R E K L A M A

Doogee S68 Pro
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 11 do 17.
41,2% 
 47,1% 
 11,8% 
adamkarmazyn@hotmail.com
Niestety, po miesiacu uzytkowania zmieniłem zdanie o tym smartfonie. Prosze sobie wyobrazic, ze po czwartym umyciu pod bieżącą wodą padly boczne przyciski. Pozdrawiam!
.105.93.76 | 19 Mar 2020, 17:03
Adam Karmazyn
Ja też podpisuje się pod poniższymi opiniami, ten tele naprawdę dobrze działa, pracuje na nim i tylko na nim (nie używam komputera, robię na wszystko - doslownie!) już 3 miesiące. Obudowa duzo wytrzymuje. Polecam dla ludzi obeznanych z tym typem smartfonów.
.105.93.76 | 04 Mar 2020, 23:03

Hardman
Jak wcześniej opisane zalety dodam tylko jedyną wadę to waga. Ale zawsze można użyć w samo obronie :)
.90.78.207 | 13 Feb 2020, 18:02
Makalele
Witam, mam ten telefon już ponad miesiąc.naprawde świetny telefon,bateria trzyma kilka dni, zdjęcia są bardzo dobrej jakości.jedno pytanie: na niektórych stronach pisze DUAL SIM ale jest tylko slot sim i kart tf, czyli jednak nie ma DUAL SIM? Dzięki za odpowiedź!
.173.41.60 | 06 Feb 2020, 14:02

Gwolf
Polecam. Telefon używam od 5 tygodni i nie żałuję wyboru. Obudowa wygląda ładnie, i widać że jest solidna, napewno dużo wytrzyma. Telefon jest gruby i dość ciężki ale przecież to pancerniak więc trzeba się z tym liczyć. Po kilku dniach można się przyzwyczaić. Ekran ładny i wyraźny ale sporo miejsca zostało zmarnowane przez dość grube ramki i wielki podbródek. Głośnik gra głośno i czysto ale dużym minusem dla mnie jest to że jest tylko jeden. Aplikację otwierają się szybko i sprawnie bez zacięć.Bateria wytrzymuje nawet 3 dni więc jest bardzo dobrze. Pełne naładowanie jej na kablu trwa około trzy godziny. Bezprzewodowo około ośmiu godzin. Wodo i pyło odporność to dodatkowe zalety które są wielkim plusem dla tego sprzętu. Tym bardziej że telefon kupiłem za około 700 zł więc w tej półce cenowej na rynku nie na lepszego pancerniaka. Aparat robi ładne zdjęcia w dzień a także w nocy gdy fotografowany obiekt jest oświetlony. W telefonie faktycznie nie ma wejścia jack 3,5 mm mimo że producent twierdzi inaczej.
.133.37.244 | 01 Feb 2020, 10:02
Janko
Bateria dzik dosłownie 3 dni średnio-bardziej intensywnego użytkowania. Czas włączonego ekranu to 15 godzin!!! Jakość połączeń ok wyświetlacz też fajny. Aparat miłe zaskoczenie działa i zdjęcia akceptowalne robi a nie tylko "jest" w takich telefonach. Największa wada to jego wielkość bo kawał parówy z niego.. Do admina do poprawki on nie ma Audio Jack 3.5 mm jest tylko USB C i trzeba przelotkę stosować.
Muszę uwierzyć na słowo, bo producent niestety o tym nie informuje. (jf)
.31.163.134 | 18 Jan 2020, 15:01
Gwolf
Wymiary tego telefonu: 163,5 x 80 x 16,4. Waga: 238 gramów. Opinie wystawię kiedy otrzymam telefon.
Dziękuję, uzupełniłem wymiary i kilka innych detali, które uzupełnił producent. (jf)
.173.138.48 | 28 Nov 2019, 19:11
Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 11 do 17.