R E K L A M A

Samsung Galaxy S IV
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 11 do 20.
46,1% 
 25,7% 
 28,3% 
Mj
Używam telefon od 3 lat, jestem zadowolona, nigdy się nie wyłączał, telefon działał nawet na ostatnim 1% baterii, bo użytkowaniu go tak długo wiadomo bateria nie trzyma długo, ładowanie raz dzienne. Przyszedł czas na wymianę mojego staruszka w tym roku:)
.centertel.pl | 28 Nov 2017, 12:11
ola
Telefon mam pół roku.
dodam,że jest sprowadzony z Singapuru.Wcześniej miałam s3 i jak dla mnie są identyczne.Mają identyczne mankamenty.Czasami bez powodu się rozłączą,nagrzewają się,ale to chyba wszystkie.Zasięg łapią identycznie
.pl | 25 Nov 2017, 08:11

Piotr
Po kilku tygodniach odpadły literki SAMSUNG z obudowy. Telefon strasznie się grzeje. Bateria słabo trzyma, a kupiłem już 4. Problem z gniazdem microUSB. Problem z zasięgiem, podczas gdy na innych telefonach obok jest zasięg. Słaba jakość rozmów. Obudowa bardzo się rysuje i schodzi farba. Telefon użytkuje od 1,5 roku. Zatyka się mikrofon, przez co 3 razy musiałem go czyścić igłą. W poprzednich 3 smartfonach nie miałem takich problemów. Telefon potrafi się sam ot tak wyłączyć, nawet jeżeli jest świeżo po ustawieniach fabrycznych (początkowych). Bywały przypadki, że bateria była na 95 proc., po czym telefon się nagle sam się wyłączał i włączał i miał już tylko 2 proc. baterii. Bardzo mocno się grzeje podczas użytkowania jak również ładowania go.
To mój 3 Samsung, z poprzednimi dwoma nie było większych problemów. Ten model to istna tragedia. NIE POLECAM! Nigdy więcej Samsunga. Tej marce już dziękujemy.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 Nov 2017, 02:11
bibi
Witam,mam ten telefon od dwóch lat ,nie mogę napisać pozytywnej opini,ponieważ na taką nie zasługuje.od samego początku,były z nim problemy. Dwa razy był w serwisie,i nic to nie pomogło. Pierwszy raz było brak zasięgu ,i krótko po naprawie zasięg był bardzo słaby . Po pewnym czasie po normalnym wyłączeniu ,już się nie włączył. W serwisie stwierdzili że siadła płyta główna,i po naprawie powinno być dobrze. Niestety po roku znów był słaby zasięg ,bateria się grzała ,i w sumie miesiąc po kończącej się gwarancji ponownie się nie dał uruchomić. Jestem ciekaw kto piszę te pozytywne opinie o tym telefonie ,skoro nawet w serwisie mówili że to jakiś nie udany model. Kupiłem Lenovo k5 i jeśli chodzi o cenę w stosunku do funkcjonalności i parametry jestem mile zaskoczony . Już nigdy nie kupię Samsunga, te telefony są przereklamowane,choć może nie wszystkie modele.
.ssp.dialog.net.pl | 14 Nov 2017, 00:11

zwj
Mam również Samsunga S4 od ponad 3 lat,sprawuje się bardzo dobrze jak do tej pory. Czekam na pretekst do zmiany telefonu ale jak na razie muszę czekać. Bardzo dobry model telefonu aczkolwiek zdarza się " mulenie " ale są to sporadyczne przypadki do wytrzymania.
.dynamic.gprs.plus.pl | 23 Oct 2017, 21:10
Sebamed
Telefon wytrzymał niecałe 4 lata. Po rzuceniu telefonu na biurko przestał działać zoom w aparacie, a po upadku z wys. metra na podłogę popękała szybka i wyświetlacz przestał działać. Podczas użytkowania gubił zasięg oraz GPSa, często miałem 1-2 kreski i nie można było się do mnie dodzwonić. Dopiero restart przywracał zasięg. Grzeje się mocno/bardzo mocno przy Asphalt 8. Ogólnie zawiodłem się i zmieniam markę. Aha no i bateria słabiutka.
.dynamic.chello.pl | 17 Sep 2017, 19:09
Pooldead
Nagrzewa się podczas dłuższej rozmowy lub używania navi. Ładuje go przynajmniej 2x dziennie. Zawiesza się. Poprzednio korzystałem z nexusa 4. Bez porownania lepszy telefon.
.play-internet.pl | 05 Sep 2017, 21:09
Piotr
Mam go od 3 lat. Od ok pół roku bateria trochę "osłabła" Przedtem trzymała do 2 dni, teraz muszę ładować rano i wieczorem ale po tak długim użytkowaniu to normalne. Również zdarzają mu się chwile "zamyślenia" gdy ekran nie reaguje na dotyk. Potwierdzam wcześniejsze opinie użytkowników, że telefon dość mocno się grzeje i (sporadycznie) zdarzają mu się samoistne restarty. Łuszczenia się plecków ani problemów ze złączem USB nie zauważyłem (ale telefon mam w etui). Telefon przeżył bez uszczerbku kilka upadków. GPS łapie bez problemu. Zdjęcia bardzo dobre, również w nocy. Niestety nie ma radia FM (troche szkoda, mialem w S3 mini) Jest to chyba ostatni flagowiec Samsunga który pozwala na VIDEOROZMOWY więc chociaż bardzo podoba mi się S7 to zostanę przy S4 (wymienię tylko baterię).
.static.ip.netia.com.pl | 11 Jul 2017, 16:07
Magdalena
Mam ten telefon od 6lat.najlepszy z telefonów jaki miałam.bateria już ciut słabsza ale się ne dziwię.zdjęcia nadal wychodzą zajebiste.Kupiłam sobie p9 lite....masakra.nie umywa się do Samsung.Telefon nie do zdarcia:)
.play-internet.pl | 13 Jun 2017, 21:06
Matsuri52.
Mam taki problem z moim SG4.Telefonuję z innego telefonu na numer telefonu,który jest na karcie SIM w SG4,który leży na stoliku obok mnie.Odżywa się poczta głosowa z informacją,że abonent(SG4)jest chwilowo nieosiągalny.Po rozłączeniu się przychodzi sms od SG4 ze abonent jest już dostępny.Telefonując z SG4 na drugi(inny)numer raz łączy,raz nie łączy.Karta SIM operatora Fakt-Mobile jest sprawna,bez problemu działa w każdym innym telefonie.Serwisant nie był w stanie stwierdzić co jest tego przyczyną.Drugi telefon to Sonny Ericsson i Huawei.Proszę o informację co jest przyczyną tych problemów
.dynamic.chello.pl | 04 May 2017, 00:05

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 11 do 20.