R E K L A M A

Goclever Quantum 4
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 239. Pokazuję od 141 do 150.
43,9% 
 36,0% 
 20,1% 
Michał
Mam go od wczoraj i póki co jestem zadowolony. To mój pierwszy smartfon, więc nie mogę porównać go z innym, ale poprzedni telefon Nokia C3 01 jest przy nim niczym. Wszystko działa płynnie, tylko jakoś rozmów rzeczywiście mogła być o wiele lepsza
.mlyniec.gda.pl | 28 Jan 2014, 13:01
Trtojan27
Telefon pierwsza klasa. kolega ma Samsunga Galaxy S Plus ktory nowy kosztuje 500 zl. Ogolnie pobawil sie chwile Quantumem 4 i chyba sie leciutko wkurzyl:) Fakt ze jedyne co ma gorsze (przynajmniej zauwazalnie) to aparat.

Plusy
- Spory Czas pracy na baterii
- Swietny ekran
- Plynne dzialanie nawet bardziej wymagajacych gier
- Fejsy , Gpesy , Internety i inne aplikacje :)
- ma diodke z ktorej robimy latarke
- Tani jak barszcz!!!

Minusy
- Tragiczny aparat
- Malo pamieci Wbudowanej (4 gb z czego dostepne troche ponad 1 gb), ale mozna uzywac kart SD do 32 gb
- Brak podswietlanych klawiszy funkcyjnych
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Jan 2014, 22:01

Lakomczuch
Miałem wątpliwości co do tego telefonu, boo pamiętam co było z tabletami od tej firmy. Jednak po przeczytaniu recenzji i opinii użytkowników zdecydowałem się go kupić. Kupiłem go trzy dni temu. Oto spostrzeżenia po tych kilku dniach:
-Plastik dobrej jakości, porównywalnie z tymi od renomowanych producentów.
- Mieszkam na osiedlu w lesie na obrzeżach miasta ok 50 tysięcy, zasięg tam nie jest rewelacyjny. Jednak ten telefon ma dobrą antenę, na poprzednim telefonie htc desire z, bywało różnie.
- Co do głośnika (w związku ze słowami przedmówców) mój działa całkowicie sprawnie, zero problemu.
- Bateria trzyma zadowalająco, standardy utrzymane.
- Działa bardzo płynnie mimo tych 512ram.
- Jedyny problem to brak polskiego słownika w bazie klawiatury, ale łatwo to rozwiązać przez zainstalowanie aplikacji Kii Keyboard oraz słownika polskiego do tej apki, wszystko dostępne za darmo w sklepie play. Krótko, stosunek cena/jakość jest świetny, aż ciężko uwierzyć, że nie ma żadnego haczyka. Zdecydowanie polecam. Jest to wypowiedź z perspektywy człowieka o niewygórowanych oczekiwaniach, wiadomo, że ten telefon to nie kombajn, ale w zupełności wystarczy do przeciętnego użytkowania: sms, dzwonienie, aplikacje organizacyjne, czasem facebook, pliki pdf/office.
.retsat1.com.pl | 27 Jan 2014, 12:01
macko1986
Telefon naprawde godny polecenia,smiga bardzo fajnie. Smartfon za rozsadne pieniazki.
.static.gprs.plus.pl | 27 Jan 2014, 07:01

Amil112
Jestem posiadaczem tego telefonu od kilki dni i musze przyznać, że na jego możliwości jest aż za tani. Spokojnie można by dać za niego nawet te 399 zł. Do tej pory ani razu mi się nie zawiesił, ani nawet nie przyciął, mimo że si3 nim bawię non stop. Polecam.
.189.219.111.skyware.pl | 24 Jan 2014, 10:01
Ela
Super telefon jestem bardzo zadowolona. bateria trzyma mi juz 4 dni i zostalo jeszcze 45%. Z głośnikiem był jakieś problem ale sa informacje na internecie jak się tego pozbyć. Aparat mi lepszy nie potrzebny. Czulszy od wcześniejszego mojego telefonu HTC który był koszmarny w użytkowaniu (wolny i mało czuły). Dla Goclevera po kilku miesiącach użytkowania 10/10.
.meganet.com.pl | 16 Jan 2014, 22:01
Brada
Mam czarnego od dwóch dni. Poprostu igła. Miałem Samsunga Galaxy Young, przesiadka ze sputnika na rakietę.
.dynamic.chello.pl | 16 Jan 2014, 17:01
oofo
Wielki pozytyw. Kolega kupil go w x-comie, powiedzieli mu ze te wady z glosnikami mialy modele starszej serii, wszystkie nowe (grudzien 2013) juz sa ok. Kupil, posprawdzal i byl bardoz zadowolony, więc i ja go kupilem zwracając uwagę na ta date produkcji. I naprawde jest swietny.
- nic sie nie wiesza ani nie cina, strony chodza bardzo plynnie
- jasny, duzy, czytelny obraz
- czuly ekran dotykowy
- dziala mi na nim automapa jak i od wczoraj gta3 bez zadnych problemów i zaciec
- duzo bajerów
- dziala darmowy internet AERO2, a można tworzyć takie hot-spot, wiec mozemy udostepnic darmowy internet na laptop czy innemu uzytkownikowi
- telefon ma juz praktycznie odrazu wszystko skonfugurowane typu mms/internet, tylko wlozyc karte i dziala
- niska cena to ogromny plus
- w zestawie w pudelku dostajemy nawet folie ochronna na ekran

Podsumowujac mam telefon/ tablet/ konsolke do prostych gier (choc gta 3 ma juz wieksze wymagania a spokojnie daje rade) i przegladarke darmowego internetu w jednym malym urzadzeniu. Wady - to oczywiscie wspominany aparat, a że ja używam rzadko to mi nie przeszkadza, awaryjnie jak cos to jakiś jest. Innych nie dostrzegam jak na razie.
.dynamic.chello.pl | 16 Jan 2014, 14:01
Sebastian
To był mój trzeci telefon z androidem. Zajął miejsce HTC Desire C. Różnica w telefonach po przejściu była drastyczna w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Był to mój pierwszy Dual Sim i uważam, że warto było wydać 300 zł na ten telefonik.
Jako plusy tego telefonu uważam:
- czas pracy na baterii przy włączonym pakiecie internetowym i pisaniu sms - po całym dniu połowę baterii zjadło;
- Sim Management - mechanizm zarządzania kartami SIM - możliwość ustawienia, że z karty pierwszej idą sms, z drugiej się dzwoni i używa internetu;
Minusy telefonu:
- słaby aparat
- brak diody powiadomień
- nie do końca przetłumaczony system
- tragicznie grająca muzyka - mi brakowało beats audio z HTC Desire C
.222.27.120 | 16 Jan 2014, 13:01
Artur
Mam ten telefon od miesiąca. Nie ukrywam, że kupiłem jako ciekawostkę za 299. I jestem bardzo zadowolony, ewidentnym minusem jest aparat (ale że normalnie korzystam z iphona aparat nie miał dla mnie znaczenia).
Jak na razie po miesiącu użytkowania nie widzę wad. Wszystko działa sprawnie i szybko, bateria u mnie trzyma przez 2 dni, przy synchronizacji 3 kont pocztowym załączonym wifi i transmisji 3G.
.internetdsl.tpnet.pl | 14 Jan 2014, 10:01

Wszystkich opinii: 239. Pokazuję od 141 do 150.