R E K L A M A

Samsung Galaxy Core LTE
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 64. Pokazuję od 11 do 20.
51,6% 
 20,3% 
 28,1% 
fabdom
Jestem posiadaczką tego telefonu od dwóch lat. I po takim czasie można wyrazić opinie jak ten model się sprawuje. Śmiać mi się chce, jak czytam opinie, że ktoś ocenia telefon na np. najlepszy na świecie (mówię o obojętnie jakim modelu) kiedy używa go dopiero od miesiąca. Po miesiącu użytkowania to nie jest opinia obiektywna, bo po miesiącu każdy telefon sprawuje się wzorowo.

Plusy według mnie:
- aparat dosyć dobry, bardzo ładne zdjęcia robi jak na 5 mgpx, oczywiście przy dobrym świetle, najlepiej dziennym;
- wygląd;
- dotyk działa bez zarzutów;
- podczas rozmowy jest bardzo głośny;

Wady:
- za mało pamięci;
- strasznie się zacina przy oglądaniu przeglądarki Chrome, wi-fi, kiedys chce wysłać mms-a itp itd, gdzie nie mam zawalonej pamięci zbędnymi aplikacjami, nie można spokojnie przejrzeć coś w internecie, bo wtedy telefon dostaje odbić;
- przednia kamerka to totalne dno, nawet nie ma co tu komentować;
- bateria (ale to chyba każdy smartfon tak ma).

Telefon oceniam na 3 w skali do 5.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Dec 2016, 17:12
alissa
Niedługo mi się kończy dwuletnia umowa i po prostu nie mogę się doczekać aż się tego telefonu pozbędę. Był on drogi, aż za drogi jak na taki telefon. przez pierwsze parę miesięcy byłam nim zachwycona, ale potem wszystko się zaczęło. Telefon bardzo się zacinał i słabo chodził. Telefon nie działa tak zupełnie najgorzej, ale nie będę ukrywać że jednak są i zawsze będą lepsze telefony.
.rfc.pl | 05 Oct 2016, 15:10

rumba
Posiadam telefon 2 lata, niedługo kończy się umowa. Dzień, w którym pozbęde się tego czegoś, będzie najszczęśliwszym dniem w moim życiu.
Telefon na początku działał całkiem całkiem, ale po paru miesiącach... nawet nie paru, bo 2-3 zaczął się zacinać. Z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej, obecnie nie da się na nim pracować. Jedna aplikacja to już zbyt wiele. Czasami zaskoczy, ale rzadko. Potrzeba osoby o stalowych nerwach, która zniosłaby to ciągłe zacinanie, wyrzucanie z aplikacji, wyłączanie i wiele innych nieprzyjemności. Nawet sms-a nie da się napisać, bo znika klawiatura, po prostu znika, albo nie da się przycisnąć żadnej literki.
Bateria na początku trzymała 2 dni, jednak to tylko przez chwilę. Teraz trzyma przy oszczędnym użytkowaniu jeden dzień. Aparat kiepski.
Jedyne, co działa dobrze i nigdy nie szwankuje to internet, ponadto telefon jest odporny na czynniki zewnętrzne. W pierwszych dniach użytkowania nieszczęśliwie spadł mi na beton, ale ani śladu większego nie było. Gdyby ktoś chciał go zniszczyć w przypływie emocji, myślę, że przetrwałby to. Wygodnie się go trzyma.
Ogólnie nie polecam nikomu, moi znajomi posiadający ten telefon również nie byli zadowoleni.
.internetia.net.pl | 27 Aug 2016, 16:08
Ania
NIE POLECAM! Mam go prawie dwa lata i jest to najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałam, zacina się okropnie, aparat bardzo słaby. Można powiedzieć, że żyje własnym życiem. Często wyrzuca z aplikacji a pisanie smsa trwa stanowczo za długo. Każdy telefon byłby lepszy od tego i już się nie mogę doczekać, aż go wymienie...
.play-internet.pl | 26 Aug 2016, 15:08

NekareST
Technicznie telefon dość badziewny, bardziej wymagające aplikacje okrutnie "laguje", "zwiesza", nawet do klatki co kilka sekund :/ Aparat jaki jest, taki jest. Mi w 100% wystarcza. Pamięć? Typowa. Bez dodatkowej się nie obejdzie. Sam internet śmiga jak powinien, czyli szybko :) Ale w życiu bym się nie spodziewał jednej rzeczy. Że ten telefonik zyska u mnie ogromnego plusa za chamo-odporność. Z ręką na sercu napiszę że, z wysokości stołu, biurka, kieszeni wypadł mi ponad kilkadziesiąt razy :D Ślady? Lekkie zniekształcenia na rogach, NIC WIĘCEJ. Ile razy przypadkowo idąc szarpnąłem kabel od ładowarki, czego skutkiem było zderzenie telefonu ze ścianą. I co? Nic. Prawie jak nowy. Za tą jedną wielką zaletę, ten model za wytrzymałość zaczynam darzyć szacunkiem :)
.dynamic.chello.pl | 03 Aug 2016, 13:08
Prezes
Mam ten telefon od 1,5 roku i uważam, że spisuje się całkiem nieźle. Core LTE ma dobry stosunek jakości do ceny, ale wydajność procesora i bateria pozostawiają wiele do życzenia. To jest smartfon ze średniej półki cenowej, który ja polecałbym osobom, wymagających od niego prawidłowego działania podstawowych funkcji;
zadzwonić, wysłać sms-a,
skorzystać z budzika lub
kalkulatora i posiedzieć
trochę w sieci. Ja kupiłem go
jako kompromis pomiędzy ceną
a parametrami i uważam, że
była to dobra decyzja. Poza
baterią i zdecydowanie zbyt
słabym procesorem (moim
zdaniem powinien być to
przynajmniej quad core),
sprzęt naprawdę godny
polecenia.
.142.123.66 | 25 Jul 2016, 20:07
Julia
Mam telefon od dwóch lat i jestem z niego bardzo zadowolona. Jeszcze się nie zdarzyło żeby mi się zaciął, działa dokładnie tak samo sprawnie, jak w pierwszych dniach użytkowania.
.internetdsl.tpnet.pl | 21 Jul 2016, 13:07
matias
Posiadam telefon półtora roku. Na początku wydawał się na prawdę świetnym tanim telefonem. Teraz niestety widzę jaki jest na prawdę. To że się zacina to mało powiedziane. Aparaty też są słabe. No ale ten model nie powstał po to aby na nim grać, czy robić nim zdjęcia, posiada obsługę lte. Jako modem z dodatkowymi możliwościami sprawdzi się świetnie. Poza tym jest wytrzymały, z nerwów, że tak się zacina, rzuciłem go 2 razy o ścianę i to dosyć mocno i nadal nic mu nie jest. Bardzo praktyczna jest jego obudowa, niestety z tworzywa, ale pozwala na otworzenie piwa bez zarysowania ekranu. Jeżeli ktoś będzie o niego dbał i co pół roku czyścił mu pamięć to będzie się świetnie sprawował. Pozdrawiam
.51.118.245 | 14 Jun 2016, 00:06
gabi
Posiadam telefon ponad 1,5 roku. Muszę powiedzieć, że sprawował się dobrze tylko pierwsze pół roku, później mocno zwolnił. Obecnie korzystanie z niego wymaga dużo cierpliwości - telefon zbiera się do każdego zadania minimum kilkanaście sekund, aplikacje samoistnie się wyłączają, dodatkowo mam problem z rozmowami - urządzenie lubi się rozłączyć (niezależnie od zasięgu) i przy próbie ponownego połączenia otrzymuję komunikat "nie udało się wysłać połączenia".
Jeśli niechcący dotknę i włączę jakąś aplikację, jej zatrzymanie zajmuje mi dużo czasu. Przedni aparat - bardzo słaby, tylni - po prostu słaby. Ekran brudny niezależnie od czyszczenia. Bateria przy zwykłym użytkowaniu wytrzymuje dzień.
Nie polecam.
.gem.pl | 24 May 2016, 08:05
Maciek
Jestem właścicielem tego telefonu od ok 2 lat i jestem przy końcu umowy, więc mogę w pełni powiedzieć że jest to najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałem. Wykonanie podstawowych czynności zajmuje wieki, bateria pada po ok 10 godz po odlaczeniu od ładowania. Wielokrotnie miałem problem który polegał na tym, że telefon wyłączał i włączał się bez przerwy. Aparat beznadzieja
.google.com | 04 May 2016, 19:05

Wszystkich opinii: 64. Pokazuję od 11 do 20.