R E K L A M A

Prestigio MultiPhone 3540 DUO
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 81. Pokazuję od 31 do 40.
64,2% 
 19,8% 
 16,0% 
Michał
Jest to mój kolejny smartfon (przez moje ręce przeszło ich naprawdę sporo) - ale pierwszy dualsim pracujący pod Androidem.
Niestety moje doswiadczenia nie sa zbyt budujące dla tego modelu.
Jego najwiekszymi wadami są:
-powtarzający się losowo brak głosu w trakcie połaczeń (odbieram rozmową - wyświetla mnie się połaczenie tj kto dzwoni i jest absolutna cisza)?
- brak wykonywania połaczenia - po wybraniu jest wyświetlony komunikat, ze jest wykonywane połaczenie,
-występowanie braku możliwości dodzwonienia się do mnie mimo, ze jestem "w sieci(ach)" i u mnie wyglada, że jest w porządku(mam właczony telefon, jest zasięg i z nikim w tym czasie nie rozmawiam)?
-losowo właczajacy się sam telefon do jakiś wewnetrznych potrzeb (natychmiast się nagrzea i coś tak intensywnie robi, że procesor "dość dobrze" nagrzewa obudowe) co owocuje bardzo szybkim rozładowaniem akumulatora - mimo, że bardzo uważnie skonfigurowałem telefon aby nic niepotrzebnego nie pracowało ?
-dość słabe kąty widzenia ekranu - ale o tym wiedziałem juz kupując...
- wykończenie tyłu telefonu błysczącym lakierem i to śliskim (trzeba uważać)- wiecznie widać na nim ślady odcisków ręki i dość ciężko to usunąć - A JEDNOCZEŚNIE BRAK JEST ETUI DOBRZE PASUJĄCEGO...
-niezbyt dobrze działajacy ekran dotykowy, szczególnie w rogach ekranu!
Na część tych dolegliwości związanych z kłopotem z połączeniami pomaga restart.
Ma oczywiście trochę zalet:
-ładny wyglad (to oczywiście sprawa gustu)
-optymalną wielkość (jak dla mnie)
-dość ergonomiczny.
-sensowna pojemność akumulatora (2-3 dni pracy)
NIE MNIEJ SPRAWY JAKOŚCI I kłopotu z połaczeniami TAK MNIE ZBULWERSOWAŁY , ZE PO 3 MIESIĄCACH EKSPLOATACJI KUPUJE COŚ INNEGO a ten sprzedam za niewielkie pieniądze !
.dynamic.gprs.plus.pl | 11 Jan 2014, 22:01
Gabi4224
Ja jak na razie jestem zadowolona. Jest to mój pierwszy smart(f)on - czytając opinie tych niezadowolonych mówię : ludzie co wy chcecie za 350 zł! Ja uważam, że za taką kwotę to telefon chodzi rewelacyjnie, no chyba, że ktoś przeżucił się z Nokii za 2000 zł na właśnie ten sprzęt.
.216.213.131 | 31 Dec 2013, 21:12

Sim
Po 2 miesiącach użytkowania podpisuję się pod pozytywnymi opiniami na temat tego smartfona. Jeżeli chodzi o sygnalizowany problem nagrzewania - nie jest to zbyt uciążliwe i nie występuje podczas rozmów (odbyłem kilka bardzo długich i nic takiego nie miało miejsca). Rzeczywiście czasem się to zdarza, ale nie jest wcale tak, że parzy i ma to miejsce tylko przy korzystaniu z niektórych aplikacji. Jedyna wada telefonu to aparat - równie dobrze mogłoby go nie być. Ale poza tym, jak za tę cenę, rewelacyjny wybór.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 Dec 2013, 18:12
Janusz
Niestety, serwis Prestigio z uporem nie odpowiada na zapytania użytkowników ich sprzętu. Ma ktoś pomysł, jak ich zmusić, żeby Polaków traktowali poważnie? Piszę to z żalem, bo mam telefon i tablet Prestigio z drobnymi usterkami, z których jednak jestem zadowolony i chciałbym uzyskać od nich jakieś informacje, niestety 'ty se mów, a ja zdrów'. Uwaga:piszę na tablecie o wysokiej rozdzielczości ale litery zabezpieczenia przed robotami są nierozpoznawalne.
.free.aero2.net.pl | 28 Dec 2013, 09:12

Janusz
Niedawno odkryłem, że telefon może służyć jako hotspot. Gdy przychodzą wnuki, włączam internet Aero2 i dzieci korzystają z mojego telefonu, dwóch tabletów i laptopa. Poza tym przestał łączyć się przez USB z tabletem ale mi to nie przeszkadza, bo wszystko można przesłać przez internet. Przy ładowaniu i rozładowaniu grzeje się na potęgę. Jest to mój pierwszy telefon z WiFi i Androidem i jestem BARDZO zadowolony. Zazdroszczę Mancie wspaniałego portalu i forum. Prestigio ma kiepski portal i nie ma forum. Serwis nie odpowiada na e-maile. Może z czasem się dotrą.
.goszczynskiego.trustnet.pl | 19 Dec 2013, 13:12
Janusz
Telefon posiada hotspot WiFi!
Ano ma, dziękuję. (jf)
.goszczynskiego.trustnet.pl | 18 Dec 2013, 12:12
Beniu
Ten telefon mam od października, kupiłem za niecałe 200 zł (promocja)i chyba miałem wyjątkowe szczęście, bo większość opisywanych usterek w opiniach mojego egzemplarza nie dotyczy. Bateria trzyma do 5 dni, obsługuje karty do 32 GB (sprawdzone) ale taka duża pojemność nie jest potrzebna, dobrze pracuje na 2 kartach, internet, WiFi łączy dobrze. Filmy, nawet w dużej rozdzielczości odtwarza bez zacięć. Głos dobry, trochę metaliczne brzmienie (nie dla melomanów). Nie udało się sparować ze słuchawką bezprzewodową ( z SG SIII nie było problemów). Minusem są nie całkowicie spolszczone menu i opisy funkcji. Aparatu, kamery, rozdzielczości i ilości kolorów przy telefonie z niskiej półki cenowej, nie ma sensu komentować. Chociaż gdybym miał zapłacić za niego powyżej 350 zł, to bym się zastanowił na zakupem tego modelu!
.play-internet.pl | 09 Dec 2013, 22:12
Razi
Super smartfon za nieduże pieniądze, posiadam go juz ponad miesiąc i nie mogę się do niczego przyczepic, no może poza słabą baterią. Ktoś pisał że nie obsługuje kart pamięci 32 gb, ja takiego problemu nie mam, polecam karte Toshiba, czyta ją bez problemu. Na plus zaliczam wygląd telefonu, w wersji czarnej jest naprawdę bardzo ładny.
.dynamic.gprs.plus.pl | 09 Dec 2013, 11:12
misiek
kupiłem prestigio 3540 w salonie plus od samego poczatku sprawia mi kłopot mianowicie przy połoczeniu wychodzacym wibruje tak ze odbiorca w swojej słuchawce słyszy piski i trzaski tak jest za kazdym razem ale jezeli ktoś dzwoni do mnie jest ok. pozatym bateria krótko mówiąc do bani trzyma słabo za słabo przy przegładaniu neta siada w oczach oddałem go do naprawy w serwisie leżał 27 dni roboczych gdzie normalnie jest 14 dni roboczych mam go ale z tymi samimi wadami nic nie naprawili choc powinni nie podbili nawet karty gwaracyjnej nie ma pieczatki ani żadnej notatki o naprawie czy tak naprawia sie w serwisie uzadzenia na gwaracji czy ci ludzie pracuja tam za kare ?
.160.207.4 | 08 Dec 2013, 08:12
sven
Dla mnie najgorszy z dotychczasowych. Bateria słaba ,ładowanie w dobrym układzie co drugi dzień,grzeje się potwornie.Pomoc techniczna praktycznie zerowa. Na trzy wysłane maile dotyczące połączenia z samochodowym zestawem głośnomówiącym otrzymałem tylko jedną odpowiedź:"Producent nie zapewnia 100% kompatybilności ze wszystkimi urządzeniami dostępnymi na rynku". Można by wiele jeszcze pisać ale szkoda czasu. Ja nie polecam
.ip.netia.com.pl | 25 Nov 2013, 21:11

Wszystkich opinii: 81. Pokazuję od 31 do 40.