R E K L A M A

Redmi Note 9
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 11 do 20.
50,0% 
 36,8% 
 13,2% 
Kri4u
W skali od 1 do 100 oceniam ten tel na 0. Nie spotkałem się dotąd z gorszym telefonem. Wszystko się wiesza i zacina. Wyrzuca z aplikacji, nie pokazuje powiadomień. Dno totalne. Jedyne co działa to mi na nerwy.
.134.5.26 | 17 Jan 2021, 11:01
Virus
Cześć. Polecam dla tych co mają mniej zasobów na takie gadżety. Jestem w posiadaniu udanego egzemplarza i sobie chwalę. Bo działa bez żadnych zgrzytów i robi dobrze zdjęcia. Polecam
.0.37.0 | 16 Jan 2021, 17:01

Weronika
Chciałam wymienić telefon że względu na to, że stary już mulił i bateria krótko trzymała.... Wybór padł na redmi note 9. Niestety nie polecam telefon dziad i tyle. Już po pierwszym uruchomieniu od zakupu telefon wyrzucał mnie z aplikacji youtube. Czytałam opinie na internecie, że to nie tylko mi się tak zdarza i ciężko ten defekt naprawić. Oddaje go do sklepu. Nie polecam.
.5.2.210 | 12 Jan 2021, 11:01
thomasakra
Witam. Nie patrząc zbytnio na krytyczne opinie odnośnie tego telefonu i podzielonych opini, postanowiłem kupić 2 modele. Jeden zielony, bardzo ładny i drugi czarny tez mi się podoba. Oba z 4 GB RAMU I 128 PAMIĘCI z czego po odjęciu systemu zostaje 108 MB. Dlatego konfiguracja tak bo jak dla mnie 3 GB RAMU to jak ludzie narzekaj przycina się. Pierwsze wrażenie pozytywne. Aparat robi zdjęcia moim zdaniem lepsze niż telefony które wcześniej miałem. Czytnik linii papilarnych działa w porządku to że działa 2 sek z opóźnieniem to wada?? Taka opinia tez tutaj była. Plecki super wyglądają i połysk jakby szkło było. Ekran ma żywe kolory nie ma się do czego doczepić a kąty widzenia są bez zniekształceń obrazu na plus.
.47.98.210 | 23 Dec 2020, 13:12

Kanadia
Jak dla mnie najgorszy telefon który miałam od 2002 roku....notorycznie samoistnie zamyka otwarte przeze mnie aplikacje, mega zamula. Jedynie bateria w miarę trzyma. Aparat kiepski. Zabawka nie telefon (((
.146.228.218 | 18 Dec 2020, 23:12
Max
Jeśli kupujesz telefon po to aby się denerwować bo się wiesza jak windows95, albo po to aby puszczać kaczki na wodzie to polecam. W innych przypadkach odradzam na całej linii. Porażka....
.173.192.200 | 15 Dec 2020, 00:12
kadzekami
Mam wersję 3/64, ale po jednym dniu już tego muła nie chcę. Trzy sekundy żeby otworzyć aplikację, następne dwie sekundy klawiaturę. Przeglądając strony trzeba zatrzymać, bo potrzebuje dwóch sekund na stabilizację obrazu, a po chwili już ma się dość, bo wszystko rozmazane. Porównując np. z A51 i Note 8, to dramat. Znawcą nie jestem, ale mój stary A5 2017 to demon prędkości. Więcej nie dam się namówić reklamom.
.205.194.215 | 11 Dec 2020, 04:12
Andrzej
Mam ten telefon i różne rzeczy się dzieją. Sam wyłącza aplikacje, zacina sie, beznadziejne łączenie z zestawem głośnomówiącym. Bateria ok.
.28.238.239 | 09 Dec 2020, 08:12
przemkopp
Telefon mam 5 dni i ogólnie sprawuje się dobrze jak na razie, ale jest problem pod takim względem, że po 4 dniach mam rysy na ekranie, gdzie przy korzystaniu z produktów innych marek nie było takiego problemu. Nie polecam ani nie namawiam do kupna. Jeżeli ma ktoś więcej pieniążków, to poszedłbym w inny sprzęt.
.219.30.50 | 24 Nov 2020, 08:11
Łukasz
Uważam że telefon sprawuje się dobrze. Za tą cenę ma zacne parametry, i chodzi płynnie. Widziałem tutaj komentarze że się wiesza ale ja z tym problemu nie mam. Polecam!!
.8.23.83 | 22 Nov 2020, 17:11

Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 11 do 20.