R E K L A M A

Prestigio MultiPhone 3540 DUO
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 81. Pokazuję od 61 do 70.
64,2% 
 19,8% 
 16,0% 
ProPlayer
Dziś zakupiłem ten smartfon za cenę 339,90 zł :)

ZALETY:

- Dobra bateria (jak na smartfona, tak ogólnie to też niezła)
- Bardzo płynne działanie systemu (Android 4.1.1 Jelly Bean - to też duża zaleta :P)
- Niska cena (przede wszystkim)
- Dobra jakość wyświetlacza (naprawdę ładne kolory, wszystko wyraźnie widać)
- Ładny design

WADY:

- Niezbyt duży zasięg Wi-Fi (mimo to, strony w standardowej przeglądarce wczytują się szybko)
- Kiepski aparat (nie jakiś okropny, ale raczej nie ma się czym zachwycać)

Podsumowując - wspaniały smartfon za naprawdę przyzwoitą cenę :). Wady wcale nie przeszkadzają (przynajmniej nie powinny) w przyjemnym użytkowaniu. Z czystym sumieniem gorąco polecam, oceniam go 9.5/10 (przez słaby aparat)!!!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 Sep 2013, 17:09
xoxo
Niby wszystko ok ale czy ten telefon napewno ma Autofocus ? Aplikacja skanująca kody QR twierdzi, ze w moim urządzeniu brak jest autofocusa. Poza tym w tej cenie telefon bardzo dobry.
Cytat z 25 strony instrukcji: "Skieruj aparat na fotografowany obiekt. Ostrość zostanie dostosowana automatycznie". - To oczywiście nie oznacza, że urządzenie ma AF. Oznacza tylko, że producent tak twierdzi i że w razie braku AF można być zirytowanym na producenta. (jf)
.adsl.inetia.pl | 27 Sep 2013, 13:09

skyref
Czas czuwania do 12,5 dnia, czas rozmów do 13h, odtwarzanie muzyki do 22,5h. Przy tej cenie chyba najbardziej opłacalny telefon. Komuś może brakować lepszego aparatu, czy niska rozdzielczość wyświetlacza, ale wtedy telefon byłby droższy. Nie wszyscy potrzebują wszystkiego w telefonie. Mimo to i tak to godna polecenia pozycja. Sam system adroid 4.1 i aplikacje/gry ze sklepu google pozwala na naprawdę dużo nawet na takim telefonie.
Aktywizacja biura promocyjnego? Cóż, powodzenia. Chciałbym jednak przypomnieć, że to jest miejsce na opinie użytkowników tego modelu, a nie na opinie wszystkich użytkowników mGSM o jego specyfikacji. Proszę o tym pamiętać. (jf)
.60.132.22 | 25 Sep 2013, 18:09
maksio
Telefon posiadam 3 tygodnie i nie mam do niego zastrzeżeń jest super działa dual sim. Kupywałem w ciemno, ale miałem Tablet tej firmy i był wspaniały. Miałem racje telefon tez jest na 10/10 jest super. Smartfon z androidem 4.1 za 339zł w mediamarkt P-O-L-E-C-A-M!!!!
.146.15.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 22 Sep 2013, 20:09

Pijee
@wu "brakującą" przestrzeń zajmuje system operacyjny.

@ADIK popieram ;)

@mokaye
Duży ekran - tak
Duża rozdzielczość - bynajmniej!!!
.85-237-178.tkchopin.pl | 16 Sep 2013, 20:09
li
Adik! Nie powtarzajcie 3 raz 1 klasy gimnazjum. Głowa bez etycznego softu to małpka klepiaca lapa w dialer. Korzystasz z ruskiego kompasu, twoja probliema. Komórki robią to znacznie lepiej. Nie wiesz co to autofocus, masz problem.
.opera-mini.net | 16 Sep 2013, 15:09
wu
w specyfikacji jest napisane że telefon ma 4 GB pamięci. Mój pokazuje dostępne 1,8 GB na 1,9 GB, a nic na niego nie wgrywałem poza trzema dzwonkami. wie ktoś jak usunąć "reklamy" czytnika e-booków i nawigacji, które wyświetlane są podczas włączania telefonu?
.box3.pl | 16 Sep 2013, 07:09
ninjaa
Telefon wspaniały, ma dwie wady słaby aparat i lampa oraz kiepski zasięg wi-fi. Mimo to nie mam zastrzeżeń, żadnych zacięć, wszystko chodzi idealnie. Wielki plus za baterię na bardzo częstym użytkowaniu i ciągłym połączeniu z wi-fi bateria trzyma od 4 do 6 dni. Kupując ten telefon miałem pewne obawy gdyż nie znałem tej firmy teraz zostały one rozwiane.Nie mogę znaleźć do niego pasującego etui, WIE KTOŚ GDZIE MOGĘ JE NABYĆ ?
.net.pbthawe.eu | 15 Sep 2013, 21:09
ADIK
"...nie ma AF, nie ma kompasu" jasne, sam nie chodzi, nie drapie za uchem i w ogóle telefon za 350 zlotych powinien sam gotować, LUDZIE! OCENIAJCIE TELEFON Z GŁOWĄ, POPATRZCIE NA CENĘ I WTEDY WYPISUJCIE TAKIE GŁUPOTY - NO BEZ PRZESADY. MYŚLCIE TROCHĘ GŁOWĄ. JAK CHCESZ MIEĆ KOMPAS TO KUP SOBIE OD RUSKA I MOŻE BĘDZIESZ ZADOWOLONY. PORAŻKA
.as13285.net | 14 Sep 2013, 22:09
mokaye
Bardzo dobry telefon mam go już tydzień, bateria trzyma 1 dzień przy użyciu (aplikacje, gry)

Pozytywy:
-duży ekran
-duża rozdzielczość
-wytrzymała bateria
-bardzo dobry odtwarzacz muzyki

Wady:
-słaby aparat
.play-internet.pl | 14 Sep 2013, 18:09

Wszystkich opinii: 81. Pokazuję od 61 do 70.