdy ktoś dzwoni telefon zacina się i nie da się odebrać połączenia, potrafi sam z siebie wyłączyć się, gdy się nawet tego nie spodziewamy. Ten szajsung nie pociągnie nawet z minimalną ilością aplikacji, twardy reset też nie pomoże, a o połączeniu wifi nawet nie wspomnę - zasięg można mieć nawet full a telefon i tak stwierdzi że łącze jest zbyt niskie i się nie połączy. Szczerze nie polecam, pieniądze wyrzucone w błoto :c.
.static.espol.com.pl | 27 Jan 2015, 13:01
to ja
Telefon to jedna wielka porażka. Posiadam go od roku i odradzam jego kupna. Cały czas laguje i nie można go normalnie używać. Czasami nawet nie da się odebrać gdy ktoś do ciebie dzwoni. Ma on jednak 2 zalety: dobry aparat oraz całkiem niezły ekran. Mimo tych 2 zalet i tak odradzam.
.icpnet.pl | 23 Jan 2015, 23:01

Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 81 do 90.