R E K L A M A

LG P895
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 27. Pokazuję od 11 do 20.
63,0% 
 7,4% 
 29,6% 
ziomeczek
Bardzo dobry telefon. Jedyne co przeszkadza, to plastikowa srebrzysta ramka, która sie wgniata np. jak telefon spadnie ze schodów albo podczas upadku. Rysuje sie ta ramka i zostaja czarne ryski. To jego jedyny mankament. Po drugie telefon sprzedawany na rynek europejski nie posiada LTE (tylko Chiny).
Nie tylko. Zapewne jeszcze Korea. Przepraszam. Co prawda nie za własne błędy... Europejskie oddziały LG nie lubią tego urządzenia, uwierzcie. Specyfikacja została po wielokroć zmieniona w różnych miejscach. Funkcje pojawiają się i giną. Wiem, bo mam zrzuty stron. Zdejmuję LTE. Ja też szczerze nie lubię tego urządzenia. (jf)
.netcom.pulawy.pl | 25 Sep 2013, 19:09
LG
polecam,jedynny mankament to brak aktualizacji do 4.1.nadmienie ze posiaddalem juz inne telefony lg no i po prostu ten mi pasuje
.opera-mini.net | 21 Sep 2013, 08:09

Dragon855
Telefon posiadam od roku i bardzo bardzo polecam. Miałem dużo modeli, ale ten bije wszystkie na głowę. Wielki wyświetlacz jakość działania i płynność - perfekcyjna. Bateria mi trzyma przy normalnym użytkowaniu do 2 dni!! reweracja polecam
.146.92.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 05 Sep 2013, 14:09
Artur
No cóż, mogłem dopisać ze posiadam telefon od 2stycznia i szukałem radia Ale nie znalazłem ;)
.proask.com.pl | 27 Jun 2013, 17:06

Artur
Lg p895, nie posiada radia.
To zależy chyba od oddziału LG. Jedne podają, że ma - inne, że nie. Radio FM podaje np. oddział norweski, a także... o, tutaj jest w bardziej popularnym języku: http://www.lg.com/eg_en/mobile-phones/lg-P895/technical-specifications
Tak, wiem co mogę sobie zrobić ze specyfikacjami LG na stronach firmowych i dziękuję, nie skorzystam z milczącej sugestii. Dla równowagi powiem może, że przejrzałem kilka instrukcji obsługi tego telefonu. W żadnej nie ma radia. Jedyne co mogę zrobić bez telefonu, to skapitulować i stwierdzić - nie wiem. Zmieniam flagę w specyfikacji. (jf)
.proask.com.pl | 26 Jun 2013, 14:06
al1452
Witam,każdy narzeka na wymiary ,ja na początku swojej przygody z tym telefonikiem też no hm. wszystko pięknie ale te wymiary,a teraz uważam że jest idealny pod każdym względem,praca na tym sprzęcie bajka,bateria bajka,szybkość bajka,pozdrawiam
.adsl.inetia.pl | 12 Apr 2013, 19:04
kuba
Posiadałem Lg vu ale powiem szczerze....jest po prostu nieproporcjonalny !!!Mam obecnie galaxy note 7000(5.3") i to jest ogromna różnica w proporcjach.Note można bez problemu obsługiwać jedną ręką a vu zdecydowanie nie.Oprócz tych proporcji nie mam mu nic do zarzucenie (moja opinia jest wcześniej)jedynie aparat jest gorszy niż w note.Mam 185 cm wzrostu i jestem rosłym facetem i z lg miałem problem z obsługą jedną ręką więc przed zakupem idzcie do jakiegoś salonu i sprawdzcie czy jest on dla Was
.91.29.2 | 13 Mar 2013, 21:03
LG vu
Witam. Jestem posiadaczem tego urzadzenia i moge co nieco o nim napisac.
Jesli chodzi o gabaryty to jedno jest pewne, raczej w damskich, drobnych dloniach ciezko jest wyobrazic sobie ten telefon. Chociaz na upartego mozna wszystko.
W kieszeni spodni miesci sie idealnie. Nie jest ciezki a na plus mozna zaliczyc jeszcze jego grubosc.
Jakosc wykonania jest na poziomie. Jedynym detalem przemawiajacym na niekorzysc jest chromowany plastik ktory z czasem zapewne zacznie sie przecierac w okolicy rogow urzadzenia. Klapeczka karty microsim jest rowniez kiepskim pomyslem. Otwiera ja sie w dosyc dziwny sposob specjalnym dolaczonym kluczykiem.
Wyswietlacz jest glownym atutem. Duzy i czytelny. Czulosc na dotyk bardzo dobra, a wrecz nawet zadobra. Zadobra ze wzgledu na to iz nawet jesli go nie dotykamy, a trzymamy przez chwile palec 2-3mm nad wyswietlaczem to on i tak moze nam zareagowac na niby-dotyk. To zjawisko moze okazac sie wada w przypadku niektorych aplikacji.
Dolaczony pisaczek dziala tylko na wyswietlaczu, natomiast na dotykowe przyciski juz nie. Na innych dotykowcach brak reakcji podczas prob uzycia stylusa. Widocznie LG zastosowalo w tym modelu specyficzna technologie dotyku wyswietlacza, kompatybilna ze stylusem.
Bateria jest ponadprzecietna. Trzyma nieco dluzej niz w przypadku innych smartfonow. Biorac pod uwage ogrom wyswietlacza i specyfikacje urzadzenia stan rozladowywania powonien byc zadowalajacy nawet podczas grania w lepsze tytuly gier, serfowanie po necie, sms, rozmowy...
Specyfikacja urzadzenia rowniez powinna zadowolic nawet tych wymagajacych uzytkownikow. Wszystkie aplikacje jakie obecnie sa dostepne w play markecie powinny dzialac plynnie.
Jesli chodzi o proporcje ekranu i zwiazana z nia nietypowa rozdzielczosc 1024x768, rowniez i tu nie powinnismy doswiadczac problemow z aplikacjami dedykowanymi pod inne rozdzielczosci. LG zaopatrzyl urzadzenie w przydatna funkcje dostosowywania aplikacji do rozdzielczosci ekranu i faktycznie to dziala.
Aparat jak na 8mpx jest dosc przecietny. Posiada on jednak kilka fajnych funkcji, zarowno tych przydatnych jak i takich ktore zaimponuja naszym znajomym, jak np. wykonywanie automatyczne zdjec po wypowiedzeniu slowa chiz (cziz). Po za tym nie mozna tu narzekac na szybkosc uruchamiania sie aparatu i gotowosc do wykonywania kolejnych zdjec.
Korzystanie na codzien z urzadzenia nie powinno byc problematyczne. Nie mam ogromnych łap tak jak mozna zauwazyc na niektorych filmikach recenzujacych vu, gdzie recenzent trzyma pewnie w dloni - zdawaloby sie - sredniej wielkosci urzadzenie. Tu trzeba szczerze przyznac, ze obsluga jedna dlonia moze doprowadzic do niechcianego, przypadkowego upuszczenia urzadzenia. Opanowanie calej powierzchni wyswietlacza kciukiem jest praktycznie niemozliwa, przynajmnien z mojego doswiadczenia. Rowniez moim zdaniem ulokowanie przycisku wstecz jest niewlasciwe. Wygodniej byloby gdyby przycisk wstecz byl np na drugim miejscu od prawej strony.
Internet na tym telefonie to poezja. Strony sa czytelne, nawet bez powiekszania.
Ogolnie dla kogos kto chce przetestowac tegre3, jest zapalonym graczem i lubi miec staly dostep do intenetu, telefonik jest warty uwagi.
.pl | 03 Feb 2013, 16:02
kuba
posiadam ten telefon od 2 tygodni i jestem ogromnie zaskoczony nim.Plynnosc,ekran,zdjecia sa po prostu perfekcyjne.Posiadalem sgs 2 i sgs3 i zdecydowalem sie na lg.To byl idealny wybor,faktycznie rozmiary tego telefonu w codziennym uzytkowaniu przeszkadzaja ale caloksztalt tego telefonu to rekompensuje.Naprawde go szczerze POLECAM.Nie ma nic lepszego od lg vu.
.tvsky.pl | 02 Feb 2013, 23:02
qmak
Witam. Mnie również interesuje ten LG. Co prawda w praktycznym użytkowaniu może okazać się problematyczny ze względu na gabaryty - konkretnie szerokość urządzenia, jednak to mnie nie odstrasza. Telefon a właściwie tabletofon można nabyć już za tys zł co jest bardzo przyzwoitą ceną, biorąc pod uwagę specyfikację. Niektórzy narzekają na brak reakcji ze strony producenta na wszelkie aktualizacje / wsparcie systemowe. Z tego co się orientuję LG L5, L7, L9, X4 HD dostają na bierząco aktualizacje i poprawki. Być może zmieniło się to wraz z wejściem androida 4 do tych urządzeń. Rozdzielczość ekranu w VU jest wielką zaletą, zwłaszcza dla osób korzystających z internetu. Problem dotyczący rozdzielczości i kompatybilności programów/gier został wyeliminowany poprzez konwerter aplikacji zaimplementowany fabrycznie w urządzeniu. Złącze kart microSIM może niektórym przysworzyć problemów, jeśli do tej pory używał stałego numeru na standardowej SIM. Niewymienna bateria może być zaletą - obudowa jest wytrzymalsza, natomiast gdy nadejdzie czas jej wymiany, by zachować gwarancję, konieczna będzie wizyta w serwisie.
.ostrowmaz.mm.pl | 21 Jan 2013, 11:01

Wszystkich opinii: 27. Pokazuję od 11 do 20.