R E K L A M A

Samsung Galaxy S8
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 252. Pokazuję od 1 do 10.
50,4% 
 27,8% 
 21,8% 
KS76
Genialny telefon z super ekranem wyjściowym i przekozackim designem. Połowę obecnych telefonów miażdży na starcie - dlaczego? Połóżmy obok niego Iphone czy Hua, by zobaczyć jak telefon wg nich wygląda. Okey, nie sam wygląd świadczy o tym, że jest dobry - no wiec 64 GB gdzie 52 dla użytkownika, 4 GB RAMu, zdjęcia robi takie, że podejrzewam, że niejednemu kopara opadnie jak usłyszy z jakiego modelu to było robione i z którego roku ten telefon jest. To ze wyszedł w 2017 nie znaczy, że jest lipa, wręcz przeciwnie daje sobie w 2019 roku świetnie radę zostawiając daleko w tyle niektóre modele z tego roku 2019. Minusy? Bateria mało mi trzyma, ale wyciskam z niego na maxa, często się aktualizuje. Reszta zdecydowanie na plus! Brać S8 i się nie zastanawiać, nie patrzcie na rok produkcji, a na to co ma w środku. Pozdrawiam!
.23.30.234 | 21 Jun 2019, 19:06
Ozi
Kupiony za namową dziewczyny .Mialem okazje trzymać go w dłoni i chwile sobie go przetestować .
Jakie plusy i minusy wg Mnie ?Na pewno na duży plus Ekran świetnie się prezentuje i przyzwoicie wygląda na tle innych telef ,bardzo piekne i przejrzyste zdjęcia czy w dzien czy w nocy ,Dobrze leży w dłoni dla ludzi z małymi dłoniami może byc lekki problem ,duża pamięć ,nie muli nic.To teraz minusy na 1 rzut oka to bateria średnio przeciętna max 20 godz i ładowarka ,z Tyłu się strasznie rysuje ja o tyle miałem szczęście że mam folie naklejoną bo to ile jest na ten moment rys to głowa mała ,Podsumowanie telef za nie całe 1900 zł ale telef co ma wszystko co potrzeba ,świetny aparat ,piękny ekran,dużo pamięci I patrząc na konkurencję wcale nie odstaję od reszty mimo że ma już 2 lata od daty premiery.Ja jestem zadowolony
.23.53.64 | 08 Jun 2019, 13:06

Daria
64 GB przy czym 52 GB dla użytkownika.Android 9.0 wspierane przez 4gb to sam poczatek .Aparata 12MPX I Ekran super Amoled.Nie ma sie do czego zbytnio przyczepić ewentualnie bateria słaba bardzo słaba codziennie ładowanie to norma .Pisanie z niego smsów messenger ,CHrome i interfejs na najwyższym poziomie to czysta przyjemnośc .Moja S8 myśle ze dotrwa do 2019 a może do 2020 bo po co zmieniać coś co sprawuje sie znakomicie ?Ja Polecam
.23.31.149 | 07 Jun 2019, 19:06
Dominika
Kompletnie nie rozumiem tego narzekania na ten telef .Ludzie to jest Smartfon delikatny bardzo za ponad 2 tys w zaokrągleniu chyba każdy inteligentny wie że trzeba na niego uważać ,że to nie jest Nokia 3310 czy Motorola gdzie można było spasć komuś na ziemie i nie działo się nic .Tu wszystko jest zrobione właściwie pokryte szkłem bo i ekran i tył telef to szkło ...bardzo kruche szkło ,jeden upadek i albo jest pekniete albo cały ekran do wymiany .Macie 52 GB pamięci ,4 GB ram ,świetny aparat który robi świetne zdjęcia śmiem stwierdzić że takie jak wszystkie telef w 2019 roku .Jest szybki ,nie muli nic ,można na nim spokojnie serfować po necie .Bateria 3000 mAH nie powala na kolana ale macie przecież ładowarkę gdzie w 1.5 H macie naładowaną do 100 % te źle ?Chcielibyście idealnego telef który spełni wszystkie wasze wymagania ale tak się nie da .Obejrzyjscie sobie recenzję fachowców którzy nie wciskają wam kitu bo reklamują od firmy dany model ale szczerze wam go oceniają ,zajrzyjcie na wszystkie opinie na mgsm i wtedy stwierdzicie czy warto brac zy nie ?Ja mam S8 i dla Mnie telef spokojnie na rok 2019 a może i 2020 BÓG Wie .
.23.40.252 | 02 Jun 2019, 14:06

Kamilx
Najgorszy telefon jaki miałem. Huawei za 350 złotych z salonu był dużo bardziej wytrzymały. Telefon mam niecaly rok, dbam jak o dziecko a już kilkakrotnie zepsuł się port usb, wykrywa wilgoć mimo że telefon nigdy nie miał kontaktu z wodą. Słuchawki, które mialy być dobre wysiadły po miesiącu używania. Ogólnie byłem zwolennikiem samsunga aż do czasu zakupu pierwszego (i ostatniego) flagowca.
.134.123.216 | 26 May 2019, 11:05
Patryk
Posiadam telefon od 2 tygodni działa po prostu ekstra a ci którzy chcą rzucać telefonem polecam Nokię 3310. Bateria to fakt mogła by trzymać dłużej ale uważam że telefon i tak jest ekstra :)
.254.168.213 | 30 Apr 2019, 16:04
Oczarowana
Chciałam kupić smartphone do 1000zł. Wymagania: nadal wspierane aktualizacje android, porządne podzespoły, możliwość rozbudowania pamięci, duży wyświetlacz (niezbyt szeroki, aby móc obsługiwać telefon jedną ręką), dobry aparat.
Po długiej lekturze recenzji nowych budżetowców i używanych flagowców zdecydowałam się na odświeżony Samsung S8 za 1100zł, i pierwszy raz zrozumiałam ludzi, którzy za najnowsze Samsungi z linii S wydają w dniu premiery niebotyczne kwoty. Ten smartphone przerósł moje oczekiwania: ekran jest przepiękny, kolory nasycone, design robi ogromne wrażenie (piękne opływowe krawędzie i wykończenie ze szkła) - na tyle, że każdy inny telefon położony obok S8 wygląda jak z poprzedniej epoki;)

Co do użytkowania: przy wielu aplikacjach uruchomionych jednocześnie działa szybko, stabilnie i płynnie, ani razu mi się nie przyciął. Aparat super, daje radę też w nocy. Jest na tyle dobry, że na wakacjach zupełnie zastąpił mi mój własny aparat. Plus też za Bixby, nie myślałam że to tak fajna sprawa.

Wady: bateria mogłaby działać dłużej, jednak na tle innych producentów nie wypada gorzej - raczej podobnie. Plus za szybkie ładowanie - 100% nabicie w 1,5h.

Podsumowując: Zdecydowanie polecam - korzystając z tego telefonu po prostu odczuwasz jego jakość. Mimo że premierę miał 2 lata temu, to design, aparat, płynność działania i moc podzespołów nadal przebija większość modeli, także tegorocznych. Do tego od czasu premiery S10 bardzo staniał, więc naprawdę warto.
.201.55.180 | 28 Apr 2019, 16:04
maly
Do Ona 1103,Odnosnie czy jest taki telefon ktorego nie trzeba ladowac codziennie, jest Motorola Z play z bateria 3560 mAh,a gdyby zalozyc modul bateri i dodatkowe 2220 mAh to i trzy dni dociagnie,i taki zestaw mozna kupic za mniej niz 1000zl,Oprucz batri bije samsunga aparatem.a kosztuje prawie polowe mniej.
.0.127.207 | 23 Apr 2019, 07:04
Xcytrynka
S8 to bardzo dobry telefon.
U mnie Janosik śmiga i z instalacją żadnych problemów nie było.
To jest telefon a nie komputer-głównie służy do rozmów-co do delikatności sprzętu-jak komuś nie pasuje polecam Nokię 3310-mam na zbyciu.
.191.178.99 | 21 Apr 2019, 08:04
luki39
Masakra. Nie da rady zainstalować janosika. Najgorszy telefon jaki miałem, a miałem S1 super S3 mini super i S5. Niestety samsung schodzi na PSY S8 jest totalną porażką. Od 2 dni próbuje zainstalować janosika, burzy się, że mam pozorną lokalizację włączoną - wchodzę na programistę i patrzę a jest wyłączona. Ogólnie porażka i te krawędzie. Nigdy więcej ---- syf.
.134.177.210 | 11 Apr 2019, 08:04

Wszystkich opinii: 252. Pokazuję od 1 do 10.