R E K L A M A

Nokia Lumia 510
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 91 do 100.
50,5% 
 23,8% 
 25,7% 
Likusiek
Pisze kolejną notkę po miesiącu użytkowaniu. Opinia jest pozytywna. Wypisze plusy i minusy:
+ Podręczny (4 cale wystarczą)
+ System(WP bardzo mi się spodobał)
+ Ładna obudowa
+ Dobry aparat (5mpx zupełnie wystarczy jak ktoś chce aparat fotograficzny w telefonie to nie sobie kupi)
+ Fajna stylowo (Lepsza od 610)
Minusy:
- Ograniczony Marketplace.
- Brak minutnika,stopera.
- Trudności z dotykaniem ekranu rękawicami.
Pozdrawiam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 Mar 2013, 19:03
Struś
Ja mam model 610, ale i 510 jest podobny szkoda tylko że nie dołożyli lampy błyskowej jak w 610 z początku nie byłem zadowolony, ale zacząłem się już do niego przyzwyczajać, 510 nie ma niektórych rzeczy takich jak stoper, czy minutnik można je ściągnąć z Marketplace w telefonie. Bardzo dużym minusem tych modeli jest brak kompasu jakie zainstalowano w innych smartfonach Nokia
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 Mar 2013, 23:03

Kamil
Szczerze mowiac wybierajac telefon w takim przedziale cenowym wybralbym cos na androidzie np. Sony Xperia Tipo. rozumiem ze Nokia chciala wypuscic jakis telefon dla ludu z cienkimi portfelami aczkolwiek wyswietlacz 64k kolorow?! zenada i tyle. Moze i wyglada ciekawie ale slaby wyswietlacz. Powinni dodac flash chociaz. Natomiast Sony Xperia Tipo jest tak samo niskobudzetowy a ma 512mb Ram. 2.15gb pamieci rzeczywistej dla uzytkownika noi procesor 800Mhz i Androida 4.0.4 co w polaczeniu razem daje telefonik do uzytkowania na co dzien oraz rowniez mini maszynke do gier. Gry typu Nfs most wanted czy Gta III dzialaja bez wysilku. Posiadam oba w/w telefony i jedynym plusem w stosunku do Tipo jest aparat. Nic wiecej. Dziekuje za przeczytanie dlugiej wypowiedzi ;)
.opera-mini.net | 08 Mar 2013, 22:03
Likusiek
Smartphone ten jest bardzo fajny. U mnie zadebiutował jako Lumia. Jest super. Gry chodzą bez problemu nawet need for speed. Internet bardzo szybki. Wadą jest to że nie wiem gdzie jest stoper czy minutnik.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 Feb 2013, 19:02

aga
Mam telefon ponad tydzień i jestem bardzo zadowolona. Największą zaletą jest niewątpliwie wyświetlacz. Dotyk działa idealnie! Nienaganna kolorystyka i ostrość. Zdjęcia w naturalnej kolorach. Nie ma problemów z odczytem sfotografowanego tekstu. Wygodnie pisze się smsy. Telefon działa szybko i płynnie nawet przy kilku na raz działających aplikacjach. Przeglądanie internetu też bez problemów.
Myślę, że od telefonu w tym przedziale cenowym nie można wymagać więcej. Bardzo go polecam tym którzy chcą mieć fajny telefon za stosunkowo nieduże pieniądze.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Feb 2013, 15:02
basto
Lumie posiadam od ponad miesiaca i musze powiedziec, że za takie pieniądze (nowy 600 zł) nie znajdzie się bardziej funkcjionalnego, a zarazem bardzo szybkiego i prostego w obsłudze. Polecam w 100% dla każdego.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Feb 2013, 15:02
filipo
Telefonik Nokia lumia 510 kupiłem w grudniu. To bzdury tych co piszą że jest słaba. Chodzi płynnie mimo wielu wgranych aplikacji. Smsy pisze się bardzo dobrze. Dzięki dużemu wyświetlaczowi surfowanie po necie jest przyjemnoscia. Filmy bardzo przyjemnie sie oglada. Bateria trzyma ok 3dni przy dużej ilosci smsów. Moze nie wymiata parametrami ale dla zwyklego uzytkownika jak najbardziej na tak. I za taką cene jest on godny polecenia.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 Jan 2013, 18:01
Cloud
Według mnie zły ruch. Ten telefon przegrywa na starcie (specyfikacją i zapewne ceną) z Omnią M. Nokia powinna raczej skoncentrować się na nadchodzącej serii (820 i 920), biorąc pod uwagę to co prezentuje HTC (8S - niezła cena i dobra specyfikacja).
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 Oct 2012, 14:10
xperios
Nie zgadzam się z panem poniżej. Lumie, a w zasadzie WP, nie są popularne w żadnym kraju (chyba). NOKIA robi bardzo dobrze wprowadzając tanie telefony do swojej oferty, żeby klient mógł kupić taki telefon za 500zł i sprawdzić system itd. To chyba jasne, że jeśli klient ma do wyboru sprawdzony i polecany ANDROID, to wybierze ANDROID, niż mało sprawdzony WP (dodatkowo złe opinie o tym systemie nie pomagają).
Kolejny tani smartfon z dość dobrymi parametrami pozwalającymi na płynne działanie. Chyba się skuszę i sprawdzę WP (jak już pisałem nie zaryzykowałbym biorąc Lumię 800, czy 900). Dobry krok Nokii, oby im się udało z okienkami ;)
.adsl.inetia.pl | 23 Oct 2012, 22:10
kac
Co znaczy "nie nauczyli się na błędach 610" przecież ten telefon świetnie się sprzedaje, nawet w rankingu mgsm jest na drugiej pozycji. Ogólnie to niezły model ale wpuszczony na rynek pół roku za późno, ze względu na niską cenę i tak znajdą się nabywcy bo to najważniejszy czynnik.
Ja tylko apeluję o czytanie rankingów ze zrozumieniem. 610 jest w tej chwili na 2 miejscu, gdy idzie o ilość odwiedzin na karcie w katalogu za ostatni miesiąc i dzisiaj. To oznaczać może bardzo wiele. Np. że któryś operator sprzedaję ją w cenach do przyjęcia, że ją promuje, albo że któryś w wideoblogerów przeprowadził sensowny test telefonu. Nie mówi to o niej niczego od strony technicznej, nie jest to dowodem na to, że to "świetny telefon" (bez względu na to co my na ten temat sądzimy. (jf)
.centertel.pl | 23 Oct 2012, 21:10

Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 91 do 100.