R E K L A M A

Samsung Galaxy S III Neo+
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 51 do 60.
58,0% 
 15,9% 
 26,1% 
fastersm
Telefon mam od okolo 6 miesięcy i sprawuje się bardzo dobrze, działa szybko i bez "lagów" jedyne moje zastrzeżenia do tego telefonu to słabe wejście słuchawkowe przy częstym słuchaniu muzyki i odłączaniu słuchawek z czasem gniazdo się wyrabia i przestaje trzymac słuchawki.
.158.221.207 | 17 Dec 2014, 08:12
Popek
Jak czytam wasze opinie, to płakac mi się chce. Niektórzy po prostu chcą zmieszac Samsunga z gnojem. To super telefon; bawiłem się nim w sklepie i niedługo zamawiam w internecie.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 Dec 2014, 17:12

Zawsze drugi
Telefon rewelacja. Wrzuciłem KitKata 4.4.4, telefon z Hongkongu, ale wgrałem oficjalny ROM wersja Russia, bardziej polecany niż standardowy Hongkong, pełne spolszczenie, Google Play lokalizuje oczywiście PL, obsługa dwóch kart działa bezproblemowo, chodzi pięknie, bez żadnych zacięć. Po zainstalowaniu kilkunastu swoich aplikacji jest zdecydowanie szybciej niż na analogicznym zwykłym S3 i9300. Zdecydowanie polecam kupno.
.dynamic.mm.pl | 14 Dec 2014, 13:12
Julia
Chciałabym sb kupić Samsung Galaxy S3 Neo :) Lecz nwm czy nie lepiej Samsung Galaxy S3... :) CO wy o tym myślicie?
.204.22.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 29 Nov 2014, 16:11

Derrick01
Czytając niektóre opinie, płaczę ze śmiechu. Zanim kupicie, poczytajcie parametry techniczne. Ludzie to jest typowy remake popularnego sprzętu, na którym Samsung zarobił dużą kasę. Poza tym, że jest więcej pamięci ram i nowszy Android to niczym się nie różni. Chodzi o podtrzymanie zadowolonego klienta zwykłych SIII.
.160.172.84 | 21 Nov 2014, 12:11
adrian93
Witam serdecznie. Zakupiłem sobie tego właśnie samsunga. Powiem szczerze: jestem bardo zadowolony z tego telefonu. Jest mega fajny, dobrze mi się go używa, wszystkie gry w jakie grałem na moim poprzednim telefonie, które łapały zacinki i inne rzeczy, tutaj tego nie mam. Grafika w grach - Mmm, bajka. Jest naprawdę godny polecenia jak za tą kasę naprawdę polecam, dodatkowo aparat jest całkiem dobry. Drugi aparat tak samo nie jest zły. Po zainstalowaniu kilku gier nic się nie zacina, dodatkowo ma bardzo dużą pamięć wewnętrzną - to też jak najbardziej duży plus tego telefonu. Dźwięk w telefonie nie jest jakiś mega dobry, ale jest jak na ten telefon super. Wszystko działa płynnie, bez jakichkolwiek zacinek. Internet śmiga aż miło. Jedyne zastrzeżenie to takie że mogła by bateria dłużej trzymać na takim ostrym graniu dzień wytrzyma. Ale w końcu, jak to mówią, telefon nie jest od grania, tylko od dzwonienia. Na spokojne używanie jest to telefon który będzie ok.
.play-internet.pl | 14 Nov 2014, 12:11
Rozczarowany
Telefon do bani,mimo dobrych parametrów (teoretycznie) jest kiepski,po 2 dniach użytkowania musiałem restartować już 3 razy z powodu zawieszenia.Telefon też nie ma opcji podłączenia pod inne urządzenie jako pamięć masową co mnie bardzo wkurzyło.Jeden mikrofon to kiszka przy nagrywaniu filmów w jakości rzekomo FULL HD.Nie polecam zakupu tego czegoś,Samsung schodzi na psy tego się tyczą też obecne telewizory,ja osobiście żegnam się z tą marką,całe szczęście mam jeszcze czas na zwrot sprzętu bez podawania przyczyny,pozdrawiam.
.toya.net.pl | 12 Nov 2014, 18:11
nika
Samsung Galaxy S III Neo+ posiada Dual Sim tylko w wersji indyjskiej, niedostępnej na rynku europejskim.
.dynamic.chello.pl | 10 Oct 2014, 15:10
piotr1989
Witam. Jestem posiadaczem Samsunga Galaxy s3 Neo od tygodnia. Przesiadłem się na niego z Sony Ericssona wt19i. Moje pierwsze wrażenia były bardzo pozytywne. Wyświetlacz SgS 3 perfekcyjny. Nie mogłem uwierzyć że aż tak dobry obraz można było uzyskać w telefonie. Kolejną rzeczą która rzuciła mi się w oczy był dotyk - niekiedy aż za dobry. Wyraźnie zauważalna w użytkowaniu okazała się duża pamięć Ram telefonu oraz system operacyjny, który jest bardzo intuicyjny i obsługa telefonu to pestka. Telefon bardzo dobrze łapał sygnał wi-fi, nieco gorzej GSM. Z GPS również nie było większego problemu. Rewelacyjną sprawą okazał się aparat robiący oszałamiające w dzień zdjęcia, nocą jednak - no cóż bywało średnio, ale czego się spodziewać w nocy od aparatu. Jakość rozmów zadowalająca. Wadą telefonu jest słaby głośnik. Naprawdę myślałem że będzie lepiej. Nawet po podwyższeniu głośności na max nie było kolorowo, a głośnik wyraźnie trzeszczał. Kolejny minus to obudowa telefonu. Polecam od razu zakupić jakieś etui i folię na wyświetlacz bo bardzo łatwo zrobić jakieś ryski.

Plusy:
-rewelacyjny wyświetlacz,
-super aparat 8 mpx,
-duża pamięć Ram,
-system operacyjny Android Kit-Kat,
-szybkie wykrywanie GPS,
-dobre wyszukiwanie wi-fi.

Minusy:
-głośnik telefonu bardzo słaby - trzeszczy,
-obudowa bardzo łatwo rysująca się.
.133.153.31 | 22 Sep 2014, 15:09
daga483
Witam mam galaxy od kilku dni i zamierzam go sprzedać. Naprawdę nie ma co porównywać z poprzednim modlem, który bije go na każdym kroku. Lepszy aparat, lepiej reaguje na ruch ddłoni, pomimo wiekszej ilości RAMU jest po prostu słabszy od swojego poprzednika.
.slupsk.vectranet.pl | 07 Sep 2014, 19:09

Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 51 do 60.