R E K L A M A

myPhone Next
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 141 do 150.
39,2% 
 29,0% 
 31,7% 
janko1965
Mam dumkę! W danych stoi, że nagrywa w full HD a w informacjach dodatkowych, że tylko HD. Mam fona od tygodnia i zastanawiam się czy go nie reklamować. Bądź co bądź na obudowie jest, że nagrywa 1080p. Faktycznie tylko 720p! Próbowałem za pomocą innej aplikacji aparatu i to samo - max 1280 x 720.
.pronox.com | 06 Nov 2013, 18:11
Bober791
Szkoda że tylko 4gb wg mnie jak by było 16 telefon dla mnie był by idealny oceniam 9.5/10.
.swidnica.mm.pl | 06 Nov 2013, 15:11

Wezyr
Używam go od tygodnia.
I jestem bardzo zadowolony. Telefon sprawuje się bardzo dobrze. Zwłaszcza w porównaniu z LG L7, który miałem wcześniej.
Zamulanie i ciągłe restarty doprowadzały mnie do białej gorączki. W przypadku Next'a obsługa jest przyjemnością.
Nie mam problemu ze słyszalnością ani głośnością.
Jedyne uwagi, jakie mi się po tygodniu użytkowania, nasuwają dotyczą nakładki.
Nie można ustawić numerów szybkiego wybierania oraz wybrać numeru domyślnego dla kontaktów z kilkoma numerami. Jeżeli więc nas znajomy na kilka numerów, musimy pamiętać, który jest najważniejszy.
Brak też licznika czasu połączeń.
To drobne niedogodności.
Ogólnie jednak oceniam telefonik bardzo pozytywnie.
Jestem zadowolony z zakupu, zwłaszcza, że i cena nie wygórowana.
.CNet.Gawex.PL | 05 Nov 2013, 12:11
user user
No właśnie. Kiedy będzie test Next'a Najpierw zrobiliście unboxing Next'a, a następnie zamieściliście testy Duo i Fun. A testu Next'a jak nie było tak nie ma.
.ssp.dialog.net.pl | 04 Nov 2013, 15:11

kuntakinte
Kiedy opublikujecie test nexta? Duosmarta szybko przetestowaliście, a tutaj się nie spieszycie specjalnie.


Wszystko w swoim czasie :-) Spokojnie! Kończymy jeść śrubki od Duosmarta i zabieramy się za nexta! :-) Pozdrowienia! (WA)
.110.lokis.net.pl | 04 Nov 2013, 13:11
Nexxo
Moja opinia na temat tego telefonu jest pozytywna. Dla mnie głośność telefonu jest ok nawet jadąc przy włączonej nawigacji. Na początku po dodaniu dzwonków do osób ich nie uwzględniał, ale po kolejnym zapisie ustawień "nie zapomina" konfiguracji. Co do szybkości telefonu to nie zauważyłem spowolnień i przycięć mimo prób na różnych grach i aplikacjach. Wyświetlacz jasny i czytelny. Dodana nawigacja Naviexpert działa szybko i bezproblemowo, szybko przelicza trasę dostosowaną do sytuacji na drogach. Wada? Przy włączonej nawigacji bardzo szybko rozładowuje się bateria, trochę wolniej proces następuje przy graniu czy tylko używaniu telefonu, ale i tak bateria jak na razie wystarcza na 2 dni. Bardzo dobrze działający aparat fotograficzny, zdjęcia robione bez ustawiania w trakcie dość szybkiego spaceru nie były poruszone. Opinia po dość intensywnym używaniu od 9 dni
.dynamic.chello.pl | 03 Nov 2013, 21:11
Darek
""Telefon jest generalnie OK. Największe wady to słaba słyszalność rozmowy w porównaniu do innych telefonów. Co jakiś czas wraca do defaultowych nastaw, np wybiorę różne dzwonki dla simów, na drugi dzień znowu oba simy mają ten sam dzwonek nr 1. Głośność dzwonka rozmowy też mogłaby być większa, mam ustawione na max a jadąc samochodem z telefonem w kieszeni jest prawie niesłyszalny""

Dokładnie mam te same wady i spostrzeżenia.
Słyszalność podczas rozmowy bardzo kiepska, dzwonki mimo max głośności i różnych prób z ich rodzajami- zbyt ciche.
U mnie też ustawiając dzwonek dla danej osoby, bądz ogólnie dla danej karty, po kilku godzinach bezczynności wraca do ustawień podstawowych. W tym momencie nie czyta też kilkunastu fotek z karty pamięci.
Pomaga wyłączenie i włączenie telefonu!!!!!!?????
Producent do tej chwili nie pomógł.
Zastanawiam się nad wysyłka do serwisu, gdyż w mojej firmie kolega ma dokładnie to samo.
.175.12.13 | 03 Nov 2013, 12:11
Kiki
Telefon jest generalnie OK. Największe wady to słaba słyszalność rozmowy w porównaniu do innych telefonów. Co jakiś czas wraca do defaultowych nastaw, np wybiorę różne dzwonki dla simów, na drugi dzień znowu oba simy mają ten sam dzwonek nr 1. Głośność dzwonka rozmowy też mogłaby być większa, mam ustawione na max a jadąc samochodem z telefonem w kieszeni jest prawie niesłyszalny. Zaletą niewątpliwie jest płynność działania, bez problemów współpracuje z aero2, można jednocześnie go ustawić jako punkt dostępowy Wifi i serfować po necie. Bateria litowo-polimerowa, przeciętna, aplikacje korzystające intensywnie z gps i danych pakietowych ok 10% na h. Aparat robi przyzwoite zdjęcia. Wyświetlacz robi bardzo pozytywne wrażenia, dotyk działa dobrze.
.sileman.net.pl | 02 Nov 2013, 12:11
Azawakh
Wreszcie myPhone wprowadził smartphony klasy średniej i średniej niższej odpowiadające min produktom LG z rodziny L (L5, L7 i L9). Wreszcie nie trzeba się wstydzić tego co sprzedaje ta firma. To dobry krok, że ten nowy Next (pierwszy nosił oznaczenie A320 i lepiej o nim zapomnieć) może w jakiś sposób nawiązać walkę z uznaną konkurencją w klasie średniej. Na highendy narazie nie lidze ale może za kilka lat myPhone wprowadzi jeszcze lepszy i mocniejszy sprzęt.
.play-internet.pl | 01 Nov 2013, 16:11
Mateusz M.
Witam, na Allegro znajdziesz bez problemu Etui do tego telefonu (rożne rodzaje ) Wystarczy tylko chcieć poszukać. :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Nov 2013, 13:11

Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 141 do 150.