R E K L A M A

Apple iPhone 5s 16GB
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 131. Pokazuję od 41 do 50.
65,6% 
 13,7% 
 20,6% 
Mavver
Jest to mój pierwszy Iphone. Wczesniej miałe średniaka Androida i Lumię 535. Po przesiadce na starego 5s odczuwam przepaść. Telefon działa bardzo płynnie i korzysta się z niego bardzo przyjemnie. Bardzo dobra jakośc rozmów. Polecam każdemu kto zastanawia się nad zakupem Androida ze średniej półki - w tej cenie macie 5s w dobrym stanie. Jedyny odczuwalny minus to brak swype.

W pozostałych kwestiach zgadzam się w moim przedmówcą (@zanudzasz
), tj:
PLUSY:
- bateria wcale tak szybko nie znika nawet przy intensywnym użytkowaniu, jeśli jasność ekranu jest zmniejszona (nie na maksa, ale poniżej połowy)
- telefon chodzi szybko, nie zacina się
- odcisk palca chodzi na prawdę dobrze
- ładuje się dosyć szybko
- jest bardzo poręczny, można pisać smsy w jednej dłoni, bardzo dobrze się trzyma
- zdecydowanie plusem jest system iOS i ICloud, chmura pozwalająca zabezpieczyć telefon jak i również archiwizować różne dane

MINUSY:
- mały ekran jest minusem dla osób chcących oglądać filmy czy grać
- aparat, niestety jakość nie jest powalająca, ale jest wystarczająca dla większości zdjęć. myślę, że porównywalna z 13mpix chińczorem.
- brak damorwego swype - co prawda można sobie kupić za 1,09 euro w appstore, ale nie jest idealny.

Jednym słowem w tej cenie gorąco polecam. Najprawdopodobniej moim następnym telefonem będzie równiez Iphone ;)
.dynamic.gprs.plus.pl | 08 May 2017, 11:05
zanudzasz
Dwukrotnie byłam w posiadaniu tego telefonu.

PLUSY:
- bateria wcale tak szybko nie znika nawet przy intensywnym użytkowaniu, jeśli jasność ekranu jest zmniejszona (nie na maksa, ale poniżej połowy)
- telefon chodzi szybko, nie zacina się
- odcisk palca chodzi na prawdę dobrze, w porównaniu do Samsunga S5 czy Samsuna A5 czytnik linii papilarnych w tym starszym Iphonie wciąż góruje
- ładuje się dosyć szybko
- jest bardzo poręczny, można pisać smsy w jednej dłoni, bardzo dobrze się trzyma
- zdecydowanie plusem jest system iOS i ICloud, chmura pozwalająca zabezpieczyć telefon jak i również archiwizować różne dane (niestety Samsung, jak i również konto Google dogania firmę apple w tego typu zabezpieczeniach)

MINUSY:
- mały ekran jest minusem dla osób chcących oglądać filmy czy grać
- aparat, niestety jakość nie jest powalająca, jedynym plusem jest całkiem przyzwoite wyostrzanie, niestety telefon często nie radzi sobie z dostosowaniem się do światła
- mężczyzną z dużymi dłońmi będzie zdecydowanie ciężko korzystać z tego smartphona, szczególnie przy próbie pisania smsów

Telefon polecam kobietą, które nie przywiązują szalonej wagi do aparatu oraz osób poszukujących zgrabnego smartphona biznesowego.
.internetdsl.tpnet.pl | 29 Apr 2017, 18:04

Wing
Witam
Telefon posiadam od 3 miesięcy, zakupiłem nowy i jestem z niego bardzo zadowolony, co prawda troche denerwujace jest to że bateria nie trzyma długo ale powerbank i do przodu :) Nie rozumiem jak ludzie moga hejtowac telefon po tym jak kupili go uzywanego nie wiadomo skad wtedy to nie jest wina telefonu ze siada tylko modelu ktory kupilismy nie wiadomo gdzie.
Na plus idize na pewno plynnosc dzialania, otwieram potrzebne mi aplikacje nie zamykajac poprzednich i one smigaja a telefon jest z 2013 roku no ktory android tak moze na 1gb ramu?
Telefon polecam dla osob co chca miec nie duzej wielkosci telefon ktory bedzie dzialal (ewentualnie se) no i nie chca wydac duzej gotowki.
ja na pewno za rok lub dwa przesiade sie na jakis nowszy model apple, to co prezentuja te telefonu to nic im nie dorowna
pozdrawiam
.dynamic-ww-02.vectranet.pl | 20 Apr 2017, 17:04
Milanloverka
Użytkuję moje ukochane jabłuszko od ponad roku, to najlepszy telefon jaki miałam w życiu. Cóż powiedzieć, Apple najwyraźniej skradł moje serce, na zakończenie umowy lecę po nowszą generacje. Już nie mogę się doczekać.
.108.152.141.wlantech.pl | 15 Apr 2017, 22:04

Maciejos1357
Mam ten telefon 3 miesiące
Z plusów :
System, który się nie zacina i nadal jest aktualizowany i wspierany przez producenta
Chodzi lepiej od moich poprzednich telefonów z androidem
Ma ładny design (chociaż to zależy od gustów)

Z minusów:
Bateria, która dla mnie jest porażką, przy moim użytkowaniu wytrzymuje ledwo dzień
System też pomimo zalet ma wady, największa dla mnie to jego ograniczenie, nie można pobrać piosenki z internetu jak na androidzie, trzeba korzystać z ITunes na komputerze, żeby przerzucić piosenki
Największym minusem jest cena, ale każde Iurządzenie jest drogie
Aczkolwiek jestem zadowolony z telefonu
.solarme.pl | 02 Apr 2017, 15:04
Camillo
Telefon posiadam pol roku . Ogolnie to chodzi plynnie . Ale minusem jest malutki wyswietlacz , zbyt mala pojemnosc baterii no i te nieczyste glosniki od rozmow i muzyki . Przecietny telefon
.dynamic.gprs.plus.pl | 29 Mar 2017, 20:03
Laucix48
Witam. Oj naprawdę miałam dużo przygód z tym Iphone-m 5s. Znudził mi się stary telefon i postanowiłam kupić sobie nowy. Zdecydowałam, że to będzie Iphone5s. Wszyscy mi go odradzali, lecz i tak byłam uparta i chciałam ten telefon. Kupiłam, pierwsze wrażenia super bomba.
1 - pierwszy problem zaczął się z tym że nie można było włożyć zwykłej karty tylko trzeba było iść do sklepu po kartę nano sim.
2 - Nie można było zainstalować aplikacji, ponieważ ten telefon nie ma androida. Lecz już pokonałam i miałam tam jakieś aplikacje. Lecz po 2 dniach telefon się rozłączył... Ładowałam go całą noc i nie dawał znaku życia, nie chciał się włączyć i w ogóle. Zadzwoniłam do pani, która wmawiała mi że telefon jest dobry, tylko ładowarka jest zepsuta. Lecz tak nie było ponieważ znajoma tez ma Iphone i nie ładowało. W końcu zgodziła się przyjąć telefon. Okazało się, że telefon był używany... I żądałam pieniędzy
Naprawdę nie polecam tego telefonu szkoda pieniędzy te telefony moim zdaniem są
tylko na 2-3 razy, żeby się popisać, zrobić zdjęcia i już dziękuje
Teraz sobie kupuje telefon z marki [...] i słyszę opinie, że jet bardzo dobry
Żegnam.
.play-internet.pl | 09 Mar 2017, 23:03
zanudzasz
Zdecydowanie nie zgadzam się z osobą poniżej. Wymieniłam miesiąc temu A5 2016 na Iphona 5s i jestem bardzo zadowolona. Telefon mimo, że nie jest najnowszym modelem firmy apple to zdjęcia robi bardzo ładne, wyostrza lepiej niż Samsung, przednia kamerka trochę gorsza ale może ze względu na to, że nie korzystam z "upiększania" i widać wyraźnie wszystko.
Można to porównać do samochodów nie kupi się nowego mercedesa w cenie nowego opla, a co za tym idzie płaci się za jakość :)

Bateria trzyma bardzo dobrze, chyba, że korzysta się z internetu to ciągnie dość mocno (to raczej oczywiste).

Szybko się ładuje, nigdy się nie zaciął.

Osobiście jestem bardzo zadowolona, telefon świetnie leży w ręce, szybko chodzi.
.internetdsl.tpnet.pl | 04 Mar 2017, 11:03
mateusz szatkowski
Moim zdaniem na rok 2017 nie warto go kupić, ponieważ jest wiele lepszych telefonów w tej samej cenie, np. Samsung galaxy a5 2016. Telefon jest dobry, lecz warto coś lepszego kupić. Jak dla mnie jest on tylko dla osób, które bardzo chcą mieć telefon marki apple.
.9.126.141 | 28 Feb 2017, 22:02
Ola
iPhone 5s kupiłam w tym roku naprawdę jestem z niego bardzo zadowolona. Zdjęcia robi bardzo ładne, bardzo szybki procesor. Moim zdaniem mimo, że rok jest 2017 warto go kupić. Naprawdę polecam.
.play-internet.pl | 12 Feb 2017, 22:02

Wszystkich opinii: 131. Pokazuję od 41 do 50.