R E K L A M A

Lenovo P780
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 11 do 20.
52,2% 
 11,6% 
 36,2% 
swieczka
Mam ten telefon od 2 miesięcy. Kupiłam go na aliexpress. Jestem bardzo zadowolona. Jak na telefon za 350/400zł sprawuje się bardzo dobrze. Ekran jest wykonany z fajnego szkiełka - nie jest plastikowy (co czasem w Lenovo się zdarza). Telefon wygląda zgrabnie. Do tej pory zaciął mi się tylko raz - przycisk reset - wszystko śmiga dalej. Gdy użytkuje go normalnie (trochę gierek, facebook, kilka telefonów) bateria wytrzymuje około 4/5 dni.

Jestem bardzo zadowolona! Mimo, że premierę miał w 2013 dalej jest w czołówce.
.rzeszow.mm.pl | 24 Jun 2015, 21:06
dakard
Mam problem ze sprawanie telefony ze smartwatchem LG R. Ponoć w Lenovo jest problem z BT a co za tym idzie ze smartwatchami. Poza tym wszystko jak najbardziej ok
.225.160.116 | 19 May 2015, 13:05

wie1948
Nie mogłem pobrać aplikacji ze sklepu Google Play na smartfon Lenovo P780;
zwróciłem się do HelpDesk Lenovo i otrzymałem odpowiedź:
?Smarfony Lenovo nie są przeznaczone do sprzedaży na rynku europejskim i w związku z tym nie świadczymy żadnej usługi wsparcia dla tego produktu?.
Bateria jest super.
.121.125.219 | 01 Apr 2015, 18:04
ix
Witam, w odpowiedzi do księgowego. Posiadam 3 szt. Lenovo P780 owszem miałem problem z jedną sztuką że się wieszała restarty itd ale to była tylko i wyłącznie wina ROM'u po wgraniu innego sprawdzonego ROM'u - VIBE w jednym telefonie mam wersję 1,5 w pozostałych dwóch 2.0

telefon dociąga przy niewielkiej ilości rozmów nawet do 14 dni na jednym ładowaniu standardowo około 5-7 dni, użytkowanie bez problemów. co do firmy i tym bardziej nie mam zarzutu.
A telefon zgadza się jest chiński bo Lenovo to chińska marka produkowana w chinach tylko co przepłacać za jakieś galaxy skoro tutaj wszystko lepiej i taniej :)

p.s. wszystkie 3szt. posiadam już prawie rok :)
.adsl.inetia.pl | 30 Mar 2015, 10:03

sdfsadfcscf
Dla osób u których tel gubi zasięg!! Poszukajcie w sieci poprawki. Wystarczy w przeglądarce wpisać "lenovo p780 signal fix". O ile dobrze pamiętam to trzeba było podmienić 2 pliki i zasięg był okej.
.play-internet.pl | 21 Mar 2015, 20:03
księgowy
Wiadomość dla wszystkich omijać szerokim łukiem sklep BOMAR COM. Kupiłem u nich telefon Lenovo P780. Przysłano mi nowiutkiego bubla z chin który po uruchomieniu gubi zasięg a w zasadzie wcale go nie ma. Kiedy zgłosiłem usterkę zabawny "Pan" usilnie wpierał mi, że to z mojej winy. Nie dajcie się nabrać na pozytywne opinie o tym sklepie i tym modelu telefonu. Są to buble z chin a sprzedawca doskonale o tym wie.
.17.160.119 | 15 Mar 2015, 06:03
alvaro
Totalny badziew pseudo dual sim (albo 3G albo 2G w żadnym wypadku obie naraz) jeden numer IMEI gdzie w dual simach zawsze są dwa gubi zasięg. Na zdjęciach wygląda na oryginał a po zakupie okazuje się że to chinolski szmelc z gównianym softem nie warty funta kłaków. Omijać to badziewie szerokim łukiem.
.17.160.119 | 14 Mar 2015, 00:03
mario
Teraz model p780, wcześniej p770 a za pare chwil p90. obecny model mam od dwóch lat, w futerale oraz szkłem h9 wygląda dalej jak nowy. co do zasięgu można zmieniać "radio" i dobrać po siebię. na forum bogata wiedza, a i z systemami też spory wybór. Obecnie to android 4.4.2 wszystko chodzi jak najlepiej, bateria dwa-trzy dni ciągłej pracy, nie grania. Bardzo dużo telefonów w polsce ale nie słyszałem o żadnym który by miał awarię bez ingerencji ze strony użytkownika tzn źle wgrany soft( chociasz jest odporny na to) więc nie wiem skąd takie opinie.
Polecam z czystym sumieniem.
.myslenice.net.pl | 29 Jan 2015, 11:01
Darer
Mam od roku. Teraz działam na kitkat row 226 i nie mam nic do zarzucenia systemowi czy tel. Polecam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Dec 2014, 00:12
Mariusz
Posiadam telefon około miesiąca. Jestem bardzo zadowolony. Zasięg w domu mam na 1 czasem 2 kreski z 4 możliwych ale zawsze mogę odebrać i bez problemu porozmawiać bez obawy czy nie stracę zasięgu. Wcześniej miałem Blackberry później HTC ONE V i nie miałem tak dobrego zasięgu jak teraz. Zawsze musiałem go szukać. Część softu nie jest po polsku ale z podstawami języka angielskiego można wszystko znaleźć. Jestem bardzo zadowolony, normalnie używam a bateria przy takim zasięgu trzyma 4-5 dni. Oczywiście czasami używam wifi w domu i gram. Zdecydowanie polecam chociaż cena mogłaby być niższa.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 Dec 2014, 01:12

Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 11 do 20.