R E K L A M A

Samsung Galaxy Fame
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 19. Pokazuję od 11 do 19.
52,6% 
 21,1% 
 26,3% 
myszaxl
Używam go od kilku miesięcy. W tym przedziale cenowym uważam ze ten fon naprawdę daje rade. Bateria mogla by być lepsza ale i tak zdecydowanie polecam jako alternatywę dla drogich bajeranckich modeli.
.254.149.58 | 25 Mar 2014, 20:03
XPoWeRWaldek
Zalety :

- Dobry Android ;)
- Nieźle się pisze smsy
- Ma Nawet dużą (jak dla mnie) pamięć

Wady

- Mocno się ścina
- Mało RAMu

Ale ogólnie polecam go wszystkim ;D
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 Dec 2013, 17:12

Basta
Do "acomitam": rozumiem że chciałbyś nowy telefon a krytykujesz ten. To o czym Ty piszesz to kompletna bzdura. Zanim cokolwiek napiszesz negatywnie zapoznaj się ze sprzętem który oceniasz. Chciałbym zakomunikować Tobie że strategia marketingowa nie polega na tym o czym wypisujesz. Bebechy może i są podobne zbliżone ale ten telefon jest nowoczesny i TANI. Oparty o nowe technologie samsung galaxy fame stara sie o nasze względy (też te finansowe). Przy Twoim myśleniu to każda firma by splajtowała. Telefon jest bardzo tani a posiada te funkcje który KAŻDY chciałby mieć. :) W droższych modelach zawsze czegoś brakuje. A ten model to jest małym wypasem drogich smart-fonów. Wszystko ma czego potrzeba. GPSy inne bajery wersje NFC a nawet są wersje dual sim. Za te pieniądze to sobie weź kup coś lepszego co jemu temu modelowi dorówna i żyj w zgodzie z postępem technologicznym. Proszę nie hejterować tego modelu i innych bez zapoznania z nimi. Pamiętajcie ludzie że jeśli macie problem z telefonem dawajcie go do renomowanego serwisu MARKI (samsung) bo może to być zwykła usterka oprogramowania. Pozdrawiam wszystkich uśmiechem. :)
.play-internet.pl | 23 Jul 2013, 20:07
kadis
Ten telefon jest fajny android ma 4.1 jest super wygodnie pisze np sms zdj robi mega super naprawde polecam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 Jul 2013, 22:07

geli22
Mam ten telefon od dwóch tygodni. Jestem bardzo zadowolona. Nie zawiesza się,ma bajecznie proste menu, rewelacyjny aparat. Minusem jest krótko trzymająca bateria. Polecam. Czad!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 Jul 2013, 19:07
enela
Telefon w użyciu dopiero od ok.tygodnia,przy 5 aplikacjach(typu do obsługi dokumentów,skype-nie gier) jak na razie android działa płynnie;np rozmowa na skype przez wifi bezproblemowa,przeglądanie internetu też. Zdjęcia mogłyby być bardziej ostre,np. w porównaniu do takiego aparatu w Sonym,ale może da się bardziej pogrzebać w ustawieniach aparatu. Trochę przeszkadza na początku,że umieszczone są praktycznie na tej samej wysokości po bokach telefonu klawisz odblokowania i do zmiany głośności,ale można się przyzwyczaić,żeby nie wcisnąć niechcący obydwu na raz. Ogólnie przyjemny w użyciu,idealny dla mniej wymagających osób.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 May 2013, 17:05
tirimoti
Do moderacji: żadne z powyższych opinii nie są de facto opiniami na temat posiadanego sprzętu. Wprowadzają jedynie w błąd.
Podobnie jak ta. Moderacja ma subiektywne prawo wyboru opinii, nawet jeśli nie są opiniami posiadacza urządzenia. Prawo takie: wyjątku. Jeśli masz do powiedzenia coś konstruktywnego, nie krępuj się. (jf)
.ssp.dialog.net.pl | 18 Apr 2013, 16:04
Arcybiskup
Procek 1 GHz :P (źródło: [...] twierdzący, iż jest to informacja podana przez producenta). Samsung właśnie przestrzelił sobie kolano :-) Przecież "taki sprzęt jest za słaby by udźwignąc JB, czy nawet ICSa"...
Mają rację, Samsung podał. Moje przeoczenie, przepraszam i dziękuję za zwrócenie uwagi. (jf)
.artcomp.waw.pl | 06 Feb 2013, 15:02
acomitam
Nowsza wersja pierwszego ACEa z nowym Andkiem, podobnie jak Young, nowsza wersja Mini 2. Zamiast dać aktualizacje sysytemu dla starszych modeli to robi się nowe na bazie starych z nowym systemem. Ale ja jestem uzależniony od telefonów, jak pewnie miliony ludzi na świecie.
.42.12.26.alfanet24.pl | 06 Feb 2013, 11:02
Wszystkich opinii: 19. Pokazuję od 11 do 19.