R E K L A M A

LG G2
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 71 do 80.
69,9% 
 7,4% 
 22,6% 
darwyp
Dalece przeciętny telefon. Nie będę się rozpisywał o wadach mojego egzemplarza bo mam wyjątkowego bubla, ale proponuję poczytać forum. Kłopoty z GPS, kłopoty z LTE, wadliwy magnetometr, w większości nie działa aplikacja kompas. Aparat dalece przeciętny, ładne są tylko zdjęcia w dobrym świetle i makro, to co stwierdza Pan Adam w recenzji kamery to święta prawda. Napaliłem się na ten ładny telefon i żałuje decyzji. Bubel z kiepskim GPS, kiepski w porównaniu do mojej Limii 925 aparat. Chciałem zmienić Lumie ze względu na słabą baterie. Chciałem iść z nurtem wychwalaczy androida. Teraz wiem, że android to duża możliwość personalizacji i wiele kłopotów. Ubogi Windows po prostu działa i tyle można o nim powiedzieć. Oglądałem w sklepach Lg G2 i bardzo mi się podobał, a tu taki niewypał.
.dynamic.mm.pl | 06 Sep 2015, 22:09
ghodt
Nie polecam żółte plamy na wyświetlaczu i wtedy trzeba liczyć na łaskę LG
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Sep 2015, 17:09

Pako
Telefon posiadam od miesiąca, ale zaskoczył mnie niemiłosiernie. Wcześniej posiadalem S5 który nie raz chwycił lekkiego "miła". G2 spisuje się rewelacyjnie. Odpowiedni stosunek jakość-cena. Wykonczenie i ogólny wygląd na pewno bije na łeb S5. Jeśli zastanawiasz się tak jak ja się zastanawiałem między S5 a G2 to śmiało mogę polecić G2. Telefon jest z 2013 roku i dostał aktualizację do 5.0.2 to wskazuje na to że producent jest świadomy mocy telefonu i spokojnie daje gwarancję na to że będzie świetnie chodził. Po aktualizacji z 4.4 na 5.0.2 telefon jest jeszcze wygodniejsze w użytkowaniu. 4.4 antutu wynik 34-37 a na 5.0.2 39-42.
.centertel.pl | 06 Sep 2015, 14:09
Przyzwyczajon
+ Interfejs jest ładny i praktyczny
+ Ekran ma pożądne kąty widzenia
+ Telefon jest kompaktowy jak na swój ekran
+ Ma dość dobre wsparcie custom ROMów (najlepiej wariant D802)
+ Wygląda dość ładnie
+ Nie klika się przypadkowo przycisków z tyłu, ale trzeba się do nich przyzwyczaić
+ O baterii nie powiem złego słowa :p
+ Przyciski ekranowe są dla mnie wygodniejsze, bo łatwiej do nich sięgnąć, a chowają się gdzie należy
+ Odblokowywanie i blokowanie ekranu podwójnym stuknięciem jest ultrawygodne, bez tego już dla mnie ani rusz
+ Zdjęcia są bez zastrzeżeń
+ Nie zamula
+ Domyślna przeglądarka jako jedyna, którą znam, nie ma błędu klawiatury zasłaniającej wpisywany tekst w trybie pełnoekranowym
+ Wejście ładowarki jest na dole, bez udziwnień
- Typowo zimny odcień ekranu i podbity kolor zielony
- Tył się łatwo brudzi od palców
- Może się wydawać trochę ciężkawy, ale nie należy do ciężkich
- Trochę trzeszczy przy wpiętej ładowarce
Jeśli zależy Ci na kompaktowym telefonie z ekranem wygodnej wielkości, to nie ma żadnej innej opcji, ja po roku nie widzę żadnego następcy :) Kup, póki się da! :D Wszelkie inne rzeczy widać w specyfikacji.
.dynamic.mm.pl | 18 Aug 2015, 01:08

vonMoi
Witam. Recenzja to bardziej podkreślenie atutów G2 sugerując się troszkę G2 mini :-) Ja posiadałam LG g2 mini przez prawie rok. Niedawno mi go ukradli :-( Bez żadnego zastanowienia się wpisałam w allegro ten sam model! To w moim przypadku oznaka tego jak bardzo dobry telefon wyprodukował LG bo tak to pewnie chciałabym czegoś nowszego i nieznanego. Jestem pewna, że warto więc tym razem zamówiłam LG G2 a nie G2 mini. Nie miałam jeszcze styczności z tym telefonem ale jeśli jest to lepszą wersją tego mojego mini to musi być prawdziwy szał ciał :-) z tych wspólnych cech mogę zdecydowanie pochwalić te oryginalne przyciski oraz ekran wybudzania. Jest to naprawdę wygodne (były recenzje że ciężko się przyzwyczaić ale po jakimś czasie ciężko się odzwyczaić:) ) Teraz mam telefon zastępczy i gdy dostanę smsa stukam w tą szybkę za każdym razem bo taki mam nawyk, konieczność wzięcia do ręki telefonu/ klikania czegoś w telefonie żeby go odblokować jest w wielu przypadkach niepraktyczna. A i jeśli chodzi o kartę pamięci to czegoś tu nie rozumiem :-) Po pierwsze są dwie wersje 16 GB oraz 32 GB a po drugie 16 GB też nie jest wielką tragedią jeśli odpowiednio zagospodaruje się przestrzeń :-) już pomijam fakt, że informacja o braku slotu jest podana WSZĘDZIE więc kupujący powinien przed zakupem albo rozważyć kupno wersji 32 GB albo poszukać lepszego telefonu (hehe żart nie ma takiego). Mój mini miał słabszy aparat ale zdjęcia były naprawdę wysokiej jakości, filmy też (gdyby nie to, że złodziej ma ten film pokazałabym jak nakręciłam rozciągającego się po przebudzeniu kota- można było włoski liczyć a oczy błyszczały jakbym zrobiła zdjęcie z lustrzanki) tyle, że mój mini miał 8 mpx a G2 ma 13 mpx! :) Jestem przekonana o super jakości zdjęć tego telefonu. Jeszcze mogę polecić szybkość mini, rzadko się zacinał i nie musiałam czekać aż uruchomi się aplikacja. Często korzystałam z GPS i było to wszystko sprawne a mini ma 1 GB pamięci ram a G2 2 GB! :O Po prostu cudeńko :) jeszcze za taką dość niską cenę! niektórzy mówią, że cena niska bo wygląd taki o, plastikowy .. moim zdaniem jest ok, zaokrąglony poręczny a nie wielka metalowa cegła. Po za tym ja i tak używam gumowych ochraniaczy z różnymi wzorami więc możliwość personifikacji jest dla mnie wielkim plusem (tak samo zmienianie ikonek). Podsumowując miałam styczność z wieloma telefonami (nie bardzo mnie lubią, ciągle się niszczą, gubią)LG G2 mini po pierwsze wytrzymał ze mną wzloty i upadki czego bałam się najbardziej bo w moim mieście już wszystkie komisy z telefonami mnie znają przez poprzednie modele ;-( po drugie zaskoczył mnie wielofunkcyjnością, jest miliony malutkich szczegółów, których ciągle się namnażało także przy tym modelu nie grozi stagnacja, ciężko odkryć wszystko to co ma do zaoferowania bo tego jest mnóstwo :-) po trzecie jest tak ogromna możliwość ustawienia go "pod siebie" że naprawdę przyjemnie się z niego korzysta. A na sam koniec powiem, że jestem szczerze zadowolona z modelu G2 Mini, który jest słabszą wersją G2. Dlatego coś czuję, że w świecie smartfonów z androidem LG G2 teraz góruje :-) są teraz nowe modele G3, G4 i myślę, że jedynie one są lepsze od G2 no ale oczywiście droższe :-) pozdrawiam!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 Jul 2015, 09:07
JUVE GD
Telefon rewelacja. Bateria 2 do 3 dni normalnie po 5 miesiącach użytkowania . Możliwość zmiany prawie wszystkiego ikon itp. funkcje pilota i inne sa dużo lepsze niż u innych telefonach. wygląd super 5.2 cala a mniejszy od innych .
REWELACJA
LG dla mnie robi najlepsze telefony a przy okazji są tańsze.
.gdansk.vectranet.pl | 14 Jul 2015, 13:07
Opinia pomocna od użytkownika Marka
Jestem mega zadowolony.Już nie wiedziałem co kupić po S4 który powinien kosztować 500zł nowy ze względu na jakość i parametry.Czytałem testy oraz opinie o G2 i postanowiłem zaryzykować.Jestem pod wrażeniem.Mam wersję 32GB i mam w nosie karty pamięci.Wykonanie i użytkowanie na najwyższym poziomie.Po pół roku użytkowania LG G2 polecam wszystkim którzy szukają bardzo dobrego telefonu w smartfonie i na odwrót.
.play-internet.pl | 02 Jul 2015, 20:07
Kobieta
Piękny, zgrabny mimo 5 cali. Nie zawiesza się, chodzi szybko. Po odpowiednim skonfigurowaniu bateria spokojnie trzyma 3 dni przy korzystaniu z internetu i rozmowach. Świetny wyświetlacz, bardzo wyraźny. Nie brakuje mi slotu na karty pamięci, chociaż trochę się tego obawiałam przed zakupem. Bardzo szybko przyzwyczaiłam się do "pukania" w ekran oraz do umieszczonych z tyłu przycisków głośności i zasilania. Możliwość odbierania telefonu przykładając go do ucha, też jest bardzo fajnym rozwiązaniem dla mnie. Minusem jest żółte zabarwienie zdjęć wykonanych z użyciem lampy. Dźwięk muzyki z wbudowanych głośników też pozostawia wiele do życzenia (o dziwo, dzwonki fabryczne brzmią czysto). Innych wad nie widzę, jestem zadowolona z zakupu.
.174.251.110 | 27 Jun 2015, 17:06
Paweł
Genialny telefon, zepsuty jedną pierdołą: brakiem slotu MicroSD.
Gdyby toto chociaż miało 32 GB pamięci, jak starszy Optimus G, to by jeszcze jakoś uszło.
.centertel.pl | 24 Jun 2015, 22:06
ring-s
Bardzo miła niespodzianka po aktualizacji do Lizaka. Mam pełną obsługę słuchawek USB Plantronics .Audio 655 DSP. Na KitKat działały tylko przyciski zgłaszania i ściszania, na Lollipop działa wszystko.
.160.172.84 | 18 Jun 2015, 14:06

Wszystkich opinii: 296. Pokazuję od 71 do 80.