R E K L A M A

Samsung GT-S7560
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 241 do 250.
42,1% 
 41,0% 
 16,9% 
Sylwia
Telefon jest naprawdę bardzo dobry. Mój się nie zacina, nie zawiesza, bateria prawie tydzień przy kilku rozmowach dziennie, internet godzinę wieczorem, trochę zabawy. Ale pewnie dlatego, że regularne czyszczę pamięć RAM, zamykam aplikacje w tle, mam wyłączone WI-FI, GPS i synchronizację no i nie ściągam niepotrzebnych aplikacji. Szczerze polecam Trenda. A - i świetny aparat.
.158.216.236.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 14 Dec 2013, 19:12
ammmmm1
temu telefonowi daje ocenę 9/10. Aparat/wideo idealne,gry się nie zacinają,dźwięk bardzo bardzo dobry i czysty...wygodnie leży w dłoni i elegancko można dotknąć palcem jednej ręki wszystkich kątów. Jedynym minusem jest internet- w Chromie działa szybciej,niż w standardowej przeglądarce ale i tak nie jest zadowalająca.Jeśli chcemy coś bardzo szybko sprawdzić w internecie to niestety nie w tym telefonie... Owszem,można wejść na neta ale będzie to trwało chwile czasu ale też nie wieczność. Czas wczytywania strony to jakieś 2-3 minuty. No cóż,nie kosztuje on dwóch trzech tysięcy tylko około 500 zł więc nie można mieć pretensji. Za taką cenę jest godny polecenia. Pozdrawiam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 Dec 2013, 18:12

Trend
Ludzie, ogarnijcie się z tymi negatywami.
@KoniecZSamsungami, to jest telefon za 500zł a nie za tysiąc czy więcej. Masz duże wymagania, a bierzesz jeden z najtańszych telefonów na rynku. Chcesz mieć lepszy telefon, to większy abonament :)
Temu smartfonowi mogę dać spokojnie 8/10, ponieważ LG l7 II nie może się z nim równać. Procesor nie różni się w praktyce dużo bardziej od Cora, który lubi czasem złapać porządną zawieche. Oba telefony mają dość stara grafike, ale da sie to przeżyć. Jeśli szukasz telefonu za niewielkie pieniążki to Trend jak najbardziej jest godny polecenia. Oczywiście jeśli nie masz zamiaru grać na nim w Fife14 czy jeszcze coś bardziej wymagającego, twoje wymaganie może spełnić Xperia Z1 ;)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 Dec 2013, 17:12
KoniecZSamsungami
Witam! Opinia o "wspaniałym szybkim 1GHz procesorze", po prostu jak zobaczyłem takie zdanie na stronie Samsunga, to mnie coś wzieło. Telefon jest do d***. Zacina się nawet na pisaniu SMS-ów. SZOK! Kolejna rzecz gdy korzystam z internetu to jeszcze gorzej. Gdy włączę Facebooka to z 250 mb wolnego ramu robi się 30 mb ramu, to nie najgorsza rzecz, która się dzieje, nie dość, iż się grzeje to nie chce wyłączyć się. Brak Gorilla Glass, trzeba mieć folie ochronną. Obudowa trzeszczy. W tym telefonie jedyny jaki plus znalazłem to aparat, który robi dobre zdjęcia. Nie polecam tego telefonu nikomu. Krótko zawiodłem się na firmie Samsung. Jak najszybciej by sprzedać go i kupić jakieś HTC lub iPhona 4s. Dziękuje i pozdrawiam.
.play-internet.pl | 12 Dec 2013, 11:12

Jurek
Witam. Telefon używam od wakacji. Użytkuje tel tylko do dzwonienia i pisania smsów, ewentualnie facebook i nieraz w nieznanym miejscu Mapy. Telefon zachowuje się fatalnie nawet przy pisaniu smsów, o mapie nie wspomnę. Mam porównanie do Samsunga Core, który ma siostra i jest to kolosalna różnica. Odradzam!
.25.230.1 | 10 Dec 2013, 21:12
Aleksandra94
Witam, ja posiadam ten telefonik już od miesiąca. Na sam wstęp mogę powiedzieć, że go polecam użytkownikom średnio wymagającym. Super dotyk, widok z różnych kątów widzenia, śliczny wygląd, spoko aparat z lampą, ogólnie fajnie wykonany, funkcje itp
Z wad- faktycznie czasem łapie zawiechy, ale nie często i nie na długo.
Wiadomo nie jest to tel za 2tys tylko za 500 zl, wiec cudów tu nie będzie, ale jako zwykły użytkownik, który używa go do smsowania, gadania, neta, czasem pogrania czy obejrzenia czegoś to dla mnie jak najbardziej się sprawdza. Super jakość przeglądanych stron w necie czy dokumentów w pdf. Fajną ma także jakość dzwięku. Mam nadziejęm że opinie się przyda. ja osobiście polecam.
.dynamic.chello.pl | 08 Dec 2013, 10:12
qwertyip
Do: Karina999
Gdybyś porównywała w ten sposób, że im mniejszy telefon, tym bateria dłużej trzyma, to by nie było dużych telefonów. Porównaj sobie LG Nexusa 4 z 5-calowym ekranem sprzed paru miesięcy albo xperię neo v sprzed dwóch lat, którą możesz mieć z te same pieniądze co samsunga.
.opera-mini.net | 07 Dec 2013, 20:12
Patryk98
Mam ten telefon i jestem zadowolony czasami się zatnie ale bardzo rzadko jak się nie ma Anty virusa to nie moja wina panowie lub panie że się zawiesza o telefon po prostu trzeba dbać :D
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Dec 2013, 20:12
Julek12
@boo Tu nie chodzi o szpanowanie. I nawet bez żadnych dodatkowych aplikacji zainstalowanych się tnie, a jak się ma duże archiwum sms to tragedia. Przy takim telefonie myślałem ze z tym nie będę miał problemu, a jednak muszę kasować wiadomości by w miarę płynie się one uruchamiały. A kto twierdzi ze aparat jest OK to ma chyba różowe okulary. Pozdrawiam i odradzam kupno tego tel.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 Dec 2013, 19:12
boo
A ja mam ten telefon i wiem jedno ; jak się pilnuje żeby na głupa odpalać i ściagać aplikacje, gra i nie czyści systemu to każdy android się zwali łącznie z baterią .
Z głową się telefonu używa i wtedy chodzi wszystko idealnie ;) fajny telefon ;)
fajny aparat. Nic się nie tnie . dobra jakość połączenia, dobra bateria.
Dla szpanerów co muszą miec milion wszystkiego w telefonie polecam S4.
.dynamic.chello.pl | 06 Dec 2013, 12:12

Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 241 do 250.