R E K L A M A

HTC One
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 218. Pokazuję od 191 do 200.
60,6% 
 9,6% 
 29,8% 
misza
Witam, posiadam htc one od kilku dni. Telefon mnie mile zaskakuje, wcześniej posiadalem nokie e7. Trzeba się przestawić do innego systemu i klawiatury qwerty, w e7 miałem cały panel wysuwany tutaj pisze po szybce i palce uciekają. Jeden i drugi tel z obudowa aluminiowa, co mogę się doczepic to w nokii w oryginalnym etuii powstawaly małe dziurki gdy dostał się piasek tutaj zobaczę. Bateria 2 dni przy dużym użyciu telefonu, wlaczony internet, sporo rozmow, oglądanie filmów. Pewnie później wytrzyma trochę dłużej przy mniej wymagajacym uzywaniu. Minus kabel z ladowarki bardzo krotki. Dźwięk muzyki oglądanie filmow przy tych głośnikach rewelacja. O serwis się nie martwię, nie całe dwa lata i nowy telefon. Tel cieniutki i bardzo lekki, w porównaniu do nokii. Nawigacja działa, opla tez. Telefon nie zacina bardzo szybko reaguje na polecenia. Pozdrawiam
.147.126.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 17 May 2013, 22:05
Don
Telefon od wczoraj w play...
.web.vodafone.de | 16 May 2013, 14:05

Edek
Mam prośbę do tych co piszą, że mają ten fon. Niech umieszczą kilka fotek.
.tktelekom.pl | 08 May 2013, 06:05
trance
Wrażenie pozytywne z użytkowania htc jest solidny i ma fajne wnetrze...tc ma swoich zwolenników ktorzy jak sie go uczepia to nie chca innego telefonu :) niestety nie zgodze sie z opinia wcześniejszą,ze wybiera HTC gdy przeszkadza mu kiepska jakosc wykonania samsungów lub złe wyswietlacze np w Xperii Z...

taka opinia w ogole nie powinna byc brana pod uwage bo niestety lub stety ale wyswietlacze w Sony są fenomenalne a w XPerii Z to już majstersztyk...klasa sama w sobie, a samsung mozna powiedziec ze jakosc wykonania jest taka sobie ale tylko dlatego,ze za cene wyższych modeli samsunga mozna wymagać więcej...
.dynamic.chello.pl | 08 May 2013, 01:05

krz17
tak to prawda HTC jest trudny do naprawy bo jest z 1 kawałka aluminium to to wada jak i duża zaleta
a mojego punktu widzenia nie miałem fona który by mi się zepsuł ale może jestem wyjątkiem lecz zawsze dbałem o telefony wiec kwestia użytkowania
zawsze można kupić plastikowego galaxy S34 który dostał 8/10 ptk co do maprawy
.dynamic.chello.pl | 06 May 2013, 16:05
agilera
Witam
Nosze się z zakupem telefonu HTC ONE ale jest jedno ale.....!
Serwis i pogwarancyjny . Czytałam wiele opini na temat jedynego serwisanta w Raszynie i nie wygląda to zachęcająco!!! Może ktos ma doświadczenia w tym względzie.
.dynamic.chello.pl | 01 May 2013, 13:05
marines
U państwa w serwisie jest wyświetlone, iż ten telefon jest dostępny u naszego operatora, t-mobile. Chciałbym wiedzieć skąd państwo mają taką wiadomość gdyż wchodząc na stronę(t-mobil), nie widzę żadnej wzmianki o tym, aby był ten telefon u nich. Prosiłbym o w miare szybką odpowiedź, dziekuje i pozdrawiam.
Po pierwsze bardzo proszę zadawać pytania we właściwym miejscu. Po drugie: w zakładce "Ceny" na karcie telefonu są nazwy wszystkich taryf, w których telefon jest dostępny. W tej chwili są to wyłącznie taryfy biznesowe. Bardzo proszę skonsultować się z biurem operatora w sprawie bliższych szczegółów. (jf)
.adsl.inetia.pl | 18 Apr 2013, 23:04
maniek_w2
Mam telefon od 2 tygodni, jestem naprawdę mile zaskoczony, przede wszystkim wykonaniem. Jest on wykonany perfekcyjnie, nie za duży ani za mały, w dłoni leży dobrze, jest masywny i czuć go w ręce jak i kieszeni ale to jest dla mnie plus. Na HTC ONE przesiadłem się z SGS2, najbardziej obawiałem się o wyświetlacz ale różnica jest naprawdę minimalna, na SGS2 są bardziej wyostrzone kolory ale ciężko to zauważyć. Porównałbym wyświetlacz do Iphone 4s między tymi dwoma różnicy nie zauważyłem. Szybkość telefonu jest więcej niż wystarczająca,nic nie muli ani się nie zawiesza, bateria trzyma nie źle choć jest wbudowana na stałe ponoć ma starczyć na 800 cykli, czyli przy codziennym ładowaniu na ponad dwa lata. Warto dodać ,że telefon ma wbudowany port podczerwieni który w połączeniu z wgraną apką daje nam pilota do sprzętu RTV w domu. Zapomniał bym o głośniczkach z Beats Audio które jak na telefon są bardzo bardzo dobre:) Zdjęcia też są eleganckie ale wydaję mi się że SGS2 z 8mp robi troszkę lepsze..
Podsumowując, wahałem się między SGS 4 a HTC One i nie żałuję wyboru, jeżeli komuś przeszkadza kiepskie wykonanie Samsungów i kiepskie wyświetlacze innych firm np Sony Xperia Z, HTC jest idealnym wyborem.
.wlms-broadband.com | 18 Apr 2013, 19:04
PanPrzypadek
Mieszkam za granicą i tutaj w pewnym sklepie pisze ze ten telefon ma 3GB RAM, czyżby błąd?
Niektórzy nazywają to raczej "kreatywnym marketingiem. Mnie uwierzysz na słowo? A jeśli mamy kontrakt reklamowy z producentem albo jesteśmy nierzetelni i kłamiemy jak z nut? A błędy popełniamy jak dysgrafik w 4-stronnicowym eseju pisanym ręcznie? Nie wolisz sprawdzić sam? http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-one/#specs
(jf)
.opera-mini.net | 12 Apr 2013, 19:04
rzyg rzyg
Niesamowite że wszedł do sprzedaży tak szybko.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 Apr 2013, 21:04

Wszystkich opinii: 218. Pokazuję od 191 do 200.