R E K L A M A

Samsung GT-S7560
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 201 do 210.
42,1% 
 41,0% 
 16,9% 
J12
@iwaaa
[...] on i przy w miarę dobrym świetle dobrego zdjęcia nie robi. Do tego jak typowy stary samsung nie ma możliwości ustawienia własnego dzwonka na sms. Do tego powiadomienie o dostarczeniu sms ma taki sam dziwek jak odebranie sms PARANOJA!!! Tnie się strasznie, przy zwykłym użytkowaniu. Zgodzę się z tobą tylko w tym ze to nie beton i jak się użytkuje to z czasem ślady muszą być.
Jeżeli zamierzasz nadal używać telefonów z Androidem, warto IMVHO nauczyć się możliwości tego systemu bez względu na markę i model telefonu. Dzwonki, sygnały, alarmy można w dowolny sposób dopasować do swoich potrzeb, również w tym modelu. Potrzebna jest do tego tylko jedna rzecz: chęć do nauki. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 Jan 2014, 09:01
Polman
Wziąłem go w play dla mojej ładniejszej połówki, (wcześniej miała c3-05 Nokii) wypatrzyła do na stronce operatora. Oczywiście w kolorze białym. Ogólnie jest zadowolona. Duży ekran,dobry aparat. Bateria jej trzyma do trzech dni przy normalnym użytkowaniu. Trochę net zamula ale ogólnie da się poserfować. Nie rozumiem narzekań typu, że mało ramu, czy słaby procesor. Chyba specyfikacje można sprawdzić przed zakupem. Targetem tego modelu będą na bank mało wymagający użytkownicy i oczywiście kobiety :)Faktycznie: i żonie i znajomemu z pracy zdarzało się, że ten telefon sam się restartował. Ciekawe czy po aktualizacji na wyższego andka też tak będzie.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 Jan 2014, 18:01

nadia12
Najgorszy telefon jaki miałam! Nic nie robiąc pekla mi szybka, gdzie telefon lezal na lozku... poza tym zacina się i jest do d...
.174.69.139 | 13 Jan 2014, 11:01
Magda
Telefon zacina się cały czas, dotyk jest okropnie zmulony,w dodatku sam się wyłącza. Obudowa szybko się rysuje. Nie polecam nikomu żałuję że go kupiłam....
.9.110.250 | 11 Jan 2014, 19:01

iwaaa
Ja to was ludzie nie rozumiem, narzekacie ze sie obudowa rysuje, a w jakim telefonie podczas uzytkowania sie nie rysuje?! to w koncu plastik jest a nie beton. i wiadomo ze aparat jak nie ma dobrego swiatla dobrego zdjecia nie wykona, no chyba ze ma bardzo duzo megapiskeli. takie brednie piszecie ze szkoda gadac. a z tym zacinaniem, to jak rzucicie sie jak glupi na telefon i go zajezdzacie przez pierwsze dni to on swiruje bo nie wie juz co ma robic. to moja skromna opinia.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 11 Jan 2014, 19:01
kliszek
bardzo słaby telefon. Zacina się, mało pamięci RAM, procek słaby, słaba obudowa, ogólnie zawiodłem się na tym aparacie.
.dynamic.mm.pl | 10 Jan 2014, 15:01
mar
Telefon bardzo fajny, internet działa dobrze, a gry również w porządku. Ogólnie mi się nie zacina. Do tego dobry aparat. Jest łatwy w użytkowaniu, więc polecam osobom, które chcą mieć dobry telefon za niewysoką cenę.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 Jan 2014, 20:01
Janto
Mam ten telefon od kilku tygodni i sprawuje się bardzo dobrze.
Korzystam z niego codziennie i bateria wytrzymuje tak jak przy innych smartfonach (przy dość sporym używaniu mniej wiecej 1 dzien).

Ekran bardzo fajny, czuły, nie trzeba mocno stukać w ekran by zaskoczyło.
Telefon nie zacina się, jestem zadowolony z jego zakupu :)
Polecam każdemu kto zastanawia się nad tym telefonikiem.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 Jan 2014, 19:01
zadowolony posiaacz Trenda ;)
Telefon użytkuje od miesiaca i jestem z niego zadowolony
Ma dobry aparat jak na 5mpx, internet działa dobrze, dotyk reaguje prawidłowo.
Niestety nie wysyłają się mms'y oraz zacina się w aplikacji messenger na Fb. Nie powinno się pobierać wielu aplikacji na ten telefon bez uprzedniego kupna karty pamięci, ponieważ będzie się zwieszał lekko.
.156.58.250 | 08 Jan 2014, 09:01
PaulWalker
Już od 4 miesiąca korzystam! Żadne ble ble! Trzyma mi się... Ba, ma starszą wersję adroida 4.0.4 to dobre. Funkcje videorozmowa ma zaprogramowany fabrycznie w samsung! Nie narzekam i co dzień używam neta. Co jeszcze mogę napisać, nie gram.
Samsung oficjalnie podawał 4.0.4. Nie robimy tu wykopalisk, ale jeśli znasz miejsce, gdzie Samsung podaje wcześniejszą wersję - daj namiar, poprawię. Nie ma czegoś takiego w przypadku telefonów jakiejkolwiek marki jak "videorozmowa zaprogramowana fabrycznie". Każdy smartfon z wystarczającym do tego typu obróbki obrazu i dźwięku procesorem, nawet te z jednym aparatem, ma sprzętową możliwość przeprowadzania rozmów wideo. Nie każdy ma oprogramowanie i błogosławieństwo operatora. W przypadku tego producent nie podał możliwości przeprowadzania wideorozmów w specyfikacjach, ale rzeczywiście, jest w instrukcji - dziękuję za zwrócenie uwagi. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 Jan 2014, 21:01

Wszystkich opinii: 354. Pokazuję od 201 do 210.