R E K L A M A

Huawei P Smart 2019
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 36. Pokazuję od 31 do 36.
66,7% 
 19,4% 
 13,9% 
Arti
Witam was moja recenzja opinia o tym p smart 2019 mam go już ponad miesiąc a wcześniej miałem p 20 lite i powiem wam że smart p 2019 jest gorzej wykonany obudowa plastikowa Ramu ma 3 GB aparat 13 mpx i brak USB s a i ten harczacy głośnik tragedia a p 20 lite ma 4 GB RAM aparat 16 mpxi obudowa z aluminium i szkła i USB c z szybkim ładowanie więc uważam że p smart 2019 jest gorszy i nie wart tych 1000 zł
.66.60.222 | 08 Feb 2019, 18:02
kamlot
Zalety:
Ma Androida 9
64gb pamięci
Wejście słuchawkowe
Fajny ekran Full HD
Ładny notch nie rzucający się w oczy
Szybko reagujący skaner
Naklejona szybka na ekranie
NFC

Wady:
Śliski więc polecam kupić wcześniej jakies etui nawet plastikowe ale etui to obowiązek!
Palcujacy się tył przynajmniej w wersji niebieskiej
Głośnik słabej jakości wg mnie
Wejście USB typu b ale mi aż tak bardzo to nie przeszkadza

Ten telefon z całego serca mogę polecić jeśli używa się głównie do social mediów i przeglądania neta
.199.192.107 | 28 Jan 2019, 22:01

Tommy
Telefon wizualnie bardzo ładny i nowoczesny, bardzo smukły i cienki z wejściem słuchawkowym i micro USB. Duży plus za Androida 9 i NFC. Wyświetlacz z łezką na przedni aparat - za to też duży plus - jest on w mojej ocenie dobry, biel wpada trochę w szarość, ale to tylko drobny szczegół i niekoniecznie dla każdego zauważalny. Mamy na nim naklejoną fabrycznie folię ochronną. Płynność działania oceniam naprawdę dobrze - oczywiście osoba przyzwyczajona do sprzętu wyższej klasy wyłapie różnice, ale i tak spodziewałem się, że będzie dużo gorzej, jestem mile zaskoczony. Aparat ze "sztuczną inteligencją" i "trybem nocnym", cudzysłów użyłem specjalnie, ponieważ wolałbym lepsze aparaty bez tych wynalazków, które jak dla mnie tylko z nazwy przypominają te z modeli flagowych, no ale trudno. Nikt przecież nie może oczekiwać, że telefon za 999 zł będzie robił zdjęcia, jak ten za 3000 zł. Nie jest bardzo źle, ale mogłoby być dużo lepiej. Zdjęcia w dobrym oświetleniu lub na zewnątrz wyjdą dobrze, ale w domu przy sztucznym świetle wieczorem tak sobie. Tryb nocny coś tam daje, ale w takich warunkach ogólnie jakość zdjęć dostateczna.
.0.125.36 | 24 Jan 2019, 20:01
Endy
Wady :
Cena zawyzona wart tak naprawdę z 600zl max cena do jakości wtedy by była. W sam raz.
Głośnik tragedia gorszej jakości dźwięk jak z zabawki chińskiej. Trzaski szumy piskliwy nie czysty nieprzyjemny dla ucha dźwięk.
Bardzo male ikony na pasku górnym mało czytelne.
Brak w androidzie Pie przydatnych opcji z z androida 7.
Sluchawki kiepskiej jakości lepsze dają do tanich telefonow.
Inna ładowarka może nie działać zadobrze bo są krótsze dlugsze końcówki USB.wiec ładować trzeba oryginalna
Brak wejścia typu C

Zalety :
Bateria nie najlepsza ale. Ok jest
Wyświetlacz bo fhd ma. Porównywany z HD jest różnica ogromną.
Android 9 pie
64gb minimum powinien. Każdy tel taka posiadać.
RAM 3gb daje rade.
Kupiony zaraz po wejściu do sprzedaży na razie bez zaciec.
.159.145.86 | 22 Jan 2019, 20:01

Szymek
Telefon super, wygląd świetny, nie zacina się chodzi płynnie i bez problemów. Posiadam go dopiero 4 dni i zaczynam go testować ale po tych dniach mogę go śmiało polecić.
.21.136.5 | 19 Jan 2019, 11:01
Dawid
Sprzedałem swojego wysłużonego s8, i miałem kupić mate 20 lite, ale w sklepie jak zobaczyłem P smarta 2019 po prostu się zakochałem. Miedzy samsungiem a P smartem póki co nie widzę dużej różnicy w kulturze pracy, jedyne co mnie odstraszało, to brak szybkiego ładowania, ale o dziwo nie ładuje się wcale długo telefon, no i 3GB ramu, ale również bez problemu, póki co daje rade. Bateria trzyma mega spoko, przy moim używaniu 2 dni. Słuchawki z zestawu daremne i dźwięk z telefonu wydobywany też dziwny. Za te pieniądze jest bezkonkurencyjny 999 zł [...] i wrażenia od s8 dużo lepsze :)
.156.135.232 | 09 Jan 2019, 15:01
Wszystkich opinii: 36. Pokazuję od 31 do 36.