R E K L A M A

Goclever Quantum 4
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 239. Pokazuję od 181 do 190.
43,9% 
 36,0% 
 20,1% 
joten52
Kolejne 10 dni i dalsze pozytywne wrażenia. Bateria trzyma bardzo ładnie,nieużywany po trzech dniach 92% naładowanie. Trochę słabsza jak czuwa na dwóch kartach, ale to normalne. Po godzinnej rozmowie, naładowanie spadło o 9%. Powierzchnia ekranu pokryta szkłem, ale dość twardym, na razie żadnych rys nie przyjęło. Trochę problemów na początku sprawia tłumaczenie, bo wyskakują komunikaty na które nie wiadomo jak odpowiedzieć. Podobnie jest z obsługą karty tej czy tamtej akurat. Ciężko to połapać, bo telefon sam ustawia sobie priorytet. Ale to jest do opanowania. Jak miałem myPhone 8810 duo, to były dwa klawisze oznaczone A i B i wciskałem ten którą kartę obsługiwał. Tu jest inaczej. Pozostałe wypowiedzi zawarte w mojej opinii sprzed 8 dni są bez zmian.
.jeleniagora.vectranet.pl | 15 Nov 2013, 23:11
piotr
Po trzech dniach z tym oto, skapitulowałem i kupiłem Nokie 6303i i w końcu mogę porozmawiać przez telefon jak człowiek.
.play-internet.pl | 13 Nov 2013, 23:11

Bodzio
Aero2 śmiga idealnie Hotspot WiFi również elegancko chodzi Nie wiem dlaczego mają tutaj znak zapytanie.Tylko trzeba skonfigurować Hotspot.Za tą kasę świetny telefon nie jednego samsunga w podobnej cenie rozkłada na łopatki.
.239.125.193 | 13 Nov 2013, 12:11
joten52
Trzy tygodnie używania mojego Q4 przynosi same pozytywne opinie (mam równolegle Galaxy NOTE za 8 x większą kwotę, więc jest porównanie). Od razu chcę zapodać, że bardzo dobrze odtwarza głośnik zewnętrzny, a także rozmowy wte i wewte są świetnie słyszalne. Poza tym program total recall tak świetnie nagrywa rozmowy, że brzmią jak nagrywane w pokoju obok siebie siedzących osób. Normalnie używam bluetootha, więc aparat siedzi w kieszeni. Wygląda na to, że różne telefony są ustawione bardzo indywidualnie. Płynnie chodzą gry, łącznie z wściekłymi ptakami. Nie zdarzyło mi się zacięcie czy zatrzymanie. Odstawiam na bok funkcje fot-wideo: jakość marna, ale takie było założenie ładując doń 2mpix aparat. Ewentualnie babcię w trumnie można pstryknąć, i to dobrze oświetloną. Natomiast praca dwóch kart, czy aeo2 bez problemu. Jakość wyświetlacza ekstra. Zero martwych pixeli, kolory dość soczyste, a jasność ekstra. Lepsza niż w Galaxy NOTE. Filmy fabularne odtwarza bez jednego zacięcia, na aero2 oglądałem całe odcinki seriali bez jednego przystanku. Jakość wykonania bez zarzutu. Jedna twarda i sztywna bryła. Zaznaczam jeszcze raz: mój egzemplarz nie wykazywał jak dotąd ani jednej wady z tych, o których pisze ten czy ów, więc widać, że intencjonalnie jest to dobre urządzenie. Trzeba tylko dobrze trafić i ewentualnie podregulować. No i nie wymagać cudotwórczości od urządzenia w tej cenie. Jest na prawdę niska i kupiłbym jeszcze raz tak samo.
.jeleniagora.vectranet.pl | 09 Nov 2013, 22:11

joten52
Trzy tygodnie używania mojego Q4 przynosi same pozytywne opinie (mam równolegle Galaxy NOTE za 8 x większą kwotę, więc jest porównanie). Od razu chcę zapodać, że bardzo dobrze odtwarza głośnik zewnętrzny, a także rozmowy wte i wewte są świetnie słyszalne. Poza tym program total recall tak świetnie nagrywa rozmowy, że brzmią jak nagrywane w pokoju obok siebie siedzących osób. Normalnie używam bluetootha, więc aparat siedzi w kieszeni. Wygląda na to, że różne telefony są ustawione bardzo indywidualnie. Płynnie chodzą gry, łącznie z wściekłymi ptakami. Nie zdarzyło mi się zacięcie czy zatrzymanie. Odstawiam na bok funkcje fot-wideo: jakość marna, ale takie było założenie ładując doń 2mpix aparat. Ewentualnie babcię w trumnie można pstryknąć, i to dobrze oświetloną. Natomiast praca dwóch kart, czy aeo2 bez problemu. Jakość wyświetlacza ekstra. Zero martwych pixeli, kolory dość soczyste, a jasność ekstra. Lepsza niż w Galaxy NOTE. Filmy fabularne odtwarza bez jednego zacięcia, na aero2 oglądałem całe odcinki seriali bez jednego przystanku. Jakość wykonania bez zarzutu. Jedna twarda i sztywna bryła. Zaznaczam jeszcze raz: mój egzemplarz nie wykazywał jak dotąd ani jednej wady z tych, o których pisze ten czy ów, więc widać, że intencjonalnie jest to dobre urządzenie. Trzeba tylko dobrze trafić i ewentualnie podregulować. No i nie wymagać cudotwórczości od urządzenia w tej cenie. Jest na prawdę niska i kupiłbym jeszcze raz tak samo.
.jeleniagora.vectranet.pl | 09 Nov 2013, 22:11
ml
O co chodzi z głośnością, mam telefon od 2 tygodni i wszystko słychać super. Telefon chodzi jak żyleta, w antutu ma 10800pkt, czyli lepiej niż samsung galaxy s2.
.echostar.pl | 07 Nov 2013, 22:11
Telefon!
Jednak, aby z niego dzwonić, należało by zrobić coś z jakością dźwięku z mikrofonu. Nasz rozmówca słyszy raczej stłumiony bełkot, niż wyraźną mowę... (podkręcanie głośności nie ma tu nic do rzeczy).
.internetia.net.pl | 06 Nov 2013, 20:11
SuperKowalski
Pamięć RAM kompletnie go rozkłada. Oczywiście jeśli robisz coś ponad telefonowanie, a w końcu po to są smartfony! Ot i masz polsko my$l techniczną - robisz specyfikację pod cenę. Ale towar jest dla Kowalskiego, który bedzie telefonował ze SMARTFONA, kurna, bo to tera modne.
.226.117.40 | 06 Nov 2013, 09:11
Kicik
Telefon przetrwał chrzest bojowy, czyli jego pierwszy upadek :D
.xdsl.centertel.pl | 05 Nov 2013, 20:11
korpi
Radio ma RDS.
Możecie dać już "nastepce" (Insignia 5)
.internetdsl.tpnet.pl | 05 Nov 2013, 10:11

Wszystkich opinii: 239. Pokazuję od 181 do 190.