R E K L A M A

Samsung Galaxy S5
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 344. Pokazuję od 321 do 330.
54,7% 
 18,0% 
 27,3% 
Kada
Patrząc na wygląd, S5 wygląda na telefon starszej technologii niż S4. Jest grubszy (niewiele, ale liczby mówią swoje) oraz ma większe ramki wokół ekranu. Oczekiwania po zaprezentowaniu G2 od LG były zupełnie inne.
.222.118.222 | 26 Feb 2014, 20:02
koiu
Wszyscy "zjadają" podzespoły, parametry itp itd. Mi się najbardziej podoba, że w końcu producenci zwracają uwagę na odporność. Czasem słońce czasem deszcz czyli przy rozlanej wodzie , herbacie i wielu wielu innych "przygodach" telefon może nie ucierpieć (szczególnie ważne jak masz tel za któryś tyś zł) Podwyższona odporność na wodę i kurz: IP67 to jest to. Konkurencja nie śpi więc jak jest jeden model i ten to reszta musi odpowiedzieć.
.leczyca.vectranet.pl | 26 Feb 2014, 10:02

Volmax
Takie pulsometry powinny byc w telefonach dla seniorow
.opera-mini.net | 25 Feb 2014, 21:02
Xorgorx
Powiem tak. Mam note3 i jak dla mnie jest duzo bardziej poręczny niż mniejszy Htc One. Co do bateri myśle ze tez sie tutaj mylicie w Note 3 jest 3200 ekran to 5.7 a starcza na 24-50h myśle że tutaj bedzie podobnie a dzieki ładowaniu 3v to moj note 90 min naładowane do pełna a ten pewnie z 70-80 min. Też liczyłem na więcej ramu. Podobno mają być 2 modele ten drugi ma być lepszy więc tylko czekać ;)

Pozdrawiam ;))
.dynamic.gprs.plus.pl | 25 Feb 2014, 20:02

milosz.pkp
Powiem tak żaden z was jeszcze go nie używał a każdy pisze o telefonie że jest zły!!! Najpierw wypróbuj, potem sie udzielaj.
.google.com | 25 Feb 2014, 19:02
hardmard
Czego wy od niego chcecie? urządzenie genialne a opinie gorsze niż w np. galaxy trend WTF? Telefon jest świetny posiada wręcz zabójcze podzespoły, świetny aparat procesor multimedia. Jakość wykonania również nie pozostawia wiele do życzenia
.
.inetia.pl | 25 Feb 2014, 19:02
Ola J.
To nie nowość, czym to się różni od S4? prawie niczym. Powinien się nazywać Galaxy S4 FL, face lifting.
Ma szybszy procesor, ciut większą baterię, nowszy system, USB 3.0, obsługuje większą paletę formatów dźwiękowych, aparat 16 Mpix, wideo w rozdzielczości 4840x2160 px i ma odrobinę większy wyświetlacz. Wystarczy wrzucić w porównanie, a kilka różnic się znajdzie... (kl)
.adsl.inetia.pl | 25 Feb 2014, 18:02
prawowitynick
Samsung wydał już prawowitą S5-kę - Galaxy J:
Metalowa obudowa, ramki wyglądające na mniejsze (nie mierzyłem), 3GB RAM-u... A zrobili coś gorszego od Note'a 3.
Widzę, że wiedzą, co to cofanie się.
.opera-mini.net | 25 Feb 2014, 18:02
Skatelux
Co to ma być? Tylko 2GB Ram?! Ja się spodziewałem 3-4GB
.224.47.34 | 25 Feb 2014, 17:02
Roman
Może zacznę od plusów
+ za to że plastik ( to tylko telefon nie czołg że ma być z metalu a dbać możemy o człowieka a nie rzecz :)
+ za procesor bo dyzy :)
a teraz minusy
- za duży ekran smart fony powinny mieć graniczna wielkość na 5 cali a zaczynać się na 4,5 i wygodne i jakoś wyglądają i no niech będą miały już ten ekran full HD chociaż i HD by wystarczył :)
- mało ram jak na taki sprzęt powinno być 3 albo 4 w końcu flagowiec ale 3 powinno być
- bateria 3000 do takiego ekranu powinna być no chyba ze zastosowali coś że wytrzyma dwa dni a nie dzień w dzień lądować to jest telefon przenośny a nie z kablem
- za to że ciągły ten sam wygląd mało różnic co do poprzednika ok tak wiem jest czytnik linii papilarnych itp. ale dalej czegoś brak jak na nowy flagowiec.
I pytanie czy ten telefon posiada wejście Tv czy tak jak napisane brak i czy USB jest wzbogacone o host przy 5 calach przydatne :)
.tktelekom.pl | 25 Feb 2014, 17:02

Wszystkich opinii: 344. Pokazuję od 321 do 330.