R E K L A M A

Nokia Lumia 510
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 11 do 20.
50,5% 
 23,8% 
 25,7% 
nick kejwmen
do mekli: w 2015 roku kupiłaś telefon za 430 zł!? który jest z 2012 roku? i jest pierwszą lumią z windowsem!? w dodatku przestarzałym? Matko Święta kim trzeba być żeby popełnić taką zbrodnię.
.internetdsl.tpnet.pl | 21 Jul 2015, 14:07
meekli
Rok,półtora temu dałabym super opinie na temat lumi 510,nie było mody na selfie,retrice,instagram,fb_messenger itd,więc nie odczuwałam braku tych aplikacji. Aparat ma całkiem niezły,jakieś tam gry są,fb aplikacja wszystko super. Tel kupiłam za ok.430zł Niestety moja opinia się pogorszyła z powodu braku kamerki z przodu i znanych aplikacji, niebyło by tak źle gdyby chociarz była aktualizacja windows phone 8.1,brak kamerki z przodu da się jeszcze przeżyć. Kolejnym minusem tego telefonu jest podłączanie tel do komputera i ściąganie muzyki czy zdjęć,program zune zdecydowania mi nie odpowiada. Ostatnio problem który często mnie spotyka to zacinanie się telefonu co jakieś 10 min. Podsumowując tel jak na te czasy dość słaby ale cena ok.250zł przyciąga,lumia 510 ma chyba więcej minusów niż plusów,dla ludzi o stalowych nerwach
.warszawa.vectranet.pl | 26 Mar 2015, 17:03

emer
Bardzo fajny fon. Użytkuje go od 2 lat i jak dotąd nie sprawiał problemów. Bateria wytrzymuje 3-4 dni, szkoda że nie ma aktualizaci do 8.1.
.19.119.223.pronet.alfanet24.pl | 08 Jan 2015, 11:01
coniq
Prawdą jest to że kupowanie takiego telefonu w dzisiejszych czasach nie ma zbyt wielkiego sensu. Jeżeli komuś ma on służyć do dzwonienia, smsowania i ewentualnie internetu to można rozważyć jego zakup z racji śmiesznej ceny . Ja przygodę z WP zaczynałem od lumii 710 i mimo, że system miał wiele niedociągnięć nie żałowałem zakupu. Teraz mam Lumię 820 i wszystkie minusy wp 7.8 zniknęły. Aplikacji jest od groma a system pracuje stabilnie .
.183.229.94.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 08 Nov 2014, 23:11

KoD997
Ludzie, skoro kupujecie najsłabszy telefon Nokii z prehistorycznym systemem 7.8, to jak możecie pisać, że nigdy nie kupicie żadnego smartfona z serii Lumia? To tak, jakby ktoś kupił Samsunga Galaxy Trend i stwierdził, że nigdy już nie kupi żadnego Samsunga Galaxy. Ogarnijcie się! Kupcie sobie smartphone z Windows Phone 8.1 a zobaczycie, że Nokia zrobiła razem z MS ogromny postęp.

Jak można w 2014 roku kupić Lumię 510? Oczywiście smartphone jest beznadziejny jak na dzisiejsze czasy - to najtańszy chyba model z serii Lumia, najbiedniejszy, stary system, potrzeba dodatkowych aplikacji żeby cokolwiek tam wgrać. Ale wierzcie mi, w przypadku nowszych wersji jest zupełnie inaczej.

Czy ktoś ocenia Androida 4.4 na podstawie Androida 2.3?
.toya.net.pl | 03 Nov 2014, 22:11
N.
Nie polecam. Miałam te telefon przez 2 miesiące, po czym go sprzedałam. Nie da się z nim wytrzymać. Telefon się ścina, ma 4GB pamięci bez możliwości dołączenia karty pamięci. Zdjęcia robi naprawdę marne jak na tego typu telefon, pamięć się co chwile zawala jakimiś śmieciami. Nie mogłam wgrać żadnej aplikacji, bo od razu pamięć była załadowana. Istna masakra. Nigdy więcej nie wezmę żadnej Nokii z serii Lumia..
.204.193.52.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 30 Oct 2014, 10:10
ZXC
Moim zdaniem 256 MB pamięci w żadnym razie nie da komfortowego korzystania ze stron internetowych, może z wyjątkiem prostych, typu wyszukiwarka Google. Już bardziej zaawansowane strony, np. flashowe będą się zacinać.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Sep 2014, 11:09
akinomw
Mam ten telefon od roku i 2 miesięcy. Przez nieco ponad pół roku telefon działał bez zastrzeżeń. Później zaczął zacinać się podczas robienia zdjęć, więc musiałam zablokować i odblokować telefon, a po pewnym czasie nawet wyłączyć i włączyć.
Telefon ma oprogramowanie Windows Phone 7, co jest minusem, ponieważ np. na WP 8 jest o wiele więcej aplikacji i możliwości. Dalej - Zune. Osobiście nie narzekam, bo dzięki Zune mam uporządkowaną muzykę i zdjęcia na komputerze.
To prawda, nie ma Bluetooth'a, ale jest do pobrania w Marketplace, na który też nie narzekam.
Minusem Lumii 510 jest to, że nie ma możliwości robienia screen'a, co czasem przeszkadza.
Kolejny minus - brak przedniej kamerki, która jest fajnym dodatkiem do telefonu.
Kooolejnym minusem jest to, że nie ma wejścia na kartę pamięci. To chyba najbardziej przeszkadzało mi na początku użytkowania tego telefonu.
Po ściągnięciu z Marketplace aplikacji w stylu 'ringtones'mamy możliwość ustawienia sobie różnych, ciekawych dzwonków.
W aparacie nie ma lampy błyskowej - dla mnie minus.
Ogólna ocena: 5/10. Polecam dla osób, które chcą mieć telefon dotykowy, z dużym wyświetlaczem, ale tylko piszą SMSy, dzwonią i czasem robią zdjęcia.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 Aug 2014, 20:08
dorin93
Mam ten telefon 2 rok. NIGDY WIĘCEJ nie wezmę żadnego telefonu z serii 'Lumia'. Ktoś napisał, że 'szybko śmiga' i, że 'mam ten telefon od pól roku' - owszem, bo przez pierwsze pół roku moja też śmigała, ale po roku czar prysł. Telefon jest ładny - ok, ale nic poza tym. Notorycznie się wyłącza, blokuje i w dodatku często zawiesza się przy przeglądaniu prostych stron internetowych. Do Zune nic nie miałam, gdyby nie to, że kiedy podpinałam telefon do komputera, po jakiś czasie po prostu nie synchronizował danych u usuwał mi wszystko co znajdowało się na telefonie.

W skrócie : NOKIA jako marka zepsuła swoją renomę wypuszczając na rynek LUMIE.
.internetia.net.pl | 15 Aug 2014, 14:08
mihajlo29071992
Dla mnie Nokia Lumia 510 jest spoko ale też ma swoje wady . Okresami moja lumia zaczyna świrować a to sam się blokuje a nawet się wyłącza . Polecam ten telefon dla ludzi o stalowych nerwach . Plusem natomiast jest mobilność tego telefonu tak jak i inne smartfony
.centertel.pl | 10 Jul 2014, 10:07

Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 11 do 20.