R E K L A M A

Samsung Galaxy S5
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 344. Pokazuję od 91 do 100.
54,7% 
 18,0% 
 27,3% 
Ambasador marki Samsung
Telefon ma genialny aparat i równie dobry wyświetlacz, który daje radę w słońcu.Idealnie leży w dłoni i jest bardzo ładnie wykonany. Do tego kolejnym plusem jest wodoodporność.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 May 2016, 18:05
Mateusz
Po 2 tygodniach użytkowania postanowiłem napisać opinię tego telefonu. Ten telefon ma genialny aparat. Wyświetlacz jest przepiękny i daje radę w słońcu. Bardzo szybko działa i się nie zawiesza. Posiada wiele przydatnych funkcji z których korzystam. Mimo że minęło sporo czasu od premiery to nadal jest świetny! Jedyna wada to krótki czas trzymania na baterii, ale akurat ja bardzo mocno użytkuje (gry, filmy itp.), więc się nie dziwię. Fajnie leży w dłoni i jest dla mnie bardzo ładnie wykonany. Do tego wodoodporność! Czekam na androida 6. Smartfon jak najbardziej polecam! ;)
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 26 May 2016, 20:05

Andero
Szkoda ze nie można SS wstawić, u mnie aparat robi zdjęcia 2.1mpix 1920x1080.
Ok, ale zdjęcie można wstawić. Wystarczy kliknąć w zakładkę "Zdjęcia". Samsung podaje w zaokrągleniu - ich prawo. Natomiast niefajne jest to, że w zaokrągleniu podaje się zarówno 1600x1200 (4:3), jak i 1920x1080 (16:9). Naprawdę trudno zgadywać, szczególnie że zazwyczaj nie podaje się modelu matrycy, jaka rozdzielczość dla zdjęć jest największa. Globalnie trzymamy się tego, co podaje producent - w tym wypadku zaokrąglenia o tą jedną dziesiątą. (jf)
.centertel.pl | 23 May 2016, 23:05
Andero
Przedni aparat to 2.1 mpix
W jakiej rozdzielczości robi największe zdjęcia? (jf)
.centertel.pl | 23 May 2016, 15:05

sebo8110
Jest już android 6.0.1. Jest dużo lepiej niż na 5 ale baterie jakby szybciej żarło. Plynniejsze działanie i zero zwieszeń. Myślałem nad zmianą ale jednak jeszcze z rok pozostanę przy tym modelu.
.centertel.pl | 07 May 2016, 00:05
AdrianX
Potestowałem ten model, ale zawiodłem się totalnie. Niby działa szybko bez przegrzewania po 2 latach, ale aparat robi tragicznej jakości zdjęcia - wyblakłe i zbyt jasne. Nie wiem czy ten model tak ma czy to awaria czy wada w nowym Androidzie 5.0. Do tego na biektywie powstały jakieś dwie ciemne plamki. Aparat w S2 mimo, że starszy robi lepsze zdjęcia i filmy na każdym oprogramowaniu androida. Jeśli ktoś chce telefon do zdjęć niech najpierw przetestuje dobrze przed kupnem
.pol.akademiki.lublin.pl | 04 May 2016, 15:05
radek
Mam s5 od 2 lat i nie mam z nia problemów. Jedynym mankamentem jest to, że aparat w ciemniejszych pomieszczeniach nie zawsze robi dobrej jakości zdjęcia (niezbyt wyraźne) Mam ją w pokrowcu i wyglada jak nowa, a szkło bez rysy. Zastanawiałem się nat zmianą na s7, ale chyba sobie na razie odpuszczę.
.as13285.net | 01 May 2016, 18:05
sgs5
Mam s5 od roku i 4 miesięcy jestem bardzo zadowolony. wszystko jest super oprócz ramek telefonu które odpryskują i wypukłego aparatu nie psuję jakości ale się rysuje.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 Apr 2016, 16:04
Gary
Jestem posiadaczem samsunga galaxy s5 od 1 roku. Jestem z niego mega zadowalony. Zaletą jest napewno to że jest wodoodporny, korzystam z niego w czasie deszczu i nie boje się o niego. Jak na telefon juz dosyć starszy to 2gb ramy spokojnie dają radę. Za te pieniądze uważam,ze to telefon godny polecenia
.google.com | 27 Apr 2016, 22:04
GalaxxxS5
Posiadam S5 z procesorem 805 akumulator 3500mAh od roku na oryginalnej ładowarce ładowanie trwało 5:15h teraz zakupiłem mocniejszą ładowarkę i na kablu USB 3.0 ładowanie teraz trwa 2:30h
.146.65.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 20 Apr 2016, 18:04

Wszystkich opinii: 344. Pokazuję od 91 do 100.