R E K L A M A

Samsung Galaxy S8
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 257. Pokazuję od 1 do 10.
50,2% 
 28,0% 
 21,8% 
Dlaczego
W tym roku będą dwa lata od kiedy mam ten telefon. Działa super, robi super zdjęcia ogólnie jest to telefon godny polecenia, gdyby nie ekran, który ma już chyba cztery odcienie bieli połączonej z różem. Tandetnie to wygląda.Ten sam ekran jest S9 i N9. Nie wiem, czy obejmuje to jeszcze gwarancja. Zobaczymy.
.47.19.106 | 20 Aug 2019, 18:08
6 miesiecy
Po pół roku użytkowania mogę stwierdzić, że jest to w miarę udany telefon. Wielkość w sam raz. Wygodny i poręczny. Mimo wielu zainstalowanych aplikacji działa płynnie. Jak ktoś miał wcześniej iPhone to może się doszukać czasami delikatnych spowolnień ale użytkownicy androida powinni docenić go za płynne działanie. Aparat oczywiście jak przystało na Samsunga bardzo dobry. Ekran też pierwsza klasa. Dla mnie bez potrzeby zakrzywiony przez co są problemy z nalepieniem szkła ochronnego. No i bateria też mogła by być lepsza. Przy intensywnym użytkowaniu jest problem z dotrwamiem do wieczora. Jak na razie jestem z niego zadowolony. Zobaczymy jak będzie po roku czy później. Czy nie zaczną się poważniejsze przycięcia.
.64.40.199 | 06 Aug 2019, 20:08

Przemek
jestem mocno zawiedziony. telefon niemożliwy do obsługi jedna ręką, szczególnie gdy nie ma dodatkowej obudowy, ręka dotyka krawędzi przez co klikasz rzeczy których wcale nie chcesz. Kupiłem bo był nowszy niż mój już naprawdę wysłużony galaxy S5, liczyłem ze bateria zamiast jednego dnia będzie trzymać może trochę dłużej. w S8 bateria trzyma pół dnia przy moim korzystaniu. Telefon po upadku z metra na dywan pęka. bardzo delikatny. Niewygodny, ekran który miał być rewolucyjny w moim odczucie porównując do np S5 bardziej meczący. Po aktualizacji ostatniej wszystko tnie. Bateria jest pożerana dosłownie. Ciągłe problemy z działaniem aplikacji różnych, które na starym tel działają wzorowo. Przez ostatnia aktualizacje rezygnuję z tej firmy całkowicie. Zdaje się ze wprowadzają politykę innej znanej marki by wymusić zmianę na nowszy model. Nie polecam.
.111.247.250 | 02 Aug 2019, 10:08
Marek
Kupilem uzywanego w 2019 za 1150 nie chcialem wydawac fortuny na telefon. Mysle, ze w tej cenie ciezko znalezc cos "lepszego" dodam ze poprzednia sluchawka tez byla uzywanym flagowcem. Sredniaki z 2019 w tej cenie czesto maja sporo niedociagniec i miewaja problemy z plynnoscia.
Nie ukrywam s8 tez ma swoje wady mianowicie bateria moglaby byc lepsza bo czasem musze ja doladowywac,
ciezko znalezc etui ktore bedzie dobrze wspolgralo z czytnikiem lini papilarnych (o samo umiejscowienie sie nie czepiam bo nie mam problemu z trafieniem) i brak podczerwieni ktorej czesto uzywalem do projektora ale bralem to pod uwage przy zakupie. Reszta to wlasciwie same plusy: ekran, audio, aparat i wydajnosc na bardzo wysokim poziomie do czesto wyzszym niz we wspomnianych sredniopolkowcach. Nowego nie oplaca sie kupowac bo w cenie nowego sa dostepne na rynku lepsze nowe smartphony.
Ogolnie polecam na 2-3 lata starczy :)
.87.151.1 | 29 Jun 2019, 23:06
CeZ
Dwuletni flagowiec Samsunga, którego nadal warto kupić. Galaxy S8 z nowym systemem Pie (9) oraz nakładką One UI działa jeszcze szybciej niż na Oreo (8) z Samsung Experience. Do tego cały czas otrzymuje poprawki bezpieczeństwa. Polecam.
.124.187.45 | 29 Jun 2019, 09:06
KS76
Genialny telefon z super ekranem wyjściowym i przekozackim designem. Połowę obecnych telefonów miażdży na starcie - dlaczego? Połóżmy obok niego Iphone czy Hua, by zobaczyć jak telefon wg nich wygląda. Okey, nie sam wygląd świadczy o tym, że jest dobry - no wiec 64 GB gdzie 52 dla użytkownika, 4 GB RAMu, zdjęcia robi takie, że podejrzewam, że niejednemu kopara opadnie jak usłyszy z jakiego modelu to było robione i z którego roku ten telefon jest. To ze wyszedł w 2017 nie znaczy, że jest lipa, wręcz przeciwnie daje sobie w 2019 roku świetnie radę zostawiając daleko w tyle niektóre modele z tego roku 2019. Minusy? Bateria mało mi trzyma, ale wyciskam z niego na maxa, często się aktualizuje. Reszta zdecydowanie na plus! Brać S8 i się nie zastanawiać, nie patrzcie na rok produkcji, a na to co ma w środku. Pozdrawiam!
.23.30.234 | 21 Jun 2019, 19:06

Ozi
Kupiony za namową dziewczyny .Mialem okazje trzymać go w dłoni i chwile sobie go przetestować .
Jakie plusy i minusy wg Mnie ?Na pewno na duży plus Ekran świetnie się prezentuje i przyzwoicie wygląda na tle innych telef ,bardzo piekne i przejrzyste zdjęcia czy w dzien czy w nocy ,Dobrze leży w dłoni dla ludzi z małymi dłoniami może byc lekki problem ,duża pamięć ,nie muli nic.To teraz minusy na 1 rzut oka to bateria średnio przeciętna max 20 godz i ładowarka ,z Tyłu się strasznie rysuje ja o tyle miałem szczęście że mam folie naklejoną bo to ile jest na ten moment rys to głowa mała ,Podsumowanie telef za nie całe 1900 zł ale telef co ma wszystko co potrzeba ,świetny aparat ,piękny ekran,dużo pamięci I patrząc na konkurencję wcale nie odstaję od reszty mimo że ma już 2 lata od daty premiery.Ja jestem zadowolony
.23.53.64 | 08 Jun 2019, 13:06
Daria
64 GB przy czym 52 GB dla użytkownika.Android 9.0 wspierane przez 4gb to sam poczatek .Aparata 12MPX I Ekran super Amoled.Nie ma sie do czego zbytnio przyczepić ewentualnie bateria słaba bardzo słaba codziennie ładowanie to norma .Pisanie z niego smsów messenger ,CHrome i interfejs na najwyższym poziomie to czysta przyjemnośc .Moja S8 myśle ze dotrwa do 2019 a może do 2020 bo po co zmieniać coś co sprawuje sie znakomicie ?Ja Polecam
.23.31.149 | 07 Jun 2019, 19:06
Dominika
Kompletnie nie rozumiem tego narzekania na ten telef .Ludzie to jest Smartfon delikatny bardzo za ponad 2 tys w zaokrągleniu chyba każdy inteligentny wie że trzeba na niego uważać ,że to nie jest Nokia 3310 czy Motorola gdzie można było spasć komuś na ziemie i nie działo się nic .Tu wszystko jest zrobione właściwie pokryte szkłem bo i ekran i tył telef to szkło ...bardzo kruche szkło ,jeden upadek i albo jest pekniete albo cały ekran do wymiany .Macie 52 GB pamięci ,4 GB ram ,świetny aparat który robi świetne zdjęcia śmiem stwierdzić że takie jak wszystkie telef w 2019 roku .Jest szybki ,nie muli nic ,można na nim spokojnie serfować po necie .Bateria 3000 mAH nie powala na kolana ale macie przecież ładowarkę gdzie w 1.5 H macie naładowaną do 100 % te źle ?Chcielibyście idealnego telef który spełni wszystkie wasze wymagania ale tak się nie da .Obejrzyjscie sobie recenzję fachowców którzy nie wciskają wam kitu bo reklamują od firmy dany model ale szczerze wam go oceniają ,zajrzyjcie na wszystkie opinie na mgsm i wtedy stwierdzicie czy warto brac zy nie ?Ja mam S8 i dla Mnie telef spokojnie na rok 2019 a może i 2020 BÓG Wie .
.23.40.252 | 02 Jun 2019, 14:06
Kamilx
Najgorszy telefon jaki miałem. Huawei za 350 złotych z salonu był dużo bardziej wytrzymały. Telefon mam niecaly rok, dbam jak o dziecko a już kilkakrotnie zepsuł się port usb, wykrywa wilgoć mimo że telefon nigdy nie miał kontaktu z wodą. Słuchawki, które mialy być dobre wysiadły po miesiącu używania. Ogólnie byłem zwolennikiem samsunga aż do czasu zakupu pierwszego (i ostatniego) flagowca.
.134.123.216 | 26 May 2019, 11:05
Wszystkich opinii: 257. Pokazuję od 1 do 10.