R E K L A M A

Samsung Galaxy Note II
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 61 do 70.
66,7% 
 7,8% 
 25,5% 
Jason
Telefon rewelacja! Posiadam go od 2 tygodni. Dziala bardzo plynnie. Bateria na trybie oszcz. Energii przy intensywnej eksploatacji starcza mi na 2 dni. Wyświetlacz po prostu rewelacja. Kolory, rozdzielczość - bajka :) rysik bardzo pomocny szczególnie do przeglądania neta w formacie komputerowym. Aparat robi bardzo ładne zdjęcia. Jakosc muzyki na słuchawkach jest idealna. Telefon mieści się bez problemu do kieszeni. Narazie nie widze żadnych wad :) polecam.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 20 Jan 2014, 00:01
miyagimen
Anka262 ja niedawno przesiadłem się własnie z s3 na note 2 i sobie chwalę ,większy ekran ,płynniejsze działanie ,rysik!!!
polecam
ps jedyny mankament przy bieganiu trudno się obsługuje jedną ręką
.siedlce.vectranet.pl | 19 Jan 2014, 21:01

urma1ster
Anka262 raczej nikt Cię tu nie będzie przekonywał, powinny wystarczyć same opinie tutaj zamieszczone, nie wiem w jakiej jesteś sieci ale to jest mało istotne przekonasz się korzystając z tego modelu ja aby osiągnąć ten model z abonamentem 120 zł przechodzę z Plus-a do Play bo mój operator wycofał go z obiegu a nie zawsze nowsze jest lepsze
Plus nie liczy się ze stałymi klientami i na mnie jednym nic nie straci ale moje zdanie jest takie że TAKIE MODELE nigdy nie powinny być wycofywane
Jak go kupisz to oceń go tutaj :)
.222.24.137 | 19 Jan 2014, 19:01
marekborek
Telefon w stu procentach rewelacja miałem wcześniej go sprzedałem
i wziełem nokie lumia 925 kierując sie opinjami z internetu odnośnie fotografji ale to była pomyłka ze spuszczona głową szprzedałem i wróciłem note 2 nigdy więcej windowsa w telefonie nie jest zły ale w porównaniu do androida na note 2 szczególnie zrotowanego i z custom roomem do pięt nie dorasta a galaxy 3 4 to tylko reklama dobra a miałem note 1 2 super galaxy to tylko 2 nie do zarżnięcia
.w2-11.abo.wanadoo.fr | 19 Jan 2014, 13:01

Anka262
Od miesiąca wacham się z kupnem nota 2 lub SGS3. Nie mam pojęcia który wybrać. Chociaż szczerze mówiąc podoba mi się bardziej note2. Bawiłam się obydwoma w salonie i uważam że wielkości mi nie przeszkadzają. Patrząc na opinie zdecydowanie not 2 ale jakoś w 100% pewności nie mam który wybrać. Może ktoś mnie przekona?;D
.free.aero2.net.pl | 18 Jan 2014, 19:01
doom
Telefon świetny. Przesiadka z S3 (wczesniej s1, s2, s advance). Jak teraz patrzę na S3 to wydaje mi się śmiesznie małą zabawką.. Dla ludzi, którzy boją się wielkości - nie jest za duży (dla mężczyzny) a jego wielkość jest plusem we właściwie każdej sytuacji (film, gry, internet, sms, biurowe). Jedyna sensowna zamiana z Note 2 na Note 3 ale jak stanieje, bo to tylko parametry techniczne (ram, procek, karta graf) lepsze, nic więcej. Design mnie nie interesuje. 9/10
.wroclaw.mm.pl | 16 Jan 2014, 14:01
kuba
Witam posiadam ten telefon od 2 tygodni wcześniej miałem galaxy note 1 i różnica między nimi to przepaść.Predkosc działania rewelacyjna zdjęcia o dziwo dużo lepsze niż w note 1 a co najważniejsze bateria trzyma u mnie ok 4 dni a to fantastyczne osiągnięcie. Polecam wszystkim.
.tvsky.pl | 13 Jan 2014, 20:01
urma1ster
ja nie napisze opinii jesli chodzi o ten model bo w moim przekonaniu jest i byl czyms nadzwyczajnym, po moich 14 latach w sieci Plus-a okazal się być dla mnie nie dostępny prawie kiedy mogłem przedłużyć umowę
operator wycofał go ze swojego obiegu bo wyparł go nowszy model i pozostalem bez alternatywy
teraz zastanawiam się nad zmianą sieci i tylko dlatego aby go mieć
chyba pierwszy raz zazdroszczę tym którym się udało przed czasem załapać note II w Plusie
jak na razie arc s się spisuje
pozdrawiam wszystkich posiadaczy note II
.222.24.137 | 27 Dec 2013, 20:12
oloo73
wczoraj telefon dostał wersję oprogramowania 4.3.system upodobnił telefon do Note 3. Co do telefonu: posiadam go rok i stwierdzam, że po każdych niewielkich aktualizacjach "niby" poprawiających stabilność systemu, naprawiających (błedy?) telefon coraz krócej trzymał na baterii. Gdy był nowy potrafił wytrzymać przy umiarkowanym użyciu nawet 5 dni! Po roku ta wartość spadła do 1,2 dni. Wymiana baterii na nową fabryczną nic nie pomogła, czas pokaże jak długo będzie pracować po tej aktualizacji. Ogólnie telefon nigdy mnie nie zawiódł, uważam telefon za bezawaryjny.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 Dec 2013, 13:12
mtz
Telefon mam od roku i w przeciwieństwie do niektórych mogę coś na jego temat napisać. Nie jest za duży, inne po roku używania N2 wydają się za małe. Rysik jest przydatnym dodatkiem, ale bez przesady. Procesor i pamięć są w sam raz dopasowane do tego urządzenia, pozwalają na płynną pracę. Aparat przyzwoity przy dobrym świetle, przy średnim trochę szumów się wkrada, przy słabym niestety kiszka. bateria trzyma prawie 2 dni Nie wiem co wy robicie (albo czego nie robicie) z telefonem, że trzyma 3 dni. Ja i tak ładuję go praktycznie codziennie, bo jeśli będzie trzeba dużo korzystać w drugi dzień, to nie chciałbym, żeby spotkała mnie niemiła niespodzianka. Oczywiście jestem w stanie rozładować baterię w 10 godzin, ale to są przypadki ekstremalne. Brak przycisku sprzętowego aparatu jest dokuczliwy, czasem (rzadko) wariuje czujnik położenia telefonu (przełączanie wyświetlania pion-poziom). Problem też stanowi bardzo słabe wsparcie producenta dla tego - jakby nie było - 2 flagowca. Do tej pory ciągle ten sam system. Wygląd: do gustibus i tak dalej... Jka się komuś podoba, to niech kupi. Ja nie narzekam, telefon noszę w case'ie od Samsunga takim na tył i boki. W case'ie nie wygląda super, ale jak czasem zdejmę, to aż się można miło zaskoczyć. Uważam, że ten model jest za duży na noszenie go z klapką na ekran. Teraz już wiem, że raczej na 100% kupiłbym go jeszcze raz.
.wroclaw.vectranet.pl | 17 Dec 2013, 21:12

Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 61 do 70.