R E K L A M A

Samsung Galaxy S IV
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 271 do 280.
46,1% 
 25,7% 
 28,3% 
piotr
W tej cenie takie tandetne wykonanie i lagujący interfejs podziękuję właśnie będę zamawiał htc one lub xperia z
.adsl.inetia.pl | 21 Apr 2013, 15:04
Roter2
Wszystko wyjdzie w "praniu" co do prądożerności to Exynos 5410 pobiera o około 60% więcej prądu niż snapdragon 600 więc ja bym się na te "8rdzeni" nie napalał bo są g. warte;/
.dynamic.gprs.plus.pl | 21 Apr 2013, 15:04

NaWo266
Czy aby ten telefon nie ma mieć Tizena zamiast Androida ?
Bo czytałem że I9500 ma być wyposażony w ten system.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 Apr 2013, 15:04
samniewiemkto
Dla tych co piszą błędnie o 8 rdzeniowym procesorze.
Ten Smartfon ma układ 2 x 4 rdzenie, tak jakby 2 osobne 4 rdzeniowe procesory. Jeden mocniejszy ma 4 x 1,6 GHz oparte na nowoczesnym ARM Cortex-A15(maksymalnie może być 1,8) i drugi 4 x 1,2 GHz, oparty na przestarzałym ARM Cortex-A7. System ich przełączania jest podobny do tego co w laptopach w 2 kartami graficznymi.
Generalnie w przypadku najbardziej wymagających aplikacji, wersja ze Snapdragonem S600 powinna być szybsza, z kolei wersja z Exynosem powinna być mniej prądożerna. Jednak jeśli ktoś myśli, że otrzyma 8 rdzeni po 1,6 GHz to srogo się zawiedzie. Dostajecie 2 procesory, po 4 rdzenie każdy.
.tylda.net | 01 Apr 2013, 15:04

Marek
Moje 3 grosze w sprawie LTE: otóż @SamsungExynos na Twitterze faktycznie potwierdził, że procesor Exynos zastosowany w tym telefonie obsługuje LTE. Natomiast na następne pytanie - tzn. czy w takim układzie każdy model GT-I9500 będzie wspierać LTE - odpowiedzieli, że oni tylko informują o możliwościach procesora, natomiast faktyczna obsługa tego standardu przez telefon zależy od producenta i kazali z tym pytaniem się zwrócić do @SamsungMobile. "Przeryłem" szybko też XDA i poważani forumowicze są przekonani, że europejskie wersje I9500 nie będą wspierać LTE, bo nie będzie w nich odpowiedniego modemu. Nie piszę tego celem korekty podanej tu specyfikiacji, ale tylko i wyłącznie jako ciekawostkę - po prostu w tej chwili za dużo jest zamieszania i za mało konkretnych danych. Wydaje się, że głupotą byłoby celowe wyłączanie czegoś, co w telefonie "siedzi", ale nie mamy do końca wiedzy czy faktycznie w każdym modelu będzie sprzętowa obsługa LTE. Pożyjemy, zobaczymy.
I to jest mądra i wyważona opinia. Mogę podpisać się pod nią obiema rękami. Gdy pojawi się więcej konkretnych odmian, będziemy na bieżąco - mam nadzieję - reagowali. Gdybyśmy byli zbyt ospali, liczę, że nas pogonicie. Tak jak wszyscy czekamy na więcej szczegółów od Samsunga - a te muszą się pojawić wraz z rynkową premierą urządzeń. (jf)
.ip.netia.com.pl | 29 Mar 2013, 13:03
eStrójkowicz
:) System Operacyjny Jelly Bean 4.2.2 ? :) Proszę poprawić. Pozdrawiam :)
A zechce Szanowny Użytkownik wskazać błąd? Najwyraźniej coś mi się na oczy rzuciło z rana, bo nijak nie widzę w tej nazwie nic śmiesznego, błędnego, czy do poprawienia. Też chętnie bym się pośmiał; dzień smutny jakiś. (jf)
.p2.InterArena.pl | 28 Mar 2013, 18:03
dfgdfgdf
Ten telefon nie posiada radia fm.
Podziwu godna pewność. Nie widzę co prawda powodu, dla którego Samsung miałby okroić swój procesor z tej funkcjonalności, ale jeśli dysponujesz jakimkolwiek źródłem producenta jednoznacznie świadczącym o tym, że radia nie ma, chętnie poprawię dane, przeproszę za błędne i podziękuję. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Mar 2013, 20:03
KornFanHead
Oglądałem prezentację tego telefonu i wrażenia na mnie nie zrobiła. No bo w sumie co można jeszcze do smartfona włożyć by zrewolucjonizować rynek.
Ale szczerze? Podoba mi się ten telefon pod jednym ważnym względem. Dzięki jego obecności na rynku stanieją inne modele, które choć słabsze parametrami to i tak dobrze radzące sobie ze wszystkimi opcjami. Tak więc teraz zakup SII to już nie taki wielki wydatek a na pewno bateria lepiej tam trzyma.
.esnet.pl | 25 Mar 2013, 18:03
Katakumba
Skoro wyszedł już SGS 4 to inne starsze modele powinny pójść w dół cenowo. Mam nadzieje że SGS 2 stanieje na tyle że będę mógł sobie pozwolić na zakup ;)
.debica.mm.pl | 23 Mar 2013, 19:03
jacaxas
Ten model nie obsługuje LTE.
Ale chodzi o to, że Exynos 5410 nie obsługuje LTE, czy że operatorzy wyblokują, czy jeszcze o coś innego? Nie bądź taki zdawkowy, podaj źródło Samsunga, chętnie poprawię, naprawdę. (jf)
.1-4.cable.virginmedia.com | 21 Mar 2013, 22:03

Wszystkich opinii: 304. Pokazuję od 271 do 280.