R E K L A M A

Samsung Galaxy S4 mini LTE
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 104. Pokazuję od 91 do 100.
67,3% 
 10,6% 
 22,1% 
eli
Bardzo dobry telefon, płynna obsługa, szybko otwiera strony internetowe, przy normalnym użytkowaniu bateria trzyma do 6 dni, aparat fotograficzny robi ładne zdjęcia, szkoda że obudowa z plastiku. Mam go 3 tygodnie i ogólnie bardzo polecam.
.ssp.dialog.net.pl | 23 Oct 2013, 11:10
Marcin D.
Bardzo fajny smartfon, mam go od tygodnia i spisuje się super. Wszystko chodzi płynnie i szybko, wyświetlacz jak dla mnie idealny - nie za duży i nie za mały. Polecam !
.gorzow.mm.pl | 23 Oct 2013, 05:10

marmar
Super telefon. Mam go od miesiąca. Bardzo fajnie leży w dłoni. Bateria trzyma 2-3 dni, a jeśli już się wyładuje to po podłączeniu do ładowarki za dwie godziny jest full. Fajna, darmowa nawigacja od Google, GPS momentalnie odnajduje pozycje - nawet wewnątrz budynku. Robi się nim bardzo przyzwoite zdjęcia i filmy .Internet szybki zarówno po wifi jak i 3G. Właściwie nie ma się do czego przyczepić. Jest mały problem - a mianowicie po naciśnięciu na: galeria, otwierają mi się mapy, ktoś też takie coś miał? Dzieje a się tak odkąd założyłem dodatkową kartę pamięci. Ale to nie jest znowu taki problem.
W każdym bądź razie jestem zadowolony.
Pozdrawiam.
.sileman.net.pl | 15 Oct 2013, 19:10
gray
Czytam opinie na temat tego smartphona i wersji bez LTE i jedyny wniosek jest taki, że wersja bez LTE jest bardziej funkcjonalna i ma większe możliwości... Poprawcie mnie jeśli mylę.
.227.38.2 | 11 Oct 2013, 13:10

AA
Bardzo dobry telefon, nie zawiódł mnie ani razu. Szkoda, że go zgubiłem.
.111.37.184.ntlworld.ie | 01 Oct 2013, 01:10
danonxpl
Po miesiącu użytkowania można już co nieco powiedzieć na temat tego fona ;) to pierwszy smartfon w jakiego zainwestowałem i od razu na początku zaznaczę, że odczucia są jak najbardziej pozytywne.
PLUSY:
nie będę się rozpisywał o plusach bo każda recenzja o nich wspomina. Większość z nich jest prawdziwa (interfejs, funkcjonalność, aparat w dzień, system, wifi itd). Jednak trzeba sprostować to co inni wypisują na temat baterii: przy normalnym użytkowaniu (kilka razy dziennie internet z danych komórkowych i wifi) dwa seriale obejrzane dziennie, rozmowy w sumie ok pół godziny i nie wierzyłem że bateria wytrzymuje dwa (a nawet 3 dni). Oczywiście kiedy S4 mini leżał bezczynnie w kieszeni włączałem tryb oszczędzania i jasność ekranu na minimum (kiedy jasność była na połowę bateria padała po jednym dniu)

MINUSY:
- jak już wszyscy wspomnieli: zdjęcia w nocy
- irytuje również mnogość samsungowych aplikacji które chcą się non stop aktualizować (można je jednak ukryć i wyłączyć aktualizację)
- najgorsza jest jednak synchronizacja... jeżeli przy pierwszym uruchomieniu nieopatrznie klikniesz synchronizuj z google robi się nieziemski chaos w kontaktach. Pół dnia wszystko czyściłem. Teraz unikam wszelkich synchronizacji i jest ok.

Podsumowując muszę stwierdzić, że według mnie nie ma lepszego smartfona na rynku (dla takiej wielkości ekranu, bo tym się sugerowałem przede wszystkim, nie za mały nie za duży ;) ) Polecam!
.245.83.145 | 23 Sep 2013, 15:09
mikisz
Mam go już od 3 dni i jestem z niego bardzo zadowolony. To mój pierwszy smartfon, oczywiście miałem w ręku inne smartfony jak galaxy young, galaxy ace 2, lumia 620. Bardzo mi się spodobała aplikacja WatchOn bardzo jest wygodna jednak nie ma chyba jeszcze wszystkich firm dekoderów, chyba że mój jest jakiś wzięty z chin, no nie wiem... nie ważne. Wszystko płynnie działa system jak i gry. Na aparat nie mogę narzekać 8 mpix robi swoje, ale w dzień, w nocy przy oświetleniu czy bez robi się "kaszka". I nie mogę zrozumieć jednej rzeczy u mojej dziewczyny w SG Young jest lepszy o 2 kreski zasięg wi-fi niż w moim S4 mini, który był położony w tej samej odległości od routera.
.adsl.inetia.pl | 18 Sep 2013, 23:09
Jack
Mam ten fonik od trzech dni, przed zakupem czytałem gdzie się dało testy i wynikało z nich, że telefon jest szybki, funkcjonalny i takie tam... i ma mocną baterię, jak na smartfona. Po zakupie stwierdziłem, że jest faktycznie szybki, funkcjonalny i takie tam... jednak bateria przy umiarkowanym używaniu (włączony tryb oszczędzania baterii, wyłączone 3g wifi itd) wytrzymala ledwo jeden dzień - wielkie rozczarowanie. Ładowałem ją dwa razy z podobnym wynikiem, może z czasem będzie lepiej. Wcześniej miałem wave I i po przesiadce mam mieszane uczucia czy warto było. Nie chcę być niewolnikiem ładowarki.
.kielce.vectranet.pl | 17 Sep 2013, 01:09
maro
Telefon super, warto go mieć. Fakt, trochę za cichy głośnik i bateria też szału nie robi, ale polecam.
.cust.tele2.se | 15 Sep 2013, 14:09
per
Witam. Co do wieszania i wyłączania się - u mnie też tak było, ale trzeba zrobić twardy reset i wszystko jest ok. Smartfon jest super, idealne wymiary, ogólnie pozytyw.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 Sep 2013, 20:09

Wszystkich opinii: 104. Pokazuję od 91 do 100.