R E K L A M A

Samsung Galaxy S III mini
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 313. Pokazuję od 241 do 250.
52,7% 
 20,1% 
 27,2% 
herba
Badziejstwo. Nie polecam każdemu. Na sam start się zepsuł - padł mikrofon. TO chyba jakaś wadliwa seria bo już czytałem o tym problemie. Do tego dziwnie działa odblokowywanie nie zawsze łapie od razu. Ahh czemu dałem się na niego namówić :(
.internetdsl.tpnet.pl | 12 Mar 2013, 19:03
Buuka.
Telefon jest super jestem bardzo zadowolona. Nie zacina się wcale, więc nie wiem jakie wy macie te telefony, ale mój działa bez zarzutu. Jedyna wada to bateria, która trzyma dzień nie cały. Jeśli ktoś nie szanuje telefonu, to niech tutaj nie wyżala się jaki to ten telefon jest okropny.
.dynamic.chello.pl | 12 Mar 2013, 15:03

TOCZEKS
Telefon niezły, nie licząc wyświetlacza po tygodniu użytkowania telefon spadł z ok. 30cm na podłogę (panele) po czym wyświetlacz pękł jak bańka mydlana. rozsypał się cały... koszt wymiany ok 600zl. Do gwarancji nie przyjęli.
.xdsl.centertel.pl | 11 Mar 2013, 19:03
niefart
Nie polecam. Trafiłem chyba na wadliwy model, zakupiłem go przez internet w salonie play, po otwarciu pudełka telefonu nie dało się włączyć. Myślałem że to bateria, ale nie. Zadnej reakcji. Telefon poszedł do naprawy - wymiana płyty głównej. Telefon wrócił z gwarancji, włączył się, ale mikrofon nie działa .. wrrr .. znowu czeka mnie odsyłanie .. za takie smartfony to ja dziękuje. Znajomy ma LG L7 i sobie bardzo chwali, ale powiedziałem sobie że LG to dobry producent telewizorów i mikrofalówek, a tu telefony też robi dobre. Jesli dalej tak z SGMIII będzie to go sprzedam i kupie coś z stajni LG - L7 albo L9, bardzo przyzwoite telefony. Pozdrawiam
.play-internet.pl | 11 Mar 2013, 12:03

Andrzej
Nie będę tu pisał czy tel jest super czy nie bo to subiektywna opinia - mam go już na tyle długo że mogę opisać jego wady i zalety:
Zalety:
- ładny design
- ładne kolory wyświetlacza
- dobra jakość dźwięku w słuchawkach
- dobra jakość połączeń (wyraźny dźwięk)
- stabilne połączenie z zestawem Bluetooth
- przyzwoite zdjęcia przy słabym oświetleniu oraz filmy 720px
- płynne działanie prostych aplikacji (w tym filmy na Youtube) (gier nie sprawdzałem)

Wady:
- brak wyszukiwania głosowego kontaktów (jest ale po angielsku - wg Samsung Polska wszystko jest ok - nie ważne że produkt sprzedawany jest na rynek polski :(
- niedopracowany Android 4.1.2 (nieopatrzne usunięcie np skrótów na ekranie blokady - brak możliwości ich przywrócenia - chyba że po przywróceniu ustawień fabrycznych)
- długo łapie fix-a GPS w samochodzie
- czasem coś się zatnie (np nie można rozwinąć górnego paska)- pomaga wówczas restart telefonu

Neutralne:
- bateria przy skromnym użytkowaniu trzyma ok 2-2,5 dnia (wyłączony GPS i 3G, Bluetooth jakieś 20 min, Wi-Fi włączane sporadycznie, 30 min transmisji danych, ok 10 min rozmów i reszta czuwanie)
.160.172.70 | 11 Mar 2013, 11:03
racme
popieram wczesniejszy wpis
przed kupnem sgs 3 mini po poczytaniu forum miałem mętlik w glwowie, ale po przeanalizowaniu wszystkeigo wybrałem ten telefon.Jestem zadowolony w 100%, wyłączyłem transmisje danych, dałem tylko gsm i bateria mi trzyam moin 3 dni, czasami wskocze na wifi, porobie kilka zdjęc i duzo rozmawiam.Telefon jest super, latwy w obsłudze, jakos rozmów super, nic sie nie zawiesza dla mnie ok.Chciałem kupic tradycjunu telefon z klawiaturą i dobrym aparatem, niestety znowych fonów nie ma nic ciekawego a E-52 to juz przezytek i ciesze sie ze wybralem sgs 3 mini.
pozdrawiam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 Mar 2013, 12:03
Ofiara samsunga
Witam. Nie zgadzam się z decyzją serwisanta, że telefon został uszkodzony przez właściciela...
Z przykrością wycinam całą, bardzo obszerną, historię gehenny z autoryzowanym serwisem Samsunga oraz z polskim oddziałem Samsunga. Niestety nie ma tutaj miejsca na tego rodzaju wpisy. Rozmawiamy tu wyłącznie o tym modelu, a nie o marnym, czy wręcz skandalicznym funkcjonowaniu serwisu producenta. Rozumiem złość i frustrację, ale tekst muszę niestety wyciąć. Osobiście doradzam szczerze kontakt z najbliższym biurem ochrony praw konsumentów. Pomogą, oby skutecznie. (jf)
.55.108.73 | 06 Mar 2013, 18:03
amk
Poczytałem te wszystkie Wasze opinie na temat galaxy S III mini... Telefon nabyłem 2 dni temu. Dużo ludzi, narzekało, marudziło - sama nie wiedziała co chciała... "ile ludzi, tyle opinii" - i tutaj uważałbym na wszelkie opinie w internecie, gdyż połowa ludzi stąd, wypowiada się a telefonu w rękach nie miała-albo miała na 15min w lombardzie, alb słyszała od wujka kolegi, kuzyna cioci siostry córki matki... i kochanki.
Człowiek wchodzi na neta i dostaje głupawki - jeden mówi siak, druki mówi tak, trzeci srak. Interesujesz się telefonem Galaxy S III mini, to nagle wieczorem, już chcesz HTC Desire, na drugi dzień czytania wybierasz sony Xperie J, a za 3 dni, chcesz sony ericssona active-który jest odporny na wszystko.
Wracając do Galaxy s III mini... nie jestem znawcą, więc jeśli to czytasz-bierz na to poprawkę. (ale przynajmniej mam ten telefon w łapach) Jestem fotografem, nie fono-holikiem... bardzo zwracam uwagę na kolory, rozdzielczość ekranu, pracę(wydajność) itp,. itd. Gdybym miał pieniądze kupiłbym pewnie galaxy Note II, hehe - ale nie mam : ) Telefon kupiłem na abonament - musiałem dopłacić by w miarę się to opłacało.
Od pierwszego kontaktu z telefonem - w salonie plusa (wcześniej czytałem tylko te wasze opinie) od razu zauważyłem, że telefon jest wykonany bardzo fajnie i interesująco. Ma wyświetlacz amoled - piękne kolory, jasny, ostry i przejrzysty - nic więcej nie potrzeba (chyba, że ktoś potrzebuje czegoś większego - to wtedy kupuje S III za 39745zł + nowe jeansy, żeby mieściło się w kieszeni) Dla przeciętnego człowieka-który nie robi z telefonu komputera, procesor dual core-starcza w zupełności! Gdzieś wyczytałem, zobaczyłem na youtube recenzje, w którym widać jak obraz podczas przeglądania stron internetowych zacina się...
bzdura - najpierw niech tamta osoba powyłącza aplikacje w tle, a następnie niech zainstaluje coś pokroju dolphin browser - i uruchomi raz jeszcze ; )
U mnie śmiga elegancko. nic nie zacina. Wcześniej miałem flagowego i starego HTC HD2 - szukałem, czegoś podobnego, ale wszystko było drogie po zbóju -a nerki nie chciałem się pozbywać. 4" wystarcza bez problemu. Liczę się z tym że ten telefon, kosztuje 1000zł - co nie jest małą kwota, ale jak ktoś ma możliwość wzięcia na abonament-to chyba nie zastanawiałbym się zbytnio nad czymś innym(przynajmniej w obecnej chwili)
Oczywiście wykonanie HD 2 było lepsze - telefon cięższy, czuć w ręce potęgę, ale w sumie - jeśli ktoś nie gra w piłkę nożną swoim telefonem - będzie o niego dbał, to telefon pociągnie swoje - aż do kolejnej wymiany telefonu. Jakość zdjęć - jestem fotografem, i wychodzę z założenia, że tego typu telefony, mogą służyć jedynie do tego, by oglądać zdjęcia, które zrobiliśmy aparatem - lustrzanką, a nie robienie zdjęć... wtedy jakość lustrzanki - na wyświetlaczu amoled-wychodzi bardzo dobrze! Ostrość, kolorki - miodzio ;)
Jakość rozmów - bardzo dobra, wygodnie pisze się smsy na klawiaturze ekranowej - trafia w literki bez problemu. Powiem tak, zanim kupicie jakikolwiek telefon, najpierw porozmawiajcie z osobami, które go posiadały, albo sami pójdźcie do serwisu, i popytajcie o awaryjność, opinie serwisanta (nie sprzedawce!)
- który powinien mieć dużo większe pojęcie niż połowa "znawców" w internecie.
Tyle ode mnie. Osobiście w ocenie 1-10 - mogę dać mocnąąąą 9 -serio! - a tylko ze względu na cenę, reszta telefonu, jest naprawdę na wypasie, i polecam ją każdemu użytkownikowi- i temu prostemu, i zaawansowanemu ; ) telefonu długo nie mam - także o awaryjności wypowiedzieć się nie mogę, także macie pecha :)
Napisałem to na szybko, ale mam nadzieję, że przynajmniej kilku osobom pomogę w wyborze i rozjaśnię trochę sytuację.
.magsoft.com.pl | 02 Mar 2013, 21:03
andrzej27
Telefon dno ! od samego początku się zacinał, odesłałem na gwarancje, 2 tygodnie bez telefonu, przychodzi, 2 godziny spokoju i co ? i mikrofon nie działa .. ahh porażka :/ aktualnie rozmawiam przez zestaw słuchawkowy i wbudowany w nim mikrofon, a w następnym tygodniu znowu serwis gwarancyjny .. ostatnio samsungi jakoś na psy zeszły, siostra używa galaxy mini II i rozłącza sam z siebie połączenia, a znajomy ma samsunga i9003 i ciągle pojawia mu się komunikat że aplikacja została zamknięta, teelfon był na 3 naprawach gwarancyjnych i dalej to samo .. Chyba zdecyduje się na coś z firmy SONY, podoba mi się bardzo xperia J i tak czuje że pozbęde się sgmIII i kupie J. Tyle w tym temacie. Samsungowi jak narazie dziękuje.
.play-internet.pl | 01 Mar 2013, 18:03
racme
Witam
S 3 mini jutro przyjedzie do mnie kurierem, podpisałem kontrakt na dwa lata, netto abonament 79 zł w tym, 2,5 GB neta i 1000 min do wszystkich, cena telefonu 1 zł.
Po przeczytaniu wszystkich opini zdecydowałem sie an ten telefon, jest mniejszy co jest dla mnie wazne i ma bardzo dobre parametry.
pozdrawiam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Feb 2013, 13:02

Wszystkich opinii: 313. Pokazuję od 241 do 250.