R E K L A M A

Samsung GT-S7560
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 355. Pokazuję od 301 do 310.
42,0% 
 40,8% 
 17,2% 
muchacha85
Mam pytanie do posiadaczy telefonu. Przez chwilę miałam go w ręku i chyba telefon posiada zoom. Czy telefon posiada zoom podczas robienia zdjęć ?
.adsl.inetia.pl | 21 Sep 2013, 14:09
Trendy
Telefon idealny, tylko gdyby nie ten procesor.. Ale mi to osobiście nie przeszkadza, bo miałam gorzej lagujący telefon. Ogólnie polecam :)
.internetdsl.tpnet.pl | 21 Sep 2013, 12:09

Bagietka
BDB telefon, nie ma problemów jeśli chodzi o lagowanie, ładnie chodzi w w internecie, muzyka dźwięk super, telefon trzeba zauważyć, że ma procesor 1 rdzeniowy, ale koszt zakupu jest w miarę rozsądny więc czemu wymagać wydajności jak w telefonach za 2tys zł?
.jmdi.pl | 19 Sep 2013, 17:09
karolcia
Idealny telefon, taki jaki zawsze chciałam.
.opera-mini.net | 19 Sep 2013, 15:09

AlCapone
Bardzo fajny tel godny polecenia. Przed zakupem czytałem opinie i nie wiedziałem czy go kupować, bo opinie były różne. Ale teraz nie żałuję. Jestem zadowolony z tego niedrogiego smartfona.
.opera-mini.net | 17 Sep 2013, 22:09
Wiktor 2002
Telefon super. Nie zawiesza się. Mimo negatywnych opinii, polecam.
.dynamic.chello.pl | 17 Sep 2013, 19:09
bb
wierna kopia galaxy mini II :(
Samsung pomalutku się stacza...
.internetia.net.pl | 14 Sep 2013, 17:09
Al.
Telefon posiadam od miesiąca. Czytając opinie, że strasznie zamula, mam wrażenie, że piszemy o dwóch różnych modelach. Ja korzystam z aplikacji, internet mi śmiga nic się nie zawiesza. Nie odczuwam nawet niewielkiej pojemności pamięci RAM. Polecam ten telefon osobom, które nie mają wymagań z kosmosu za "1zł" - takim nigdy nic nie będzie pasowało:)
.ibd.gtsenergis.pl | 14 Sep 2013, 16:09
Maqdalena
Posiadam ten telefonik od miesiąca, rozważałam także zakup LG5 ostatecznie troszkę droższy ale wybrałam Trenda, i nie żałuję.Wszystko w nim jest lepsze od L5 kupiłam tel nowy nic mi nie zamula (odpukać) śmiga szybciutko po internecie, aplikacjach. Bateria po sformatowaniu (niby się tych baterii nie formatuje lecz ja to zrobiłam) trzyma 3 dni!!! przy ciągłym użytkowaniu, radia, neta, sms, rozmów.
Ci którzy narzekaja na zamulanie może kupili używki i nie wiedza co w nich siedzi. Ja jestem zadowolona i polecam ten telefonik.
.play-internet.pl | 12 Sep 2013, 08:09
Krystian
Parametrami podobny do galaxy s, a szał na niego jest tylko z tego powodu, że dają go za złotówkę z tabletem...
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 Sep 2013, 14:09

Wszystkich opinii: 355. Pokazuję od 301 do 310.