R E K L A M A

Apple iPhone 5 16GB
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 45. Pokazuję od 21 do 30.
62,2% 
 8,9% 
 28,9% 
andrzej
Jestem pełen podziwu dla firmy produkującej te urządzenia, a jeszcze bardziej dla jej marketingu.Dla mnie osobiscie ,żeby on był ze złota i nie wiem jescze czego, ekranik 4" to straszna porazka. Jego długość pozwalała by na ekran co najmniej 4,5".I tu nikt mi nie wmówi,że jest cudowny, ze się nie zawiesił e.t.c. Bo patrzeć na tak mały ekran to straszny wysiłek. I nie pomoże tu Retina. Najwiekszym przeklamaniem Aplle'a jest jakość zdjęć. Jasne że na 3,5" (iPhone4) czy 4" zdjęcia wyglądają genialnie. Ale po wrzuceniu na 18" ekran komputera czy laptopa wieje zgrozą. Okropne, tragiczne zdjęcia z iphone4!!!Gratuluję wszystkim, którzy za ciężką kasę lub wysokie abonamenty nabyli te cuda techniki. Ja mam swój 4.7" smartfon HTC i brzuch mnie boli ze śmiechu.
.dynamic.chello.pl | 31 Aug 2013, 13:08
Arek
Posiadam ten telefon od kwietnia i nigdy nie zamieniłbym go na inny. Android jest systemem na mase różnych, czasem lepszych, czasem gorszych telefonów. Nie jest to telefon dla wszystkich. Moim skromnym zdaniem, produkty Apple są niesamowicie drogie, ale wydając 2000-3000tys. mam pewność, że dostaję niezawodny sprzęt, bezawaryjny, wspierany najnowszym systemem i jeżeli masz pieniądze, nie chcesz narzekać na cokolwiek - to kup go. Jeżeli nie, to obejdź się smakiem bez ubliżania, odtrącania, zadeptywania dobrego wizerunku firmy Apple. Nie jestem ani fanem Apple, ani Androida. Jestem fanem czegoś co czyni moje życie prostszym i przyjemniejszym.
.devs.futuro.pl | 29 Aug 2013, 15:08

Ak
Zacznę od baterii. Tak samo jak w 4S to znaczy od 2 do 4 dni. Obecnie w domu mam jeszcze LG L9 zony i on trzyma długo,naprawdę długo, mam tez S4 i tu bateria jest niezla ale sam telefon za duzy, ma zwisy i koszmara obudowe. W iPhone jest najlepszy aparat a to duża zaleta, system się nie wiesza.w pierwszych wersjach rysować się tył. Ja mam biały i nie ma z tym problemu. To idealny rozmiar dla mnie. Szkoda ze Samsubg w swoich mniejszych wersjach stosuje gorsza specyfikację. Polecam iPhone 5 i 4S
.dynamic.chello.pl | 20 Aug 2013, 19:08
al
A ja mam na razie tylko 3 8GB ale gdyby te telefony miały wbudowane radio to nie chce innego!!
.ssp.dialog.net.pl | 15 Jul 2013, 12:07

Maciek
Do kmycic
Ja posiadam ze 3 tyg iPhone. Pod względem systemu jest bardzo dobrze,wszystko chodzi bardzo płynnie,czasami drobne klatkowania się zdarzą przy przewijaniu ekranu,a jak dotąd niestety raz mi się zdarzyło,że musiałem telefon wyłączyć,bo się zaciął,ale chyba się więcej nie stanie,bo lekko przeciążyłem chyba wtedy system. Bateria,no ja używam cały czas to codziennie ładuje,przez całą noc od godz 23 do 7 rano schodzi mi 6%. Ale jak dzwonisz tylko,smsmy i czasem net to mysle,ze 2-3 spokojnie wytryma. Tylko przestrzegam przed jednym,tych,którzy chcą kupić telefon. Bardzo sie rysuje z tyłu i po bokach,radze nosic w pokrowcu,chyba,że wam nie zależy na tym.Ja po 2 dniach mialem lekkie obdarcie na przycisku i koło przycisku,od noszenia go w kieszeni i dlatego kupiłem pokrowiec. Myślę,że pomogłem :) Pozdrawiam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 May 2013, 17:05
kmycic
Czy ktoś napisze może coś o baterii? przeczytałem wszystkie opinie. Tylko jedna mówiła że bateria wytrzymuje 6h. jestem przed wymianą telefonu i napaliłem się na iP5. używam telefonu tylko do dzwonienia, przeglądania neta, odbioru wiadomości, aplikacje biurowe, oraz przeglądanie giełdy. Używałem samsunga, nokii. Dobre telefony, ale bardzo często zdarzało się, że trzeba było wyłączyć telefon i włączyć telefon, problem z zapisaniem danych połączeniem się z internetem oraz zawieszanie się systemu. Rozmawiałem z osobami które używają iPhona i nie maja tych problemów lub zdarzają się bardzo rzadko. Wiszą mi opinie typu iphon to "gej fon" lub samsung sramsung. Potrzebuję narzędzia do pracy. Więc prosiłbym o opinie na temat baterii w iP 5. Obecnie mam E52 i bateria wytrzymuje góra 3 dni.
.50.63.46 | 21 May 2013, 17:05
Marcin76uk
Napisze wprost:
Mialem sgs2 kupilem ip5 i wytrzymalem dwa miesiace, zamienilem na ipada4 a jako telefon paletka note2. Iphone ma wiee zalet ale jak ktos sie przzwyczail do duzego ekranu i nowoczesnego systemu ktory mozna dostosowac do swoich potrzeb, bez bzdurnych ograniczen bedzie ciezko wrocic do rozwiazan ktore byly nowatorskie kilka lat temu.
Aktualnie to doskonaly telefon o cudownej jakosci wykonania, gdzie wszystko chodzi dobrze o ile bedziesz chciec rozumowac jak chce apple inaczej sie nie da:-(
Osobiscie jestem zadowolony bo ipad4 jest idealny dla moich potrzeb a poza domem paletka note2 znakomicie uzupelnia moje wymagania.
Ten sprzet jest dla nas a nie odwrotnie kupuje to co chce bez patrzenia na marke. Najlepszym tabletem jest ipad ale iphone jest juz jednym z najlepszych telefonow, to co razi w telefonie nie przeszkadza w tablecie, jesli apple chce to utrzymac musi sie wziasc do roboty a nie zatrudniac rzesze prawnikow, konkurenja nie spi. Note2 trzyma sie jak wymydlone mydelko nawiasem mowiac a iphona ak doskonale obrobiony kawalek marmuru, choc i tak kazdy praktycznie uzywa jakis oslonek:-( ale inaczej albo ci sie wysliznie albo porysuje jak note badz iphone
.skybroadband.com | 17 May 2013, 01:05
Maciekk
Używam telefonu od niedawna i powiem szczerze,że to najlepszy telefon jaki miałem. Mojego poprzednika galaxy s2 bije na głowę.Zero lagów!!! Polecam w 100%
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 May 2013, 21:05
Buyer
Pytanie do użytkowników tego telefonu. Czy ten problem z szybkim przewijaniem jest bardzo uciążliwy? Bardzo przeszkadza w użytkowaniu? Np. w sytuacjach gdy wejdziemy w muzykę i przesuwamy w dół palcem szybko czy np w poczcie gdy szybko przesuwamy palcem? Proszę o odpowiedź jak to z tym jest.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 Apr 2013, 14:04
youngmoula
Co do hejterów iPhone, sam nim byłem w pewnym stopniu, do momentu poznania tego urządzenia. Muszę przyznać, że jest najlepszym telefonem jaki miałem, ze względu na iOS, szybkość działania. Co z tego, że Xperia Z jest "taka wypasiona" skoro ma 5 cali, i jest paletką. Druga sprawa to android jest zrobiony tak, że można mieć tam i 8 rdzeni a i tak przy większej ilości aplikacji i załadowania systemu, pracuje on wolniej od iOS'a. Miałem desire z, wkurzało mnie wyłączanie się aplikacji po kliknięciu przycisku "home". Nie wiem jak to wygląda w tych nowszych modelach, ale to denerwujące, czegoś się zapomni i trzeba potem wyjść i robić czynność od nowa.W iPhone 5 wszystko jest w pamięci. Wszystkie aplikacje zostają w pamięci i można swobodnie przechodzić między nimi. Jedynie czego żałuje, to brak odczytu plików muzycznych loseless/flac. No i fakt, że jest niekompatybilny z wieloma rzeczami, mi jednak 16gb wystarcza, i mając go od 2 tyg, w pokrowcu otterBox, jestem w pełni zadowolony!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 Apr 2013, 19:04

Wszystkich opinii: 45. Pokazuję od 21 do 30.