R E K L A M A

Xiaomi Mi Note 3
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 12. Pokazuję od 1 do 10.
83,3% 
 0,0% 
 16,7% 
Funkierlizard09
Mam ten telefon działa świetnie a z wyglądu to KOSMOS
.254.242.110 | 21 Sep 2018, 17:09
Leon
Smartfon rewelacja w stosunku cena jakosć.Bateria sot ponad 9h,szybki jak rakieta ( nie cyferki w antutu a realne dzialanie).Zdjęcia z aparatu bardzo dobre jak na xiaomi :-)
.203.221.219 | 08 Apr 2018, 20:04

jackobin
Świetny telefon, kapitalny aparat. Przesiadłem się redmi note 4x, kóry miał super baterię, a w note 3 już nie jest tak dobrze.
Muzyka na słuchawkach tak sobie. Poza tym jest bardzo dobrze.
.static.ip.netia.com.pl | 30 Mar 2018, 10:03
Mat
Acha. Zauważyłem, że na karcie ma odznaczony głośniki stereo ale takie posiada choć jeden mniej donośny
.dynamic.gprs.plus.pl | 08 Feb 2018, 17:02

Mateusz
Mam ten telefon drogą dobę. Aparaty super. Mogę porównać z HTC 10 oraz iPhone SE. Juz dawno nie widziałem tak dobrych naturalnych barw. Bateria świetna właśnie mi leci 10h SOT oraz ponad dobę od odłączenia od zasilania. Nawet Z2 Play nie może się równać. Jeśli chodzi o nakładkę dopiero się "uczę" ale mogą kilka rzeczy rozwiązać tak dobrze jak w czystym androidzie. Zobaczymy co pokażą w MIUI 9.2 Global, mam obecnie 9.1.4.0 global rom i android 7.1.1 Szybkość działania konkretna. Apki bardzo długo trzyma w pamięci - 6 GB RAM robi swoje. Do tego ma w sobie dużo woskowanej technologii jak choćby Bluetooth 5.0 z bajerami poprawiającymi jakość muzyki przesyłanej do głośników oraz DAC 24bit. Można jeszcze wiele pisać. Minusem dla mnie brak mini jack. Zastanawiałem się między tym telefonem albo iPhone 6s. Ale widzę że ten telefon ma wielki potencjał. Dawno czegoś tak.dobrego i niemal kompletnego nie widziałem na rynku. Zobaczę jak będzie sprawował się z czasem i dam kolejną opinię lub tylko potwierdzę obecną;-)
.dynamic.gprs.plus.pl | 08 Feb 2018, 17:02
Tolo55
Moja opinia jest krótka, telefon jest rewelacyjny, 6/128 GB, Android 7,1,1, MIUI 9 GLOBAL, dwa aparaty cyfrowe super plus przedni do selfie aż 16 Mega, zdjęcia i filmy dobrej jakości. Bateria wytrzymuje mi cały dzień przy intensywnym korzystaniu z niego. Ma to, czego szukałem. Zakup w Chinach za polskie pieniądze, mniej niż 1500 tys. zł PLN.
Wcześniejsze opinie potwierdzają, że zrobiłem dobry zakup i potwierdzam co wcześniej inni wymienili zalety tego telefonu, więc również polecam ten telefon.
.dynamic.chello.pl | 30 Jan 2018, 00:01
Animal
O mi note 3 nie ma nawet na stronie producenta, ale to nie znaczy ze telefon nie ma ois. Ma taki sam aparat jak mi6 i wszedzie o tym piszą, a mi6 jest na stropnie producenta i jest tam mowa o ois.
Ale rozumiem ze skoro na stronie producenta nie ma tego telefonu to czemu u Was jest?
Oj, Użytkowniku, Użytkowniku... Naprawdę sądzisz, że zgadujemy te wszystkie dane? https://www.mi.com/minote3/specs/
Natomiast sprawa OIS jest prosta: producent nie podawał w pierwotnej specyfikacji jakiego rodzaju jest stabilizacja, a my w takich wypadkach nie zgadujemy. W tej chwili najwyraźniej jeden z edytorów producenta wpadł na to, że dane należy poprawić, bo uściślenie się pojawiło. Dziękuję za zwrócenie uwagi i pozdrawiam. (jf)
.ms.lnet.pl | 17 Jan 2018, 22:01
krisko
Z tego co kojarzę aparat jest z OIS nie EIS
- A to wystarczy nam wskazać w którym miejscu producent o tym pisze, bo jeśli rzeczywiście gdzieś o tym pisze, chętnie poprawimy. (jf)
.fe.bosch.de | 10 Jan 2018, 12:01
Pablitks84
Mam go od października 2017,kupiłem w Chinach w Chongquing za 2499 RMB (ok. 1300 zł). Po miesiącu automatycznie zainstalował mi się MiUI 9,rewelacyjna nakładka Xiaomi dla Androida. Telefon jest świetny, dużo pamięci, szybki procesor, porządny wyswietlacz. Nic się nie przycina. GPS też dobrze działa jak i internet. Polecam.
.dynamic.gprs.plus.pl | 01 Jan 2018, 19:01
Dupcas
audio jack: yes?
Nasza pomyłka. Dziękuję za wskazanie. Pozdrawiam (jf)
.gtt.co.gy | 26 Dec 2017, 02:12

Wszystkich opinii: 12. Pokazuję od 1 do 10.