R E K L A M A

Samsung Galaxy S9
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.
35,0% 
 40,0% 
 25,0% 
Tadeja93
Jestem posiadaczem Galaxy s9 od 2 tygodni zakupiłem go jako nowy i moja opinia o tym telefonie jest następująca. Kupiłem ponieważ chciałem telefon z wyższej półki po prostu lubię częste zmiany (przesiadka z iPhone 6s plus). Ogólnie pierwsze rozczarowanie to za mało różnic pomiędzy s8 (ktory rowniez mialem) drugie to bateria która trzyma dzień jak na telefon za 2700zl to słabo. Ogólnie ile razy wracam do androida to żałuję może Samsung powinien stworzyć coś swojego w końcu jeżeli chce się wyróżnić. Co do wykonania telefonu nie mam zastrzeżeń fajnie się go trzyma w dłoni sprawia dobre wrażenie. Oceniam telefon na 6/10 dobry dla tych co maja kasę i lubią nowości czy warto hmm jak kogoś stać to brać a jak nie to jest wiele tańszych dobrych telefonów.
.64.21.51 | 15 Jan 2019, 23:01
Miki
Obecnie posiadam 2 tel jak Samsung Galaxy S9+ jako prywatny i drugi służbowy huawei mate 20 pro.
Zdecydowanie lepszym telefonem jest Huawei mate 20 pro. Dlaczego
- nieporównywalnie lepsza bateria jak w s9+
- rozpoznanie twarzy działa natychmiast a w Samsungu nieraz zawodzi. To samo dotyczy czytnika Lini papilarnych. Palce do Samsunga muszą być suche i czyste
- huawei robi lepsze zdjecia
- Samsung strasznie się rysuje. Po kilku mc wygląda jakby miał z 2 lata a tak samo używam jak huaweia.
-Na plus dla Samsunga to jedynie głośniki wydaje mi się że lepiej grają.

Swego czasu miałem też huawei p20 pro i mogę śmiało powiedzieć że jest również lepszy od Samsunga s9+

Dlaczego zdecydowałem się na Samsunga? Bo sam chciałem sprawdzić jaki to jest tak naprawdę telefon. Nie mówię że jest zły. Natomiast huawei po prostu jest dla mnie lepszy. Dlatego jak wejdzie huawei p30 pro na rynek to Samsung idzie na sprzedaż.
.47.58.64 | 12 Jan 2019, 16:01

Adm912
Korzystam z tego telefonu dopiero 1 dzień i już żałuję. Kupiłem go ze względu na to, że potrzaskałem swojego xioami redmi Note 4, a była fajna okazja cenowa, żeby oderwać na chwilę się od "chińczyka". Jak się okazuje, oderwać się tylko na czas wymiany ekranu w xioami... Ok, rozumiem, piękne zdjęcia, cudowny dźwięk, niesamowicie ostry obraz... Na co mi to skoro bateria w telefonie nie potrafi wytrzymać 12h? Jakbym chciał posłuchać pięknej muzyki to bym odpalił swój 40 letni gramofon z dwiema drewnianymi kolumnami, gdy chce zrobić ładne zdjęcie to biorę swój duży kompakt sonego, ja chcę korzystać z telefonu, chcę mieć zawsze zasięg, nie chcę martwić się o baterię... Niestety, samasun oferuje wszystko, tylko nie to co powinien. Mój 1.5roczny xioami działa lepiej od tego telefonu. Zawsze ma zasięg, nie martwię się o baterię, Internet śmiga płynnie, nic się nie tnie. Szczerze, pierwszy i ostatni telefon nie "chiński". Nie za te pieniądze. Ja za markę nie mam zamiaru płacić. TANDETA
.173.176.79 | 11 Jan 2019, 20:01
Adrian.
Telefon jest genialny ....
Niesamowicie szybki - poręczny - da się go nosić w kieszeni - waga rozsądna.
Idealnie leży w ręce i da się go obsługiwać jedną ręką !
Wyświetlacz - bezkonkurencyjny.
Biometria - czytnik linii papilarnych działa świetnie.
Aplikacje działają szybko - wręcz jak na normalnym PC'ie.
Poczta, apki bankowe, przeglądarki, nawigacje piesze - wszystko pracuje nadzwyczaj poprawnie.
Bateria - mała 3000mAh - to jest mały minusik ...
ale ....
największy wpływ na długość pracy tego tel. ma wyświetlacz ....
wystarczy zmniejszyć jasność lub rozdzielczość i telefon może pracować 2 dni ....
Normalnie wytrzymuje 24h.
Aparat ma zmienną przesłonę od 1,5 do 2,4 .... - zdjęcia w mroku wychodzą nieporuszone - obecnie totalny TOP.
No i jeszcze wygląd ! Jeden z najładniejszych telefonów.
ale
Jeśli ktoś szuka kombajnu do facebooka i ciągłego korzystania z netu polecam coś z lekko większym ekranem i większą baterią.
.187.47.66 | 11 Jan 2019, 13:01

Kris
Posiadam S9 od ok 7 miesięcy. Wszystko super ale jego jeden ale najważniejszy minus to bardzo słaba bateria. Przesiadłem się z S7 edge na S9 i bardzo żałuję ze względu na baterie bo w S7 trzymało super a przy S9 trzeba mieć w kieszeni powerbank. Teraz napewno bym nie zamienił S7 na S9
.247.247.63 | 08 Jan 2019, 14:01
Fordziarz150
Posiadam telefon od miesiąca i jedyną rzeczą która mnie irytuje jest bateria. Telefon jest dość szybki i z czystym sumieniem mogę go polecić, aparat radzi sobie bardzo dobrze w różnych warunkach oświetleniowych.
.8.230.160 | 05 Dec 2018, 23:12
Oskar
Do radek225

Aparat nie jest ten sam, lepsza wydajność, lepsze szkło i z tego co pamiętam ekran mniej podatny na wypalenie. W apracie jest teraz regulowana mechanicznie przesłona więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
.47.43.26 | 18 Nov 2018, 23:11
TomiGun82
Bardzo fajny telefon, wyświetlacz SUPER amoled, ładne zdjęcia ,ładowanie bezprzewodowe,bardzo wydajny procesor i grafika,ogólnie jestem zadowolony nie będę pisał o samych zaletach bo nie ma telefonów idealnych al nie będę pisał o wadach bo są jak dla mnie mało istotne ,polecam ten telefon każdemu kto zastanawia się nad jego kupnem moim zdaniem warto.
.0.65.152 | 10 Nov 2018, 00:11
Rafał
Posiadam S9 od kilku miesięcy i ogólnie raczej odradzam zakup. Lepszą opcją jest S8.
Zalety:
*dobra jakość dźwięku
*świetny wyświetlacz
*super zdjęcia
Wady:
*brak ochrony wyświetlacza, rysuje się jak Samsung avila!
*skaner tęczówek(działa słabo lub wcale)
*rozpoznawanie twarzy działa jeszcze gorzej
*czytnik linii papilarnych działa wolno, ręce muszą być idealnie czyste
*słuchawki słabo się trzymają w uszach, przynajmniej u mnie
.139.26.140 | 24 Oct 2018, 16:10
Zawiedziona
Wybitnie słaba bateria - daje radę max. 1 dzień.
Aparat nie jest lepszy niż w starszych modelach, żadnej różnicy.
Szybkość działania, jak na nowy telefon, fatalna.
.173.136.71 | 20 Oct 2018, 18:10

Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.