R E K L A M A

Nokia Lumia 620
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 143. Pokazuję od 11 do 20.
53,8% 
 9,8% 
 36,4% 
Mati
Telefon użytkowany przez rok ładne zdjęcia robił miał ładną budowe bateria trzymała 1 dzień ale system to jedna wielka porażka.
.217-171-48.tkchopin.pl | 14 Nov 2015, 06:11
jarecki13
Telefon super, użytkuję już ponad 2 lata. Wszystko śmiga, żadnych zacięć. Spadł kilka razy, nic się nie stało. Ekran bez folii, noszę w kieszeni - żadnych rys.
Jedyny mankament to bateria - trzyma tylko dobę. System świetny, prosty, przejrzysty. To telefon z niskiej półki - nie zastąpi komputera.
.play-internet.pl | 10 Nov 2015, 12:11

ZwyklaUzytkowniczka
Mam ten telefon od pół roku. Działa bardzo dobrze i płynnie. System jest szybki i wygodny. Wyświetlacz ładny i przejrzysty, jakość rozmów super, zdjęcia przyzwoite. Bateria przy włączonym non stop WiFi oraz 3G trzyma mi równo dwa dni. Z aplikacji w tle mam włączoną synchronizację poczty i aplikację pogodową. Piszę około 30 smsów dziennie i rzadko dzwonię, do tego dochodzi z godzina używania Internetu, więc mogę podsumować, że przy takim użytkowaniu 2 dni na baterii jest w porządku. Jakieś tam drobne niedoróbki można znaleźć, czasem kafelek z alarmem się nie odświeży (sam alarm i tak dzwoni), aplikacje gromadzą się w tle mimo używania strzałki podczas wychodzenia z nich no i nie ma prostego włącz/wyłącz dla WiFi czy 3G. Ale to juz specyfika samego systemu, niedługo 620-stka dostanie aktualizację do Windows 10. Jak dla mnie super smartfon, kupiłam go za mały pieniądz a i tak dostanie aktualizację więc polecam bo jestem zadowolona z użytkowania.
.dynamic.chello.pl | 06 Nov 2015, 21:11
Lobo
Najgorszy telefon w moim życiu. Nigdy więcej nie kupię Nokii. Zgadzam się z opinią pani o nicku "złaposiadaczka", poza tym wszystkim "giną mi kontakty, sms-y i zdjęcia . Zdecydowane NIE dla tego telefonu.
.internetdsl.tpnet.pl | 06 Nov 2015, 08:11

michal91
Witam
Użytkuje ten telefon od niecałego roku, oceniam go pozytywnie (pomimo to, że parę razy sie ekran zawiesił:/). Bateria trzyma przy średnim użytkowaniu trochę ponad jeden dzień, obudowa spasowana z dobrych materiałów, system stabilny. Aparat w tym modelu całkiem ok..nie jest to górna półka lecz wystarcza.Ogólnie polecam:)
.124.124.8.rybnet.pl | 16 Sep 2015, 18:09
Jaro
Ponad 2 lata użytkowania. I nic. Zupełnie nic. Nic nie odpadło, nie trzeszczy, nie zacina się, nie zawiesza. Piszę, bo czytając wcześniejsze opinie mam wrażenie, że to nie o tym aparacie. Fakty. Bateria 4 dni - dużo połączeń. Wyświetlacz - może być. Jakość połączeń i wykonania - bdb.Wielkość - spoko mogę nosić w kieszeni, a nie w plecaku. Zdjęcia takie sobie. Widziałem lepsze. System - prościzna. W 2 godziny nauczysz psa. Bezproblemowy. No chyba, że na jednej baterii 1 film , 5 godz. muzyki, 50 zdjęć i jeszcze niech odkurzy mieszkanie lub choćby 10 min. jako wibrator. Śpimy z nim, kąpiemy i dłubiemy w nosie. Jak mogą odpaść klawisze? Chyba, że o ścianę i z kujawiaczka.
Moja opinia - za tą kasę ekstra.
.class98.petrotel.pl | 29 Jul 2015, 16:07
złaposiadaczka
Jestem posiadaczką Lumi 620 od prawie 2 lat (22 miesiące). Zaufałam WP i wybrałam ten system operacyjny. System mi się podoba jeżeli chodzi o wygląd. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to totalna porażka. Nie ma bardzo wielu aplikacji. Co do telefonu jedyne co jest w nim plusem to aparat. Telefon zaczął się zacinać po pół roku użytkowania (jak nie prędzej)po 16 miesiącach zaczął się zacinać strasznie nie da się nawet niekiedy go odebrać Bateria bardzo słaba (po całonocnym ładowaniu około 16 pada przy użytkowaniu fb, instagrama) Guziki boczne telefonu (głośność i blokada) nie działają wgl telefon odblokowuję przez guzik aparatu co jest żałosne jeżeli chodzi o głośność to radzę sobie dzięki aplikacji do tego przeznaczonej. Nigdy więcej nie kupię nokii w plusie została mi umowa na 20 miesięcy jeszcze a telefon nie nadaje się do użytkowania i muszę zakupić nowy. Jestem strasznie zawiedziona. Nie polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 Jun 2015, 15:06
Konczita
Telefon służy mi od dwóch lat - świetne możliwości, lecz kiepskie wykonanie.
Windows 8.1 śmiga świetnie, a dźwięk jest CUDOWNY, w połączeniu z słuchawkami dousznymi Philips she3590 miażdży wszystko. Świetny bas, świetna przestrzenność dźwięku.
Aparat także przyzwoity, dobre zdjęcia i świetne filmy.
Bateria jak w każdym smartfonie kiepska, codziennie trzeba ładować.

I jedna, wielka wada: klawisze boczne, które odpadały jeden po drugim. W serwisie Nokii moja Lumia była 3 razy, zawsze klawisze się psuły. Może mam wadliwy egzemplarz. Dopiero po zgłoszeniu reklamacji sprzedawca naprawił ten telefon i od ponad roku nic się nie psuje.

Spadł kilka razy na beton, nic się nie stało.
.tktelekom.pl | 23 Feb 2015, 20:02
adrian4794
Witam.
Kupiłem ten telefon po zajechaniu lumi 520, zbiłem w niej digitizer. Mam już go rok i o ile z początku byłem bardzo zadowolony, tak teraz jestem zażenowany. Telefon się zacina, bateria przy używaniu telefonu do tego, do czego jest powołany (tzn dzwonienie i pisanie sms'ów) trzyma 4 dni, natomiast jeśli spróbujemy go użyć, chociaż przez godzinę do czegoś ponadto, wtedy nagle czas życia telefonu po ladowaniu spada do 24 godzin, nierzadko nawet krócej. Taki 3 doskwierający mi bardzo minus tej słuchawki, gdy mamy chociażby delikatnie wilgotne palce, to okazuje się, że telefon strzela focha i nie chce z nami współpracować (nie działa dotyk), pomaga tylko dokładne wytarcie rąk, przetarcie telefonu, wyłączenie i ponowne włączenie
Jak każdy telefon, ten ma też swoje plusy. A więc jedynym plusem jaki jestem w stanie wskazać w tym momencie jest system.
.pub.sarocom.net | 19 Feb 2015, 16:02
Albercik
Jestem zaskoczony negatywnie tym telefonem. Po zakupie telefonu po roku czasu nie słyszałem rozmówcy i się ciągle zawieszał. W naprawie gwarancyjnej był już cztery razy i tylko nowe oprogramowanie wgrywają i twierdzą, że telefon jest sprawny. Od dwunastu lat mam nokie i jestem rozczarowany tym egzemplarzem. Porazka :(
.ingram.com.pl | 18 Feb 2015, 13:02

Wszystkich opinii: 143. Pokazuję od 11 do 20.