R E K L A M A

Asus Zenfone Max Pro M1
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 35. Pokazuję od 11 do 20.
74,3% 
 5,7% 
 20,0% 
snail
2 tyg przemielania netu zeby wybrać słuchawkę i padło na Asusa..
na+
-cena/jakość snap 636 bat 5tys i 4/64 pamieci to zgrany zespół do sprawnej nawigacji po systemie i apkach( nie zamierzałem grać :) a i tak pubg zainstalowany )
-wyswietlacz/dotyk/kolory w zupełności ok bez zastrzezen
-system nieweim..???? bo odrazu wywaliłem
poszedł AEX + root + brak reklam(adaway)+ Viper do dźwięku (czysto i głośniej niż Stock)+ gcam i fotki są mega lepsze
po takich modach ten smartfon daje radę a da się więcej ukrecic.. system AEX to kozak jeśli chodzi o dostosowanie wszystkiego pod siebie kolory czcionki czujniki przyciski skróty co tam se wymysle.. 2 dni na baterii jak się uspokoję będzie 3 i wiecej
.6.111.234 | 22 Apr 2019, 22:04
Piotrek 20
Witam!
Mam ten telefon od miesiąca zakupiony za 899 zł wydawało mi się dużo bo na telefon nie każdy lubi wydawać sporo gdy zobaczyłem jego następcę M2 spodobał mi się bardzo no ale sprzedawcy namawiali mnie na ten właśnie model. Szczerze co mogę powiedzieć po tym miesiącu z tym telefonem to:
- Bateria niby taka spora ale mi wytrzymuje 2 dni czasami 3 dni zależy od użytkowania
- System były zabezpieczenia Androida, ale kiedy aktualizacja?? Niby mamy dostać niby wersja beta jest testowana w Indiach więc liczę że w II kwartale tego roku dostaniemy Androida 9.
- Ogólnie dla mnie za dużo pamięci jak 64 gb, bo wykorzystuje 34% pamięci, ale to zależy jak kto uważa ;) Ani razu mi się nie zaciął to na ogromny plus.
- Aparat uważam jak na podwójny to mega słabo, niby aktualizacja ma nam to zniwelować i dlatego tak czekam na tą aktualizacje.
- Ładować się ładuje szybko
- System jest czysty i to na plus bo od innych producentów nakładki bywają ciężkie
Ogólnie polecam ten telefon osobom które pracują na tym telefonie i traktują jako narzędzie pracy. Zasięg łapie bardzo dobrze, bo mieszam na wsi i jest super. Ogólnie sprawuje się super polecam Serdecznie.
.20.44.31 | 15 Apr 2019, 11:04

Kamilos
Macie błędy w opisie. Telefon ma szybkie ładowanie. I jest możliwość użycia dwóch kart sim plus do tego sd. Telefon jest git. Mam go pół roku i petarda.
Jeżeli Asus podaje gdzieś standard szybkiego ładowania, chętnie poprawię - poratuj linkiem do strony producenta, gdzie jest taka informacja. Jeśli chodzi o układ kart, to przecież podajemy wyraźnie brak hybrydy - nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. (jf)
.173.176.206 | 26 Mar 2019, 18:03
Pablo
Smartfon genialny w tym przedziale cenowym bateria ogromna trzyma 2 a nawet 3 dni, goły android bez zbędnych nakładek, szybki procesor 4 giga ram, 64 pamięci wewnętrznej, NFC wszystko co potrzebne, słaby aparat - o tym trzeba pamiętać.
W tej cenie 999 zł najlepszy
.146.49.144 | 23 Feb 2019, 13:02

Bartek
Telefon spoko, parametry ok, pierwsze wrazenie: że troche duży, ciężki i ma śliską obudowe aluminiową. Trzeba uważać żeby nie wypadł z ręki. Śmiga sprawnie, design raczej neutralny, nie wyróżnia się niczym szczególnym, cienki to fakt. Dla mnie najważniejsza bateria i szybkość, aparat-z tym słabo, a za tą cenę nic lepszego raczej nie znalazłem z takimi parametrami. Duże ziarno przy nagrywaniu filmu wieczorem ale jest lampa i z jednej i drugiej strony aparatu wiec nadrabia jak może. Fajny, podoba mi sie pamięci dużo. Polecam!
.112.98.200 | 01 Feb 2019, 12:02
Elen
Miałem poprzedniego Asusa Zenfona Max( zc550kl) i muszę stwierdzić, że bateria w tym telefonie to obraza dla tej serii. I nie pomaga fakt, że się szybko ładuje. Chciałem kupić telefon, który potrafi DŁUGO wytrzymać bez ładowania. Owszem wytrzyma dłużej niż przeciętny smartfon, ale to nie o to chodzi. Coś tu zdecydowanie zawiodło.
Jeśli ktoś szuka telefonu, który rzeczywiście wytrzyma dłużej to niech weźmie ten starszy lub szuka u innych prod. . Nie mogę go pozytywnie ocenić. Zawiodłem się na marce, którą bardzo lubiłem.
.173.176.251 | 31 Jan 2019, 13:01
Miszkurka2000
BATERIA 14 godzin na włączonym ekranie! przez 2 dni, no sam nie mogę uwierzyć, przy 2 aktywnych kartach sim, karcie pamięci rozmowach zwykłych i video, instalowaniu aplikacji, internecie itd. Posiada złącze słuchawkowe, radio FM i nie ma żadnego głupiego notcha. Bardzo głośne dzwonki, głośno słyszalny rozmówca, Android 8.1 z aktualizacjami z grudnia 2018. Kupiony za 999 zł. Zdecydowanie polecam.
.88.172.144 | 21 Jan 2019, 20:01
Majkel79
Witam.Jestem posiadaczem Asusa Zenfone Max Pro M1.Ogólnie jestem zadowolony z telefonu tylko jednego mi w nim brakuje a mianowicie folderu z motywami.Próbowałem zainstalować jakikolwiek motyw spoza sklepu Play na Asusa ale niema takiej możliwości.Może jest gdzieś informacja na temat tego jak zainstalować jakiś inny motyw?Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
.90.114.118 | 07 Jan 2019, 07:01
AnGol
Ma NFC bo płaciłem zbliżeniowo tym telefonem.
Podstawą jakiejkolwiek rozmowy na temat specyfikacji musi być jej przeczytanie. W całości. Pozdrawiam. (jf)
.47.39.217 | 21 Dec 2018, 19:12
zaba72
Wahałem się pomiędzy mi max 3 i asus m1 max pro w sklepie ME asus był,a na mi trzeba czekać. Poszedłem na parking i w samochodzie poczytałem na necie o tych fonach - wygrał asus.Opinie i dane z MGSM + Youtube.Asus spełnia moja wymagania , bateria ok.1,5-2 dni mego użytkowania, aparat gorszy niż w mojej motce X Play ale ogólnie telefon śmiga... POLECAM za 1099,99 warto
.77.223.17 | 17 Nov 2018, 19:11

Wszystkich opinii: 35. Pokazuję od 11 do 20.