R E K L A M A

Xiaomi Mi 9T
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.
90,0% 
 5,0% 
 5,0% 
Medyk
Po niecałym miesiącu użytkowania dodaje kolejną opinię...
Telefon nie nadaje się do nagrywania w 4k, jest wciśnięte na siłe. Filmiki w 4k tną się jak nastolatka z depresją

Reszta jak najbardziej ok
.173.152.154 | 15 Sep 2019, 14:09
Kamil
Telefon genialny. Design, parametry mega.Ekran super, zdjęcia również ( lepsze niż S8 Samsunga (porównywałem).Za te pieniądze czego chcieć więcej, większych cyferek za dodatkowe tysiące? Trzeba mieć coś z głową by kupować i nabijać kasę konkurentom i wydawać grube tysiące za coś,co ani lepsze,ani ładniejsze.Marudza,że aparat wysuwany z się popsuje itd,ile razy go wysyłasz? Ja może z dziesięć razy i może jeszcze z pięćdziesiąt wysune i koniec.Polecam telefon.
.133.179.238 | 13 Sep 2019, 09:09

Tom
Słaby aparat, w nocy szumy i totalny brak szczegółów. Mam go pierwszy dzień, ale w tej cenie już można kupić coś z lepszą kamera.
.109.33.81 | 04 Sep 2019, 21:09
gary
jak za 1100 zl to bardzo dobry telefon
.29.183.137 | 01 Sep 2019, 20:09
Medyk
Czas na moją drugą opinię co do tego telefonu prawie dwóch tygodniach użytkowania.
Na pierwszy ogień bateria. Pracuję cały dzień na telefonie w pracy, jak się nudzę bo nic się nie dzieje to też siedzę na telefonie (yt i inne) bateria przy takim użytkowaniu na pełnej jasności starszy na 9-11 godzin. Bez powerbanka nie wychodzę z domu. Na szczęście jest szybkie ładowanie które jest naprawdę spoko.
Bardzo brakuje mi diody IR, nie rozumiem dlaczego z niej zrezygnowali.
Co do aparatu... Szkoda że nie ma OIS tylko EIS które coś tam daje ale niezbyt wiele.
Mikrofon jest taki sobie, dźwięk jest płaski.
Głośnik jest bardzo głośny, aż boli w uszy.
Czytnik linii papilarnych raz działa a raz nie chce, może to wina ubrudzonych palców i szybki na ekranie.
Odblokowywanie twarzą działa lux.
Szkoda że dioda powiadomień jest tylko w jednym kolorze.
Nagrywanie filmów w nocy zaskoczyło mnie swoją jakością. Szumy są praktycznie niezauważalne.
Tak to wygląda. https://www.youtube.com/watch?v=eyqYM5rna-I&t=35s
Cała reszta jak najbardziej spoko.
Telefon jak za tą cenę to złoto :)
.254.224.211 | 01 Sep 2019, 16:09
Medyk
Telefon złoto. Kupiony za 1699. Nie znalazłem żadnych wad, ale jedno co mogę powiedzieć to to, że nie jest to telefon dla ludzi z małymi dłońmi. Jedyne minusy:
- brak diody IR
- czytnik odcisku palca minimalnie za nisko
.254.232.145 | 26 Aug 2019, 03:08

Mi9Tech
Bardzo dobry Smartfon jak za 1500zł. W porównaniu z Redmi Note 4X o wiele lepszy i szybszy, lepszy aparat, nawigacja OK + dobry głośnik, wyświetlacz, dźwięk ze słuchawek w porządku (nie to co w RN4 - nie dało się słuchać), bateria - chyba gorzej trochę niż w RN4. Radio FM faktycznie jest i działa. Czytnik działa bez zarzutu. Nie znalazłem póki co wad.
.157.12.112 | 20 Aug 2019, 10:08
Tomek
To chyba pierwszy smartfon, który wyróżnia się na tle innych tak bardzo, że przyćmiewa nawet inne smartfony Xiaomi. Kiedy dorwałem go w swoje ręce, zrobił na mnie większe wrażenie niż mój Mi Mix 2 2 lata temu. A to seria Mix jest tą bardziej prestiżową. Czuję się jakbym operował telefonem za co najmniej 2-2,5k złotych. Ten potężny AMOLED pokrywający praktycznie cały przód to jest coś pięknego. Do tego sporych rozmiarów bateria w połączeniu z jednym z bardziej udanych procesorów ostatnich lat też robią swoje. Całość uzupełniają 3 bardzo dobrze dobrane tylne aparaty, i wszystkie 3 robią bardzo przyjemne zdjęcia. Jak dla mnie jest to póki co smartfon idealny. Zobaczymy jak to będzie wyglądało po upływie pewnego czasu, ale jak na razie nie dostrzegam w nim wad, a przynajmniej nie takich, które można by nazwać wadą w smartfonie za tak śmieszne pieniądze.
.74.42.85 | 19 Aug 2019, 23:08
Piotr
Cześć, już dodawałem jedną opinie na temat Mi9t, czas na drugą. Telefon użytkuje już trochę więc mogę powiedzieć coś więcej. Bateria trzyma słabo jak na 4000mah, dzień to max, oczywiście użytkuje dużo, ale mój poprzedni Redmi Note 7 wytrzymywał półtora dnia, nawet dwa. Czytnik linii papilarnych fenomenalny :-) bardzo szybki, a pamiętajmy że jest w taflii ekranu, dodatkowe info działa ze szkłem hartowanym, które już jest trochę porysowane. System, procesory, ramy itp.nadal bez zarzutu, nic się nie zacina, pracuje płynnie,a telefon się nie grzeje. Aparat tylny - dużo słabszy niż w RN7 ! Robi gorsze zdjęcia i bardziej rozmazane w przypadku ruchu. RN7 był zdecydowanie lepszy pod tym względem. Może zmieni to jakaś aktualizacjia... Ogólnie zafascynowanie jakie miałem na początku nim trochę spadło. Teraz dałbym 6+/10, ale nadal to bardzo dobry tel za tą cenę...! Czekam na RN8 i pewnie zmienię ;-)
.173.107.7 | 19 Aug 2019, 13:08
Sobciu
Jest to wspaniała oferta dla osób które nie chcą przepłacać za dobry telefon. Xiaomi postarało się i odrobiło zadanie domowe wydając tego smartfona. Sam stałem przed wyborem między Mi9 a Mi9 T ale doszedłem do wniosku że lepszy procesor mi nie potrzebny. Jedyna rzecz która mnie denerwuje w tym telefonie to wolno wysuwający się aparat przedni. Jakość zdjęć w dzień jest bardzo dobra, gorzej w nocy/wieczorem. Płynność animacji i wielozadaniowość jest na wysokim poziomie. Bateria też daje radę. Jednym słowem za te pieniądze lepszego telefonu nie kupicie ;) Jak bym miał drugi raz wybierać to kupił bym właśnie mi9t. Polecam gorąco.
.233.157.48 | 16 Aug 2019, 22:08
Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.