R E K L A M A

Samsung Galaxy S III mini
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 313. Pokazuję od 281 do 290.
52,7% 
 20,1% 
 27,2% 
Justyna. ; )
Jestem szczęśliwą użytkowniczką tego telefonu. Jest wspanialy ;) lekki i przyjemny w uzyciu ;) wlasnie z tego telefonu zamieszczam ten komentarz. :D
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Jan 2013, 19:01
porównywacz
-Sąsiad- HTC Desire X przegrywa z SGSA bo nie odtwarza HD oraz gorzej wypada w testach wydajnościowych. Na plus JAKOŚĆ WYKONANIA. -y4c- Galaxy S3 mini porównując do SGSA po specyfikacji ma więcej ramu 1GB a nie 768 i blutooth 4.0 a nie 3.0 za to gorszą kamerę przednią do videorozmów. Mówię o tym bo różnica miedzy tymi tel to jakieś 300zł... a specyfikacja praktycznie taka sama
.dynamic.chello.pl | 27 Jan 2013, 00:01

Wernek
Czytając opinie innych użytkowników, bądź tych którzy tylko przeczytali specyfikację i nie mieli telefonu w dłoni, muszę się kategorycznie nie zgodzić z niektórymi z nich.
Telefon ma o wiele ciekawszy interfejs niż Advance oraz S2. Porównywałem te telefony i zauważyłem że przy identycznym procencie podświetlenia s3 mini wygrywa z oby dwoma kolory są bardziej wyraźne, telefon da się użytkować w słońcu przy minimalnym podświetleni. Pozwala to oszczędzić 50% baterii.
Funkcja Oszczędzaj Energię którą znajdziemy w skrótach u góry ekranu to genialne rozwiązanie szybko możemy się do tego dostać a tak naprawdę do codziennego użytkowania można mieć cały czas włączone oszczędzanie energii. Ja osobiście włączam tylko przy bardziej wymagających grach oraz stronach www z flashem, który oczywiście trzeba sobie doinstalować.
Mój trzyma baterię nawet 4 dni jak mam ciągle włączone oszczędzanie energii oraz podświetlenie poniżej połowy. Więc nie rozumiem tutaj tych wypowiedzi negujących baterię. Wiadomo jak się katuje włączone przesył danych full ekran GPS WiFi chodź jesteś w mieście to Ci telefon dnia nie wytrzyma.
Polecam ten telefon 100 procentach. Nowoczesny wygląd. Funkcję oprogramowania. Wystarczający wyświetlacz. Bateria odpowiednio używana ZNAKOMITA. Poręczny w dłoni i kieszeni. Ekran na pewno mniej się rysuje jak w starszych modelach np. S2. 8 GB pamięci faktycznie zostaje nie całe 5GB ale można kupić za 15 zł kartę 16GB. Pozwolę sobie nawet na stwierdzenie że jest lepszy jak S2.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 Jan 2013, 16:01
pablot
Szukałem telefonu w granicach 1000zł i padło na s3 mini (promocja w mm -1099, gdy advance kosztował tam 100zł drożej! sic!). Wiem, że znajdzie się zaraz grono ludzi, którzy poradzą, że trzeba było dodać 300zł i kupić S2, albo dodać 600zł i kupić S3.

Smartfon sprawdza się bardzo dobrze:
po pierwsze bardzo dobry wyświetlacz AMOLED - proponuje poprosić sprzedawcę, aby pokazał różnice między wyświetlaczem s3mini/s advance a zwykłym wyświetlaczem z AceII (jeśli ktoś nie widział).
Po drugie "bebechy", które zapewniają płynną i szybką działalność androida i zainstalowanych aplikacji.
Po trzecie wielkość, kształt i waga - idealne, dla ludzi, którzy szukają kompromisu między telefonami, do których rzeczywiście pasuje określenie "mini" a "cegłami", które nie mieszczą się w kieszeni. Nic nie odstaje i nie trzeszczy. Aparat robi przyzwoite zdjęcia w dobrym świetle, co nie powinno dziwić.
Nie powinna też dziwić nikogo słaba bateria. Przy takim wyświetlaczu i częstym użytkowaniu - ładowanie raz na dobę to norma nie tylko w tym smartfonie.
.zabrze.vectranet.pl | 23 Jan 2013, 12:01

dapietro
Super telefon :) Bardzo lekki, wygodny w użytkowaniu. Trochę słaba bateria - bez bawienia się nim, telefon zjada 1 procent energii na godzinę. Jak najbardziej polecam!!!
.28.183.254 | 23 Jan 2013, 11:01
nadiapls
Bateria nabrała mocy po 3 tygodniach.Szczerze polecam.Świetna jakość rozmów.
.toya.net.pl | 15 Jan 2013, 20:01
bandzor
Moje uczucia sa mieszane. Bateria max 2 dni i nie wiem czemu tylko 4gb pamieci. Gdzie jest to 8gb? Najnowszy android czasami lekko przycina tak jak by graficznie nie wyrabial. Brak lacznosci NFC! Mysle ze lepszym wyborem bylby galaxy ace 2.
.dynamic.gprs.plus.pl | 15 Jan 2013, 18:01
1324
Fatalna bateria - w ciągu nocy (telefon po prostu leżał na szafce, nic nie robiłem na nim) zeszlo z niego 60% baterii. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy nie wrócę z powrotem do mojego starego beznadziejnego telefonu, który przynajmniej miał dobrą baterię.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 Jan 2013, 10:01
y4c
do Sąsiada: a lepszego można znaleźć w tej cenie (obecnie 1227PLN)? Desire X ma mniej pamięci 4gb, mniej ramu i nie nagrywa filmów HD.
.echostar.pl | 06 Jan 2013, 17:01
Sąsiad
Jak dla mnie bardzo fajny telefonik, ale w starciu z niemalże identycznym HTC Desire X moim zdaniem przegrywa cenowo i jakościowo. Jedyne co go cechuje to 1gb pamięci ram. Moim zdaniem za tą cenę można znaleźć co o wiele ciekawszego.
.95.25.241 | 06 Jan 2013, 11:01

Wszystkich opinii: 313. Pokazuję od 281 do 290.