R E K L A M A

Samsung Galaxy S10
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 10. Pokazuję od 1 do 10.
90,0% 
 10,0% 
 0,0% 
robi95
Witam, jestem użytkownikiem Samsunga Galaxy s10 Plus od miesiaca i moge powiedzieć że smartfon spełnia oczekiwania dla wymagających

Plusy:
- eststyczny wygląd (dziura w ekranie wygląda lepiej niż wycięcia w eranie jakie ma na przykład iPhone )
- bardzo dobry wyswietlacz
- szybka transmisja danych
- bardzo dobrej jakości połączenia video WhatsApp
- czytnik lini papilarnych w ekranie
- nahrywanie video 4K 60kl/s

Minusy:
- przecietna jakosc zdjec nocnych
- czeste aktualizacje oprogranowania
- skalowanie pełnoekranowe aplikacji mogło by być lepsze.
.187.109.159 | 02 Sep 2019, 02:09
Tomasz
Po przejściu z iphona 8 plus na Samsung s10 na plus ekran oraz pamieć. Bateria tragedia jak na telefon za ponad 3 tys.jeden dzień przy średnim użytkowaniu. Na Iphonie 8 plus bateria na 1,5 dnia. Przy bardziej wymagających aplikacjach telefon się grzeje nie wyczuwałem tego na iphone 8 plus. Zdjęcia w nocy średnie. Jak na smartphone klasy premium moja ocena to dobry. Zdecydowałem się na s10 ze względu na możliwość korzystania z dwóch kart sim.
.149.131.214 | 24 Aug 2019, 22:08

Mario
Telefon wydajnościowo na wysokim poziomie. Pamięci wystarczająco do codziennego użytku. Jedny minus to strasznie rysujący się ekran.
.47.24.96 | 01 Aug 2019, 13:08
lekkopółśredni
Przesiadłem się z s10e, który to bardzo się nagrzewał, poza tym jakość wykonania lepsza, ekran nieporównywalny jakościowo (zwłaszcza po zerwaniu tej tandetnej, fabrycznej folii) z mniejszym bratem. Mimo gadania recenzentów teleobiektyw się przydaje. Drażnią niestety zagięte krawędzie ekranu (przekłamane kolory i poświata), ale idzie się przyzwyczaić. Jakość muzyki na słuchawkach mogła by być lepsza, wcześniejszej miałem htc 10 oraz lg g7 i samsung nie ma tu podejścia. Telefon potrafi się nagrzać, choć nie tak mocno jak s10e. Ogólnie za cenę z oficjalnej dystrybucji odradzam stanowczo, jednak jak się trafi nówka sztuka z polską gwarancją za 2400-2600 to można wziąć bez większego żalu.
.28.20.131 | 30 Jul 2019, 20:07
Qwerty
Jak dla mnie telefon jest idealny mimo że po tygodniu wypalił się piksel w ekranie telefon oddany na gwarancję i przy okazji powiedziałem że bateria słaba to ja wymienili,dodatkowo coś tam jeszcze wymienili i teraz bateria nie do poznania trzyma bdb.
.248.160.1 | 04 Jun 2019, 19:06
Aroni92
Witam, telefon użytkuje od premiery i niestety mocno zawiodła mnie bateria! Trzyma od 6 do 14, wykonuje trochę połączeń ale bez przesady... przypadłość z poprzednich S dalej została utrzymana (Grzanie sientelefonu ) . Szczerze odradzam za te pieniądze. Aparat w szarości oraz po ciemku robi mocno średnie zdjęcia.
.156.87.70 | 26 Apr 2019, 13:04

Daria
Przerzuciłam się z s7 na s10. Mam już ten telefon miesiąc i jest po prostu genialny. Bardzo szybki, bardzo fajny czuły dotyk, mega głośnik - słuchanie czegokolwiek tym telefonem to czysta przyjemność. Ma wiele fajnych funkcji ułatwiających pracę.
Minusy jakie zauważyłam to niedokonca sprawny czytnik linii papilarnych. Bateria mogłaby być lepsza jak na nowy telefon.
Minusy które być może po aktualizacji się naprawia to brak możliwości dzwonienia po przybliżeniu do ucha.
.13.112.121 | 16 Apr 2019, 13:04
bububu2208
[...] Co do samego telefonu. Moja ostatnia opinia na mgsm dotyczyła S8, która nie była pochlebna dla tamtego telefonu. Po przesiadce na S10 jestem wręcz zachwycona tym telefonem. Wreszcie odpowiedni RAM, brak zacięć, piękne zdjęcia, płynność... Wyświetlacz to magia. Głośnik w stosunku do S8 jest o niebo lepszy, jedynym minusem jak dla mnie to póki co bateria. Ten telefon pożera ją dosyć szybko. Może to kwestia jakiejś aktualizacji, zobaczymy jak to będzie dalej. Polecam każdemu ten telefon, to zupełnie inny wymiar!
.185.14.222 | 28 Mar 2019, 11:03
tai
Najszybszy telefon jaki miałem do tej pory w ręku, zero zwolnień, szybkość powala. Użytkuję od 8 dni. Jest piękny i świetnie się trzyma. System Android Pie został dostosowany do obsługi jedną ręką. Robi świetne zdjęcia. Szerokokątny obiektyw jest bardzo dobry, ale nie sprawdza się przy ciemnych warunkach, wtedy zdjęcia wychodzą ciemne. Denerwuje mnie brak ikony powiadomień. Co prawda jak przychodzi wiadomość to jest futurystyczny efekt na ekranie, ale muszę dotknąć telefonu żeby zawibrował, ale dotknąć ekranu, żeby zobaczyć czy coś przyszło. Dziwnie działa też automatyczna jasność ekranu. Szczególnie w nocy mam wrażenie, że ekran jest za jasny. W S7 lepiej reagował na światło. Nie ma możliwości wyłączenia na stałe Bixby. Aczkolwiek korzystam z ciekawej funkcji Bixby Rountines, gdzie mogę sobie programować akcje. Podoba mi się dźwięk z głośników. Internet na komórce śmiga mi szybciej niż na moim komputerze. Czytnik linii papilarnych działa dobrze w 95%. Posiada wysokościomierz, według specyfikacji na mgsm go nie ma. Ale po wejściu do ustawień testowych widzę go. Duży minus za baterię. Nie gram, ale dużo korzystam z komórki. Niestety telefon działa na jednym ładowaniu maksymalnie jeden dzień. Przesiadłem się z S7 i jest to bardzo duży skok, ale w porównaniu do S9 już nie taki wielki. Jestem niesamowicie zadowolony z tego telefonu.
.183.213.114 | 17 Mar 2019, 10:03
ALIENX21
Witam posiadam ten telefon od pierwszego dnia jak został wysłany z przedsprzedaży testowałem go na wszystkie sposoby i mogę stwierdzić że jest wart swojej ceny. Wszystko chodzi na nim płynnie i się nie zacina mozna uruchomić kilka gier i się szybko przełączać między nimi. Wyświetlacz jest świetny tak jak aparaty choć w nocy zdjęcia nie robią zbyt dobrego wrażenia a ich jakość jest kiepska. Wielkim plusem jest możliwość sprawdzenia pulsu (przydatna funkcja dla ludzi uprawiających sport). Wydajność w grach świetna w szczególności Fortnite i Asphalt 9 mega wrażenia z gry a dźwięk jest zadziwiająco czysty i głośny o bardzo dobrej jakości (głośniejszy niż na moim poprzednim tel LG G7 Thinq) telefon laduje się OK 1-1.5h lecz bateria jest dość słaba przy graniu w gry (fortnite Asphalt 9) bez ładowania wytrzyma ok 5-6h co niby nie jest źle w porównaniu do jakości obrazu i optymalizacji gry (jakość Ultra oraz Max rozdzielczość ekranu) jak do dzwonienia i SMS trochę internetu bateria wystarczy w zupełności na cały dzień użytkowania. Jak dla mnie ma Tylko dwa minusy brak diody powiadomień i czujnika światła (zamiast czujnika światła działa przedni aparat robiący zdjęcie i sprawdzając w ten sposób jasność otoczenia oczywiście zdjęcia te się nie zapisują na urządzeniu)

Skaner odcisków palców działa dość szybko jak na te nowe rozwiązanie za to odblokowanie twarzą działa bardzo szybko nawet w pomieszczeniach bez jakiejkolwiek oświetlenia. Co do odblokowania tel zdjęciem czy wideo jest to nie prawda próbowałem kilkadziesiąt razy i mi się nie udało tego dokonać.
.238.237.107 | 17 Mar 2019, 03:03
Wszystkich opinii: 10. Pokazuję od 1 do 10.