R E K L A M A

LG Nexus 4
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 163. Pokazuję od 81 do 90.
69,9% 
 7,4% 
 22,7% 
Veronica
Na pewno się nie zawiedziesz bo to jest bardzo szybki telefon który działa bez lagów.

A wiem bo sama man Nexusa 4.
.ip.telfort.nl | 12 Oct 2013, 20:10
Azawakh
Miałem okazję zapoznać się z tym modelem i muszę przyznać, że jest szybki jak burza! Zero lagów czy jakichkolwiek"zamyśleń". Naprawdę ten sprzęt chodzi jak dwa razy droższy iPhone 5 a jest większy i daje większe możliwości. Tak mi się spodobał, że sobie go kupiłem i teraz czekam na kuriera z przesyłka. Mam nadzieję, że godnie zastąpi poczciwego i udanego ale niestetyo zdecydowanie słabszej specyfikacji Optimusa L9. Mam też nadzieję, że szybkość Nexusa 4 wynagrodzi mi brak radia FM oraz utrudnioną wymianę baterii a także brak obsługi kart pamięci. Będzie to mój drugi po Nokii N9 smartphone, w którym dostęp do baterii jest utrudniony. Jestem ciekaw czy się w końcu przekonań czy też nie do takiego rozwiązania?
.centertel.pl | 09 Oct 2013, 05:10

andrut52
Napisałem opinię o LG E960 w moim odczuciu obiektywną. Na pewno nie była obraźliwa, ani wulgarna, a nie ma jej. Proszę o odp. dlaczego?

Witaj! Być może, w odróżnieniu od tej, była napisana "po polskiemu" a nie po polsku i dlatego wypadła. Zgodnie z naszymi zasadami, przyjmujemy opinie, które są napisane po polsku - mają polskie znaki i logiczną konstrukcję zdania, zamiast skrótów myślowych :-) Nie gniewaj się, tylko napisz ją proszę raz jeszcze. Dołożę starań, by pojawiła się w portalu. Pozdrawiam serdecznie! Wojtek Andrzejewski
.105.139.189.tvsat364.lodz.pl | 06 Oct 2013, 16:10
gogogo
Ideał, nie telefon, śmiga jak żaden inny. Miałam wiele smartfonow, ale ten jest najlepszy, nie porownuje sie do innych. Swietny aparat, kamera. Bardzo szybki, zadnych lagów. POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM :)
.pppoe.sistbg.net | 04 Oct 2013, 19:10

Antek
Ideał nie telefon :) Tym co martwią się , że 16 GB nie starczy niech się pukną w głowę ! Idealny , chodzi bez zacinek , odpala każdą grę , aktualizacja sprawia że ciągle mamy nowego i czystego andka ( jelly bean 4.3.1 jest świetny ;) ) . cena , jakoś , wygląd ... po prostu aż słow brakuje żeby go nie urazić :D Gorąco polecam !
.dynamic.cdma.plus.pl | 27 Sep 2013, 18:09
Dragos21
Mam ten telefon od kilku tygodni i ogólnie oceniam go pozytywnie. Co do aparatu moje odczucia są mieszane gdyż wcześniej miałem nokię x6 a potem n8 i jestem przyzwyczajony do 12 Mpix, które powalają nawet iPhone'a 4. Telefon się nie zacina, nawet nie zwalnia podczas pracy, a czysty andek to błogosławieństwo. System jest płynny. Jedyne co może doskwierać to brak gniazda karty pamięci (dla mnie to mało ważne). Brak obsługi OTG, to już jest większy problem. Dźwięk jest bardzo dobry i czysty, rozmowy prowadzi się na bardzo dobrym poziomie jeśli chodzi o czystość i głośność.

Zalety
-procek,
-czysty android,
-ekran(bardzo dobre odwzorowanie kolorów, nie cukierkowe z amoledów,)

wady
-brak kart pamięci,
-problem z OTG,

Aparat ciężko umieścić i w zaletach i w wadach. według nokii n8 to blado wypada ale jak na 8 Mpix jest całkiem dobry.
.30.118.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 27 Sep 2013, 12:09
Misiek
Witam. Moja opinia o tym telefonie jest jak najbardziej pozytywna. Posiadam go dopiero tydzień i sprawuje się bardzo dobrze - jak na razie ;) Czysty android bez żadnych nakładek jest bardzo szybki, odważę się porównać go do iOS, co prawda Nexus 4 posiada podzespoły praktycznie 2x lepsze lecz iOS jest maksymalnie optymalizowany pod sprzęt więc uznajmy że te dwa systemy na owych sprzętach możemy porównać co do szybkości.
Plusy telefonu z mojego punktu widzenia:
-Ekran- jest odpowiedniej wielkości, dobre kolory i kąty widzenia, nie można dostrzec pikseli gołym okiem więc rozdzielczość też na wysokim poziomie
-Podzespoły- w połączeniu z czystym Androidem. Jest szybko...
-Szybkie aktualizacje systemu
-Jakość wykonania
-Szybkie i płynne przeglądanie stron internetowych

Jedyne rzeczy do których można się przyczepić to:
-przycisk blokady, jest słabo wyczuwalny
-bateria, ale to bolączka dzisiejszych smartfonów
-brak fizycznego przycisku spustu migawki, mi to przeszkadza
-średni dźwięk z głośnika, dla niewymagających będzie ok
-trochę za mało pamięci, gdyby 16 GB było dla użytkownika było by już całkiem dobrze
-słaba antena, dość łatwo zgubić zasięg

Dla niektórych przeszkadzają takie a dla innych inne szczegóły. Jeśli ktoś szuka szybkiego telefonu "multimedialnego" to będzie zadowolony bo tutaj telefon na prawdę może zaskoczyć.
.33.77.101 | 13 Sep 2013, 12:09
Suseł
Miałem naprawdę duże obawy co do telefonu. To za mało pamięci, to jakaś nie specjalna bateria... Ale hi-end za 1250zł? Nic lepszego w tej cenie nie znajdę. Zaryzykowałem, kupiłem, odbiór osobisty i do domciu. Szybka personalizacja. Mam go ponad tydzień, i do tej pory jestem zachwycony. Wspaniały wyświetlacz, zewnętrzny głośnik wystarczający, podobnie aparat. Jeżeli ktoś nie jest super fotografem na 100% styknie. Służy mi głównie do słuchania muzyki - w tej funkcji sprawdza się pięknie, głośnio, wyraźnie, raczej ciepłe brzmienie - internetu - ładnie łapie wi-fi strony generują się błyskawicznie - no i jako konsola do gier - tutaj bajka, chodzą mi nawet tak wymagające gry jak Dead Trigger, szkoda że nie miałem opcji przetestowania Modern Combat. Warto też dodać, że telefon lubi się nagrzać w górnej części, co za tym idzie po dłuższym graniu (w moim wypadku) lewa dłoń jest przeważnie spocona. Ogóle telefon naprawdę godny polecenia. Głównie ze względu na cenę, hardware i meega soft.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Sep 2013, 13:09
piotrekkk
Wzialem telefon w play jest idealny. Oprogramowanie jest świetne w połączeniu z szybkim i dobrym sprzętem sprawia ze iPhone mogą się schować juz nie będę wspominał o samsungach. Czysty android i mnóstwo innowacyjnych aplikacji od Google. Aparat robi dobre zdjęcia ciekawa jest funkcja robienia zdjęć szerokokątnych. Telefon w pełni obsługuje język polski w piśmie i nawet mowie daje rade. Nic tylko kupować. Bateria trzyma około 2 dni przy normalnym użytkowaniu.
.244.105.125 | 30 Aug 2013, 12:08
manix
Jestem pod ogromnym wrażeniem płynności i szybkości dzialania. NEXUS za te pieniądze to B.D.B. inwestycja. Ponoć niestety aktualizacja zamknęla furtkę do włączenia LTE.
.static.espol.com.pl | 28 Aug 2013, 21:08

Wszystkich opinii: 163. Pokazuję od 81 do 90.