R E K L A M A

LG L65
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 174. Pokazuję od 41 do 50.
66,7% 
 10,9% 
 22,4% 
Leni
Witam, telefon użytkuję prawie od 1,5 roku, stąd moja opinia.
Na samym początku byłam bardzo zadowolona - działał płynnie, zdarzyło mu się zawiesić, ale nie było to bardzo uciążliwe. Bajka skończyła się po ok. pół roku. Klawiatura systemowa nagle przestała działać, nie pomogło nawet wyczyszczenie pamięci czy reset. Telefon trafił do naprawy i po reinstalacji wszystko było ok. Przez jakiś miesiąc. Od tamtej pory, mimo średnio comiesięcznego powrotu do ustawień fabrycznych (co, nie ukrywam, irytuje) coś ciągle jest nie tak. Przy wychodzeniu z aplikacji zamiast do menu przenosi do innych, nieotwieranych wcześniej, co chwila coś się zacina, wyskakują błędy. Czasami telefon trzeba wyłączyć i włączyć jeszcze raz, żeby zadziałał aparat.
Jeżeli chodzi o sam telefon jest wytrzymały, mimo wielu upadków na ekranie nie ma ani jednej rysy, a obudowa nie jest obita. Tylna klapka sprawia wrażenie trudnej do zarysowania, po ok. miesiącu noszenia telefonu bez pokrowca była zarysowania. Pamięć wewnętrzna też mogłaby być większa, bo po odliczeniu aplikacji systemowych pozostaje ledwie 1MB.
Generalnie telefon nie jest zły, ale jeśli ktoś planuje go używać dłużej niż rok i korzystać z wieli funkcji, powinien się zastanowić, czy nie lepiej zainwestować w coś porządniejszego.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Feb 2016, 11:02
Krzysiek
Mam ten telefon 1,5 roku. Jestem z niego bardzo zadowolony. Nie zamieniłbym się na żadnego myPhona w podobnej cenie. Widzę, że wiele osób twierdzi, że po dłuższym czasie telefon się zawiesza. Mnie jeszcze ani razu się nie zawiesił. Może spowodowane jest to tym, że ma on mało pamięci wew. i szybko się "zapycha". Ja go regularnie czyszczę, usuwam wszystkie śmieci systemowe i fonik hula jak nowo narodzony. Polecam jak najbardziej
.231.248.220.tzg.pl | 02 Feb 2016, 17:02

leyla
Witam, mam telefon od 4 miesięcy. Za kwotę 300 z haczykiem to naprawde świetny telefon. Bateria trzyma 1,5 dnia przy intensywnym użytkowaniu, mysle, ze gdybym nic z nim nie robila to ze 3 dni spokojnie by pochodzil. Aparat robi przyzwoite zdjecia. Gorzej z aparatem przednim, troche jak kalkulator :) ale nie czepiam sie ... jedyny MINUS jaki ja zauwazam to delikatne zacinanie sie, na stonach int. a;e glownie przy odbieraniu polaczen - najpierw dzwiek dzwonka a po kilku dobrych sekundach dopiero zalacza sie ekran i pojawia sie kto dzwoni. Jednakze jest to wada do przeżycia. poza tym mnostwo ciekawych opcji, telefon logiczny i czytelny. smsy łatwo sie pisze, glosnik daje dobry dzwiek, rozmowy słychac bardzo wyraznie. wiec ogolnie POLECAM
.bydgoszcz.vectranet.pl | 24 Jan 2016, 18:01
Dominator
Mam ten telefon od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony nie zacina się chodzi płynnie ma duży wyświetlacz 4,3 cala ma najnowszego androida 4.4 kitkat jest dobrze zrobiony ma tylną klapkę chropowatą i jest ciężko ją zarysować dobrze odbiera muzykę głośno i wyraźnie aparat ładnie robi zdjęcia filmy nagrywa w HD. POLECAM TEN TELEFON!!
.pila.vectranet.pl | 23 Jan 2016, 11:01

FieryCherryPie
Mam ten telefon od prawie roku. Początkowo było super, pięknie śmigał itp. Obecnie, od paru dni zawiesza się prawie non stop - nie jestem w stanie nawet sprawdzić głupiej poczty (dotknięcie jednego miejsca na ekranie startowym) bez obawy, że się zatnie. A zacina się na amen, tak, że pomaga dopiero ponowne uruchomienie lub wyjęcie baterii.
Może to wina tylko mojego modelu, bo ogólnie telefon super. Upadł mi parę razy, ale jest bardzo wytrzymały, nic nie pękło (poza case'em, ale to można wymienić), szybka się nie rysuje. Wygląda ładnie, jest lekki i poręczny (nie za duży, pisząc jedną ręką smsy można łatwo sięgnąć do każdej literki).
Wszystko super, tylko gdyby nie to zawieszanie się...
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 Jan 2016, 13:01
Nev
Mam ten telefon od prawie dwóch lat, więc mogę coś więcej powiedzieć. Lg l65 na początku sprawował się dość dobrze. Nie mulił, wszystko działało jak trzeba. Byłam zadowolona. Jednak po kilku miesiącach zaczął się ciąć, mimo regularnego czyszczenia cleanerem muli tragicznie - potrzebuje ok. 5 sekund namysłu zanim w ogóle raczy otworzyć wiadomości czy zwyczajnie wystukać numer żeby zadzwonić. Dodam, że nie instalowałam dużo aplikacji - same podstawowe + facebook i instagram.
Ma strasznie mało pamięci wewnętrznej i po niedługim czasie jest prawie cała zapełniona (pamięć podręczna, procesy w tle itp.). Wielu aplikacji nie można przenieść na kartę pamięci.
Poza tym lubi gubić zasięg. W tej chwili coraz częściej są problemy z wysłaniem zwykłego smsa. Do tego dochodzi problem znikającej klawiatury w trakcie pisania (w tablecie marki lg również pojawia się ten problem) ... masakra.
Bateria trzyma ok. 2 dni przy przeciętnym użytkowaniu (smsy, internet - raczej mało dzwonię).
Aparat robi zdjęcia słabej jakości nawet w świetle dziennym. Mój o wiele starszy telefon (samsung) robił lepsze foty mimo mniejszej rozdzielczości. Ale aparat nie jest tak istotny.
Obudowa kiepskiej jakości - choć na szczęście mimo kilku upadków nic się z nią nie stało. Irytująca jest powierzchnia ekranu (w moim odczuciu plastikowa) - strasznie się brudzi, trzeba ją czyścić lekko zwilżoną irchą.
Męczy mnie używanie tego telefonu i chce go jak najszybciej zmienić.
Ogólnie nie jestem zadowolona i nie polecam.
.241.93.1 | 21 Jan 2016, 09:01
Suyday
Telefonik jest rewelacyjny, nie zacina sie, dobrze jest wykonany, ma najnowszy system android, ma duzy wyswietlacz 4,3 cala. Naprawde polecam !!
.pila.vectranet.pl | 19 Jan 2016, 10:01
Dominator
Witam mam ten telefon od pół miesiąca i jestem bardzo zadowolony z tego telefonu telefon płynnie działa i się nie zacina ma najnowszy android 4.4 kitkat i jeszcze raz polecam zakup tego telefonu.
.pila.vectranet.pl | 15 Jan 2016, 18:01
Średnio , jak na Lg.......
Telefon jest OK.
Zalety:
wygląd
nie zacina się w ogóle
dużo aplikacji do pobrania w sklepie play
Wady:
Bardzo brzydkie tapety
Telefon jest za mały
Łatwo pęka szybka
nie śmiga.
Telefon jest dobry dla dzieci w wieku 8-13.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 Jan 2016, 20:01
Mixerr
Posiadam L65 od ponad roku, z poczatku telefon sprawował się nawet dobrze. Zaś około po miesiącu zaczął się lekko przycinać.
Dla wymagających użytkowników nie polecam.
Dla osób starszych/dzieci myślę, że telefon będzie odpowiednim zakupem.
Zalety:
-Tylna kamera (jak na taką cenę spełnia swoje zadanie zdecydowanie)
-Design
-Niezniszczalny wyświetlacz (po wielu upadkach z dość dużych wysokości ma tylko pare niewielkich rysek)
Wady:
-Zdecydowanie słaba bateria, czasem nie potrafi wytrzymać całego dnia na 25% jasności ekranu, porażka.
-Zacina się, po dłuższym użytkowaniu bardzo często, na początku trochę mniej
-Strasznie mało pamięci wewnętrznej
.centertel.pl | 05 Dec 2015, 12:12

Wszystkich opinii: 174. Pokazuję od 41 do 50.