R E K L A M A

Samsung GT-S7560
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 355. Pokazuję od 211 do 220.
42,0% 
 40,8% 
 17,2% 
PaulWalker
Już od 4 miesiąca korzystam! Żadne ble ble! Trzyma mi się... Ba, ma starszą wersję adroida 4.0.4 to dobre. Funkcje videorozmowa ma zaprogramowany fabrycznie w samsung! Nie narzekam i co dzień używam neta. Co jeszcze mogę napisać, nie gram.
Samsung oficjalnie podawał 4.0.4. Nie robimy tu wykopalisk, ale jeśli znasz miejsce, gdzie Samsung podaje wcześniejszą wersję - daj namiar, poprawię. Nie ma czegoś takiego w przypadku telefonów jakiejkolwiek marki jak "videorozmowa zaprogramowana fabrycznie". Każdy smartfon z wystarczającym do tego typu obróbki obrazu i dźwięku procesorem, nawet te z jednym aparatem, ma sprzętową możliwość przeprowadzania rozmów wideo. Nie każdy ma oprogramowanie i błogosławieństwo operatora. W przypadku tego producent nie podał możliwości przeprowadzania wideorozmów w specyfikacjach, ale rzeczywiście, jest w instrukcji - dziękuję za zwrócenie uwagi. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 Jan 2014, 21:01
Tupi
telefon mam 2 tygodnie i jestem z niego zadowolony jak się nie ma kilkudziesięciu niepotrzebnych aplikacji to się nie zacina
.opera-mini.net | 07 Jan 2014, 12:01

onnnnnnnnnaaa191
Mam ten telefon od tygodnia. Wrażenie bardzo dobre. Wygodnie pisze się smsy na wirtualnej klawiaturze qwerty(jest też możliwość ustawienia 4-rzędowej), głośnik działa bez zarzutu, smartfon nie zacina się przy użytkowaniu internetu.Zdjęcia jakościowo bardzo dobre. Fajny 4 calowy ekran,dość czuły,żywe kolory. bateria standard-przy przeglądaniu internetu starcza na 1,5 dnia.mam tylko jeden problem-mianowicie jak ustawić by treść wiadomości nie przychodziła w powiadomieniu?? Znalazłam jedną opcję, ale wtedy też i nie ma sygnału dźwiękowego,a ja chce by był dźwięk ,że przyszła wiadomość,ale by jej treść nie wyświetlała się już w powiadomieniu? Jak to zrobić?
.marsoft.net | 05 Jan 2014, 14:01
Anita
Użytkuję ten telefon od trzech tygodni.Nie mam zastrzeżeń,działa tak jak trzeba,nic sie nie zawiesza,nie zacina.Jestem bardzo zadowolona. :) Polecam! ;)
.109.166.43.dolnet.pl | 05 Jan 2014, 14:01

glinio
strasznie zawiodłem się na tym telefonie, zacina się słaby dotyk i kiepska jakość. W dodatku bardzo słaby procesor jak na obsługę Andka
.interkar.pl | 04 Jan 2014, 17:01
irenamik
mało pamięci RAM, wiesz się, rysuje obudowa, dziecinny telefonik
.interkar.pl | 04 Jan 2014, 17:01
Szymi
Witam serdecznie wszystkie osoby które tak jak ja szukaly opinii pred kupnem telefonu i sugerując się cudzą opinią póżniej tego żałowały.szukałem zwykłego telefonu do prowadzenia rozmów i pisania sms,obrałem 3 opcje LG l5 II , Xperia J i Galaxy Trend...Z racji tego że panuje teraz moda na Samsungi z pośród 3 podanych wyżej modeli skłoniłem sie zaufać firmie Samsung,oczywiście miały też na to wpływ opinie innych użytkowników,więc prosze szanownych potencjalnych kupców o wzięcie sobie tych słów do serca : Trzymajcie sie od Samsunga Trend z daleka!!!
To jest porażka :-(
Nawet jego podstawowe funkcje są niedopracowane ,prowadzenie rozmowy to jak koszmar,w słuchawce szumi,przerywa,dzwięk jest nieczysty,męczy ucho
-MMS nie wiedziec czemu nie chca sie wysyłać ani nie można pobierać mimo pobranych aktualizacji
-Zdjęcia robi fatalne mimo rzekomej rozdzielczosci 5.0 {ktoś pisał wczesniej że robi zdjecia jak stara Nokia w trybie nocnym i to jest swieta prawda niestety)
-Internet faktycznie wolno chodzi i tnie nawet na WIFI
poprzednio używałem przez 4 lata Sony Edzia k770i i ten telefon nadal działa,świetnie sie przez niego rozmawia i robi super zdjęcia z aparatem 3.2 mpx ,musze go nadal używać bo Samsunga nie potrafie znieść ,nie potrafie zrozumieć jak można takie coś wypuścić na rynek i jeszcze cena w abonamencie 119 zł :-(
Na prawde szczerze odradzam ten telefon,nie pakujcie sie w to co ja sie wpakowałem.Za to polecam LG l5 II (narzeczona go ma i sprawuje sie swietnie,nie ma z nim zadnych problemów)
Pozdrawiam
.wagrowiec.vectranet.pl | 03 Jan 2014, 21:01
fred
Telefon według mnie bardzo fajny.Aparat robi ładne zdjecia, filmy także są ładne. Bateria nie trzyma najgorzej ok. 1-2,3 dni. Dotyk chodzi płynnie. Według mnie super telefon ;) Polecam !!!
.146.126.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 03 Jan 2014, 18:01
trend
W opisie jest błąd, przeciez telefon ma gry. :D
Chyba raczej nie. Gry są zaznaczane wyłącznie wtedy, gdy model w podstawowej wersji sprzedażowej ma choćby jedna pełną wersję jakiejś gry, która nie wymaga dodatkowych opłat - i producent o tym informuje. Wersje demo nie są uwzględniane. (jf)
.205.171.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 02 Jan 2014, 11:01
Diuns
Spoko fonik :) Szkoda tylko, że na świecie jest mało znany... Cm'y prawie wogóle na niego nie istnieją, a aktualizacji pewnie będzie brak.. A tak to do użytkowania i pogrania czasem w jakieś gry wszystko spoko działa :) Telefon na duży plus :)
.dynamic.chello.pl | 31 Dec 2013, 16:12

Wszystkich opinii: 355. Pokazuję od 211 do 220.