R E K L A M A

HTC Windows Phone 8S
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 71 do 80.
53,1% 
 20,1% 
 26,9% 
Trzcinsky
Telefon mam od prawie dwóch lat. Wzięty w Plusie działa bez zastrzeżeń. Minus to slaby aparat i tradycyjnie w każdym smartfonie bateria. Super system
Windows Phone jest The Best szybko płynnie i bezproblemowo. Jednym slowem super telefon za male pieniądze????
.dynamic.mm.pl | 10 Apr 2014, 23:04
viikkii
Mam telefon od 10 miesięcy i ogólnie nie polecam. Na początku wszystko było świetnie, ale później zrozumiałam wszystkie negatywne opinie. Pamięć sama się zapełnia (usunęłam wszystkie aplikacje i dalej 0,00 MB), przez to nie mogę robić zdjęć (a i tak powinny zapisywać się na karcie pamięci), często sam wychodzi ze stron internetowych i jakby tego było mało to od niedawna mam problemy z połączeniami, w ogólnie nie słychać osoby do której dzwonie i muszę restartować telefon... masakra jednym słowem.
.135.173.186.static.kolnet.eu | 07 Apr 2014, 16:04

johny
Czekam na aktualizacje do windows phone 8.1, po zainstalowaniu aplikacji previews for developers ma być już po 10 kwietnia. Mam nadzieje ze to nada mu drugie zycie. Mozliwosc przenoszenia aplikacje na karte sim to super sprawa, dojdzie cortana, centrum powiadomien, pisanie swipe i wiele mozliwosci personalizacji. Po roku użytkowania telefon wygląda jak nowy i nie nosze go w pokrowcu. Upadał tylko z lozka na panele i nic mu sie nie stało. Super smartfon, chyba ze ktos potrzebuje bardzo dobrego aparatu, to odradzam, bo jest przecietny jak na 5 mpx.
.252.245.71 | 03 Apr 2014, 10:04
Rico
Po ok. pół roku używania myślę, że mogę wyrazić swoją opinię na temat tego telefonu. Sam w sobie nie jest zły. Po przesiadce z LG L3 było przez pewien czas czuć różnicę, ale niezbyt długo. Na początek zalety. Zakochałem się w Beats Audio, które faktycznie sprawia, że słyszany dźwięk jest czystszy pozwalają odkryć ulubione kawałki na nowo. Podoba mi się działanie aparatu, który raczej nie miał problemów z wykonaniem zdjęć na zewnątrz i wewnątrz pomieszczeń. Jedynym problemem były zdjęcia w ciemności, które nie zawsze wychodziły mimo włączonej lampy. Aplikacje chodzą dość płynnie, choć spodziewałem się trochę lepszego działania części aplikacji. Ciekawą funkcją jest możliwość pobrania kontaktów z sieci społecznościowych i połączenia ich z istniejącymi kontaktami, dzięki czemu mamy praktycznie wszystko w jednym miejscu. Ogromną wadą jest sklep z aplikacjami, których nie ukrywając jest dość mało. Wydawcy aplikacji traktują niestety Windows Phone po macoszemu w związku z czym nie możemy liczyć niestety na taką różnorodność aplikacji jak w przypadku Androida czy iOS. Często też wydawane aplikacje znacząco odbiegają jakością od swoich odpowiedników wydanych na konkurencyjne platformy. Dużym problemem jest dość mała pamięć, która jest zajęta w dużej mierze przez system, a dodatkowo nie wiem w jaki sposób kurczy się mimo systematycznie usuwanych aplikacji. Ponadto jest to system przy którym należy się pilnować z transferem, jeśli nie mamy wykupionego pakietu internetowego lub posiadany pakiet jest bardzo skromny. Ekran jest wystarczająco wrażliwy na dotyk, ale bardzo podatny na zarysowania i zapaćkanie palcami. Uważam, że jest to dobry smartfon dla mało wymagających użytkowników lub dla osób rozpoczynających przygodę z tego typu urządzeniami. Użytkownicy bardziej wymagający mogą jednak czuć się zawiedzeni. Oczekuję na aktualizację do Windows Phone 8.1, którą mają ponoć dostać wszyscy użytkownicy Windows Phone 8.
.prz.edu.pl | 01 Apr 2014, 20:04

Zdzisiławw
Ja ogólnie jestem zadowolony z telefonu, czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy da się wyłączyć wibracje przy używaniu 3 dolnych klawiszy?(cofnij, home, wyszukaj)
.dynamic.chello.pl | 31 Mar 2014, 11:03
Malineeczka125
Telefon mam od lata, jednak myślałam że będzie działał lepiej. Czasem sie zawiesza, ma mało przydatnych aplikacji i ekran jest bardzo podatny na palce, widać ślady. Szczerze, jak mi sie znudzi, wolę kupić telefon z androidem. System Windows jest niedopracowany.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 Mar 2014, 08:03
mika199123
mam telefonik od grudnia ubiegłego roku nie polecam po pierwsze mam problemy z akyualizacją długo się włącza nie można ustawić własnego dzwonka opcja jest taka ze trzeba pobrać. Telefonik cicho dzwoni bateria trzyma krótko raz na jakiś czas sam się wyłącza i nie kiedy trzeba pół godziny poświęcić aby sie włączył lipa totalna nie polecam
.183.176.141.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 22 Mar 2014, 13:03
alek
Telefon mam rok, nie spełnia moich oczekiwań. Brak możliwości przeniesienia kontaktów do innego aparatu ( nawet tego samego modelu ), barak programów obsługujących telefon. Bardzo łatwo można uszkodzić szybkę ( wymieniałem 2x, podobnie mieli moi koledzy z pracy ). Aparat robi ładne zdjęcia, ale tylko na zewnątrz. Mała pamięć wewnętrzna, która jest prawie cała zajęta przez system i kontakty. Poza tym można dzwonić i szybko obsługiwać menu.
.inowroclaw.mm.pl | 20 Mar 2014, 20:03
wesoła
Telefon jest nieziemski. Po utopieniu w jeziorze w wakacje (suszenie trwało przeszło tydzień- wada nie zdejmowalnej obudowy) i rozjechaniu przez samochód (wypadł mi prosto pod koła szalejącego taty) pękła tylko szybka. I tyle, dzieła, bez zarzutów mimo że pokruszony kiepsko wygląda. Zdjęcia jak na 5M są super. Chciałam tylko zauważyć, że zwykle nie traktuję tak ostro telefonów, a często same mi się sprzeciwiają ;) Wadą jest jedynie brak radia, jak dla mnie katastrofa słuchać ciągle tej samej playlisty (bo mi sie nie chce wgrywać innej muzyki, i trochę mało pamięci, przy czym ram mimo że nie wygląda imponująco sprawdza sie świetnie.
.dynamic.chello.pl | 20 Mar 2014, 03:03
użytkowniczka htc
Telefon nie spełnia moich oczekiwań. Mam go od roku . Po kilku miesiącach użytkowania zaczął sie zacinać po włączeniu Internetu nie mogę wysłać smsa . W konwersacjach pojawia sie brak wiadomości i nie da się nic z tym zrobić. Trzeba wyłączyć telefon . Chociaż to nie zawsze działa. Wi fi samo sie wyłącza. Nie polecam.
.adsl.inetia.pl | 16 Mar 2014, 10:03

Wszystkich opinii: 309. Pokazuję od 71 do 80.