R E K L A M A

Apple iPhone 4S 8GB
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 32. Pokazuję od 21 do 30.
56,3% 
 21,9% 
 21,9% 
onlyone
Krótko: marka IPhone to prestiż i gwarancja najlepszego wykonania. 4S jest zarówno rewelacyjnie wykonany jak i pod względem funkcjonalności - głównie chodzi mi tutaj o wyświetlacz (jego kolory i dotyk) są po prostu perfekcyjne. Gdy jesteś na bankietach czy salonach to marka IPhone tylko wchodzi w grę :). Dodam tylko że 4S posiadam przeszło 2 lata więc mogę już o nim co nieco powiedzieć, a 5S mnie nie interesuje bo jest zbyt duży jak dla kobiety - takie moje prywatne zdanie.
.play-internet.pl | 18 Aug 2014, 14:08
Alessia
Używam iPhone 4s 8 gb od miesiąca i nie mogę narzekać. Jestem osobą biznesu " bizneswoman " i iPhone sprawdza się tutaj świetnie.
.dynamic.chello.pl | 02 Jun 2014, 13:06

Antoś
Witam uzytkownikow iphone 4s 8GB. Mam ten smartfon,uzywam go hardcorowo,tzn : net,fb,mail co chwile aktualizacja,roaming,sms i rozmowy min 3h/dobe.
Bateria slaba,ale szybko sie laduje. Jestem kierowca zawodowym wiec mam ladowarke samochodowa.Zasieg trzyma super,system chodzi bez zawiasow,plynna reakcja na dotyk. Ekran kruchy,ale etui zalatwia problem. Jezeli procesor smiga jak dziki,to potrzebuje mocy,wiec nie ma co liczyc na baterie,telefon sie grzeje jak smigasz po necie,on nie ma wentylatora jak laptop,a czuc cieplo przez metalowa obwodke obudowy. Apple faktycznie drogo krzyczy,ale to prestizowa maszyna,to tak jakby porsche tlumaczylo sie z wygorowanej ceny,a ludzie mieli pretensje ze duzo pali jak na ta kase. Kazdy produkt ma plusy i minusy,wiadomo ze iphona nie bedzie uzytkowal murarz na budowie,tak jak samsunga solid nie chce biznesmen. Zycze powodzenia kazdemu,w poszukiwaniu telefonu marzen,pozdrawiam serdecznie mgsm.
.181.220.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 30 May 2014, 00:05
Lumia
Telefon zdecydowanie na plus. Ekran pomimo 3,5 cala jest bardzo wygodny w użytkowaniu. Bardzo dobry aparat z nagrywaniem w Full HD. Przednia kamerka pomimo rozdzielczości VGA robi przyzwoite zdjęcia. Jedyny minus, to trochę mało pamięci wbudowanej.
PS. iPhone 4S 8 GB od początku ma iOS 7.
.play-internet.pl | 04 May 2014, 21:05

Bloody
Ten telefon ma tylko iOS 7. Nie ma iOS 5 i nie podpierajcie się starymi informacjami Apple o oficjalnym wypuszczeniu telefonu, bo tam jest mowa tylko o 16 i 32GB (że mają iOS 5). Ogółem jak na iPhona, jeszcze nie takiego starego, to cenowo atrakcyjny. Ale ma iOS 7! Którego nienawidzę.
.laguna.net.pl | 09 Apr 2014, 12:04
rafau111
Mój pierwszy iPhone i chyba ostatni... Drogi w zakupie. System i obsługa - zadowalające i lepsze od androida, szczególnie podczas pisania. Ale jakość wykonania a raczej użytych do budowy podzespołów - delikatnie mówiąc nieodpowiednia. Po trzech miesiącach od zakupu zaczął charczeć głośnik od rozmów. Telefon zakupiłem przez pośrednika w Polsce - jako że nie ma u nas praktycznie serwisu Apple, więc miałem do wyboru czekać przynajmniej 3 tygodnie, aż wyślą do serwisu zagranicę lub odżałować stówę i wymienić na własną rękę... Wybrałem drugą drogę. Kolejna sprawa słuchawki - podczas drugiego użycia usłyszałem wyraźny spadek poziomu głośności w prawej słuchawce - jakość wykonania zestawu i trwałość- mierna. Kolejna sprawa to szklana obudowa - telefon nie miał kontaktu z niczym ostrym i twardym a na obudowie pojawiły się widoczne rysy - u konkurencji jest znacznie lepiej, nawet z miernym plastikiem, który jest tylko polakierowany... Sugerowałbym podnieść jakość i obniżyć cenę, bo Apple połknie swój własny ogon. Ogólnie - jak na takie pieniądze, nie jestem zadowolony z aspektów technicznych, natomiast jestem zadowolony z systemu i sposobu obsługi.
.it4tech.pl | 26 Mar 2014, 00:03
Thorgal
To mój drugi iPhone po wcześniejszym 3G i na pewno nie ostatni. Ja się zakochałem w produktach Apple ponieważ system IOS jest moim zdaniem najstabilniejszy ze wszystkich, wszystko chodzi płynnie co dodatkowo sprawia frajdę z użytkowania telefonu. Jakość wykonania jak również rozdzielczość ekranu to już klasa sama w sobie, żeby tylko odtwarzacz mp3 był na takim samym poziomie co w 3G (chodzi mi tu o głośność odtwarzania nie o jakość) to już by było mistrzostwo świata. Szczerze polecam ten telefon!
.dynamic.chello.pl | 20 Feb 2014, 15:02
Lubię Ciasia ^_^
Jestem w posiadaniu iPhona 4s od roku i szczerze jestem niezadowolona z zakupu. Nie był to telefon niedrogi dlatego to dodatkowy powód do złości. Chcąc założyć Apple ID by móc pobierać apki, jakiej daty urodzenia bym nei wpisala pod koniec procesu zawsze wyskakuje mi napis w przetlumaczeniu na Polski
"Nie przekraczasz ograniczeń wiekowych" nic nie mogłam z tym zrobić tyle, że mogłam oddać do znajomego żeby on sie zalogowal ale byłoby to dla mnie bardzo uciążliwe. Nie wiem czy wy tez macie z tym taki problem, ale ze względu na moją sytuację i na ten problem, odradzam kupno tego iPhone'a.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 Feb 2014, 21:02
Żanet
Szkoda że (jf) jest taki uczulony na to, że może popełnić zwykły błąd. Czasem nawet oczernia producenta, że zmienił dane na stronie, pisze że szkoda że nie zrobił screenów. Ojej... Po prostu czasem trzeba poczytać nowe wiadomości, a nie jakieś stare gdzie nie ma mowy o produkcie. Nowy telefon z pudełka ma system iOS 7. Na pudełku jest napisane że ma iOS 7. Na stronie http://www.apple.com/pl/iphone-4s/specs/ jest napisane że ma iOS 7. Wszyscy są źli, nikt nie ma racji.
Specyfikacje mGSM.pl podają pierwotną konfigurację telefonu, bez aktualizacji. Takie jest założenie. Kiedy ja popełniam błąd - przepraszam i dziękuję za jego wskazanie. Nie uważam siebie, czy któregokolwiek z edytorów za nieomylnego; wszystkie sugestie poprawek są weryfikowane. Gdyby tak nie było, nie byłoby tu ani Ciebie, ani większości użytkowników, a my nie bylibyśmy w rankingach odwiedzalności pierwszym branżowym serwisem w Polsce. Nigdy nie oczerniam producenta i nie kłamię, jeśli błąd leży po naszej stronie, natomiast staram się uświadamiać użytkownika, że lokalne działy promocji producenta potrafią często popełniać błędy oraz zmieniać po prostu dane, o czym nie mają obowiązku uprzedzać albo informować nikogo. W naszym otoczeniu prawnym klauzula o możliwości zmiany specyfikacji jest - IMVHO klauzulą niedozwoloną. Bardzo proszę jednak osobiste żale wysyłać na ogólnodostępny adres serwisu. Tu nie ma miejsca na takie rozmowy, a ja powoli robię się stary i zwyczajnie zmęczony codziennym bezowocnym wklepywaniem tych samych tłumaczeń. (jf)
.free.aero2.net.pl | 25 Nov 2013, 21:11
Zygmunt
Opis to bezmyślne przekopiowanie parametrów z wersji 16GB. Niestety zawiera błędy. System operacyjny to iOS7 a napisane jest iOS5 - nie ma możliwości wgrania starszego systemu niż jest zaimplementowany w fabryce. Dobrze by było gdyby ktoś kto wszystko przepatrzył rzetelnie. Nawet jeśli wiele osób krytykuje markę to i tak ma prawo do rzetelnego dostępu do danych (i powzdychać).
A ja życzę miłego dnia i w rewanżu nie sugeruję w żaden sposób Szanowny Użytkowniku, że jesteś bezmyślny. Proszę: http://www.apple.com/pr/library/2011/10/04Apple-Launches-iPhone-4S-iOS-5-iCloud.html
Pozwolę sobie fragment zacytować: "CUPERTINO, California, October 4, 2011?Apple today announced iPhone 4S [...] With the launch of iPhone 4S also comes the launch of iOS 5, the world's most advanced mobile operating system with over 200 new features [...] >>iPhone 4S plus iOS 5 plus iCloud is a breakthrough combination that makes the iPhone 4S the best iPhone ever,<< said Philip Schiller, Apple?s senior vice president of Worldwide Product Marketing."
Informacja prasowa producenta. Nie trzeba mnie przepraszać, nie obrażam się zbyt łatwo, natomiast może warto podjąć autorefleksję. (jf)
.messagelabs.net | 14 Nov 2013, 14:11

Wszystkich opinii: 32. Pokazuję od 21 do 30.